->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

... ville ju se AIK idag....åsså knäskador...

2008-10-04 @ 15:16:00
Men himmel... nu är en kvällen på Bowlinghallen inplanerad för jag trodde matchen var imorgon... sååååå besviken....  och VP hörde att jag blev såååå besviken.. inte lätt att vara tillsammans med en innebandynörd.
Vi har banor från 18... matchen börjar 16... bara tanken på att hoppa middag... nej, får dåligt samvete.... så kan man ju inte göra... eller? Jo men visst skulle en pappa få göra så... utan dåligt samvete... men nu är jag inte pappa utan mamma och långbo.
Ingen AIK Match *suck* ... sedan derby och V-ås... Dalen vs V-ås såg ja i ligacupen....
Det är tillåtet att vara besviken .... hur barnsligt det än är.
Åhhh,  vill låtsas vara man... trava i väg till matchen utan ont i magen... men så gör man ju inte.

*Funderar*, jag skulle ju hinna spela Bowling ändå, se två perioder..... *djup suck*.

Nytt ämne:
Undrets tid är inte förbi... S har gjort illa knät, så illa att han inte kunde gå och handla igår... inte bära dammsugaren uppför trappen idag... men klockan 12 tränade han innebandy... jo, lite ont hade det tydligen gjort när de körde typ intervaller....
Tycker det är bra att tonårsknän kan läka så fort... för det är tillräckligt bra för att spela bowling ikväll.... kanske jag ska sparka honom lite på knät så han inte kan spela bowling... då går han och jag till Gammliahallen i stället.... knäskador läker ju ändå så snabbt.  ( jag menar de andra D, VP och hans kidz kan spela bowling, de som inte har ont i knät alltså)

Vad är bättre... en sur flickvän i bowlingallen än en glad på Gammliahallen?
 
Ja ja, ska besöka psykakuten ... lovar

Vad är väl en bal på slottet...

Till sist:

Inte många som skrev här angående min hylling till Fasth... men destå fler mail... det är kul, då vet man i alf vem det är som skriver.
Nu har Henrik B som uppfann kortside-grejen gått ut och tagit Fasth parti, det är rätt, mobbing är inte ok...
men himmel... varför kan jag inte låta bli?
Henrik själv är iofs inte den som ska ställa sig upp och säga att andra ska vara rakryggande...  man ska inte sitta i glashus och kasta sten, eller hur man säger...  Lätt också att säga att andra väljer fel väg... de kör åtminstone med öppna kort ...  Nåja... ingen är perfekt.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Gittan

Hur kunde du rata AIK? Illa Ingrid :( För mig hade det varit ett lätt val. Ha en bra helg!

2008-10-04 @ 21:27:10

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg