->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Jihde bojkottar VM? En bad guy i Dalen

2008-10-17 @ 19:54:43
 Vad sitter det fast i, man har haft sedan förra VM på sig att lösa frågan? Tänk vad media luskar reda på, eurosport.se kör ofta sina egna grejer... det är friskt, gillar Patrik Sjögrens krönikor, alltid något att säga...nu får Jihde tid i etern angående sin ersättning (bruten länk på eurosport) från SIBF. Det är ju det här media är till för... forska, rapportera, ifrågasätta och liksom... söka nyheter. Det är ju viktigt att saker lyfts fram oj, en ny krönika på eurosport igen om förbundet som inte inser hotet.. men jag fattar inte, hur allvarligt är det här egentligen?
... ersättningar är svårt ... Trist att det så ofta ska sitta fast i pengar...

Bonnierföretaget har ju som mål att promota VM = skapa förutsättningar för intäkter, betalar inte de för VM som de gör för SSL?  Igen, vad sitter det i? Himmel så nice att man kan sitta här och undra bakom tangenterna... tufft att stå på barrikaderna som andra gör. Blogglivet är skönt.
Bad guy lämnar Dalen ... shit, han behövs och jag som siat att detta blir hans bästa år... Fredrik Westling, mannen med det stora hjärtat och de hårda armbågarna...  ska Dalen ta sig till semi i år så behövs killar som Westling, men... smart kille måste jag säga, karriär är viktigare än sporten som spelas mellan löstagbara sarger.
Betyg:
Mannen med de långa dragningarna, numer bloggaren Gustav Forsberg hade läst här och sedan kollat in betygen ... han tycker som jag att betygen är en kul grej men... nja, tur att betygen inte är lönegrundande *ler*.Angående

Både Strellan och Flöjt kommenterade onsdagens blogg, betygen så klart, sånt väcker folks intresse... än en gång, superbra drag Magget, vi älskar betygen.  Angående blogarna jag just nämnde...., finns det för lite bra skribenter? Nej... men det är för få som skriver... där har ni två att uppvakta koncernen magget/innebandy.se/Bonnier.

Fredag: Alldeles förskräckligt ofredag är det... helt mitt fel, skulle kunna sitta och mysa med VP men ... mailen kallar. Huset helt för mig själv, inte ofta det händer. Hu vad här ser ut!

Till Gunnar, säg till Jan att jag verkligen trodde jag hörde rätt, lova det... bra att du fick skratta.

(23.59 )
UPPDATERAR, JAG HADE STAVAT GUY FEL OCH SKRIVIT GAY... DET VAR I HÖSTA GRAD EN FELSKRIVNING, SORRY WESTLING.... Å ANDRA  SIDAN DET ÄR JU INGE FEL ATT VARA BAD GAY HELLER... TYP tack till den som så strängt rättade mig å trodde jag ville göra narr av dalen, nix så var det inte.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Strellan

Spelarbetygen på samtliga matcher är bra. Lätt å följa för en som vill skapa sig en uppfattning vilka som är bra resp. dåliga. Extra bra då de är ifrågasatta om dess äkthet och orättvishet. Bra med uppkommande saker.

Apropå på kvinnligt sökande, har tränat tjejlag så det hade löst sig. Kanske ska skicka iväg en ansökan ändå...

2008-10-18 @ 00:43:47
URL: http://innebandy.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg