->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Umeås dag idag. Inte domarnas el publikens

2008-10-26 @ 22:32:13
City vann... skulle ljuga om jag sa att det var rättvist... hade Järfälla fått sitt mål som de sovande domarna missade hade nog matchen slutat annorlunda... City tappade boll på fel planhalva... hela tiden, sedan fick domarna ett ryck ...  kul att publiken reagerade...  lite Hjort över kommentarerna grabben skrek.

IKSU gjorde vad de skulle mot Huddinge

Och sedan bedrifterna som borde hyllas av VK och VF... Dalens vinst mot Balrog för damerna, vinst mot Täby för herrarna... fatta, att slå topplagen... stort ... KLÄM UR ER DET... Dalen vinner, inga dåliga vinster heller. Jag lyfter på hatten för Dalen. Hallå, skräll skräll (debbelskräll) helg för Dalen damerna, i m p o n e r a n d e, måste säga att ... jag inte var beredd att rösta med Umeå hjärtat och satsa på bortavinst. (inte poäng mot Endre heller).

Himmel vad jag är bortskämd.... i vilken annan stad skulle en bloggare skriva så här:
VK  och VF måste ha tagit paus efter Löven vinsten, INGET om Dalen bravaderna. Får läsa imorgon.  Om nu innebandyn är så stor och viktigt i Umeå att den förtjänar många artiklar och krönikor om hallfrågan... varför tar man semster från innebandyn just ikväll... en stor innebandydag i Umeå. Jajaja, VKUffe, jag vet att jag kan läsa imorgon men nu var det så att jag ville läsa ikväll... även om jag prenumererar och får tidningen imorgon. 

UPPDATERAR; Uffe, lägg en länk under NYHETER nästa gång så hittar även blinda som jag resultaten... . Det där med liverapporteringen är verkligen en kanongrej,,,, Men Dalens skällar ville jag läsa om.

När Dalen herrana tog ledning i Tibble berättade Citys speaker det... inte en enda applåderade (det kan man väl bjuda på)... Umeå må vara innebandyns huvudstad men publiken vet inte hur man vare stöttar sitt eget lag eller ... bjussar lokalkonkurrenten på beröm.  

IDA funkade inte... trist trist trist att det strular, hur länge har det gjort det? Typ mer en regel än undantag... enda lösningen är kanske om förbundet väljer att fördela matcherna lite mer jämt över veckan... då slipper de sådan rusning till innebandy.se *fniss*.

Hoppas Innebandymagazinet fortsätt sätta sina betyg... det är såååå kul läsning, är lite rädd att de tappar sugen när vi gnäller... är glad att det finns någon som gör något, måste vara tufft att hela tiden granskas. KÄMPA på Magget, vore en katastrof om även de försvann.

Betyg, himmel vad svårt det är, allt beror ju på hur man tänker ...  man kan vara det sämre laget och ändå vinna (Täby fick högre snitt än Dalen, alltså borde det kunna funka)...  och jag ville verkligen att City skulle vinna men... de tappade boll alldeles för mycket för att få högre betyg än Järfälla, undrar om jag verkligen är ensam om att tycka det...   Lars Bergström var bra... och Eriksson, förtjänade han en fyra... drog på sig en 2+10 i ett känsligt läge... är det bra. Dille Järnet förtjänade ett bättre betyg.

Vem satte betygen? Inte jag den här gången heller. 
SR, umeå
Dalen vann mot TäbyI herrarnas superliga i innebandy vann Dalen mot Täby med 9-8 på bortaplan
Publicerad 26 oktober 2008 - 20:13
Uppdaterad 26 oktober 2008 - 20:15

SR igen:

Innebandyseger för Umeå City

Umeå City besegrade Järfälla i Superligan i innebandy med

Publicerad 26 oktober 2008 - 20:12

Det var det som fanns att läsa om Umeå-matcherna när jag snabbskannade... och så Redins långa artikel i VK innan match:

City möter Järfälla

Umeå City möter Järfälla i Superligan i innebandy. Dags för första trepoängaren för City? Följ matchutvecklingen på vk.se.

Jonas Redin

2008-10-26
Natti
//Innebandy Enligt Mig -en blogg om innebandy
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Redin

:-)

Det var en rolig avslutning....!

Mvh Jonas Redin

2009-04-14 @ 20:28:16

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg