->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Meriterade tränare och lite Magget

2008-10-30 @ 23:32:50

Vissa ungar har tur... får börja spela innebandy tidigt... och vilka tränare sedan....

Flickor födda -02 har startat! ( från klubbsidan)
"Nu har det startat en ny grupp flickor födda -02. De träffas måndagar kl.17.30 - 18.30 i Gråboskolan. Max 20 barn... tränare Stina Packalén".... snacka om bra start på innebandykarriären... någon som KAN innebandy ..typ 3 SM-guld, 2 EC-guld och några landskamper. Det finns massor med barn som får en total novis som första tränare... skräckexempel.... en som lär barnen att man inte ska springa offside... jo det är sant. Grattis flickor - 02.... alltså sex åringar på Gotland.... och Endre.

Nu slutar Skånes största innebandynörd, Christian Hägeström.... eller får sparken... ....  måste kännas tungt, jag gissar att han har svårt att släppa taget.... Tränare till Engelholm då.... vilka är lediga? Tomas Eriksson (tidigare Täby) ... vad gör han idag? Han skulle väl passa alldeles ypperligt för laget som har det tungt tungt tungt tungt... Johan, har du kollat med honom? Emelie har signalerat på sin blogg... att det inte stått rätt tid i Engelholm... hon kämpar och kämpar... fattar inte hur hon orkar, spelarna kommer visst inte ens på träningarna... smart????

jaha, nu skriver Sebastian Nurmi  om Caperio Täby ... det finns vissa som inte gillar det... kom ihåg... en krönika är en krönika...  där får man ha egna åsikter...  Är det kanske samma krönika som de publicerade i papperstidningen Innebandymagazinet... har ju inte fått tidningen... å lär väl inte få den heller....  bra att de kommer nya krönikor... mer sånt.... bättre gammalt och bra än nytt och dåligt? *skrattar* Nu har magget fått en uppryckning, vissa dagar iaf ... men varför lägga ut samma nyhet två gånger samma dag under olika rubriker... luktar illa. Skärpning!

Men vad fasen är en damstjärna    stjärna på att vara dam eller?

Innebandy.se.... har visst bekymmer ikväll....

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg