->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Warberg suger, och Rönnby ägde

2008-10-25 @ 23:51:16

Jaha, så blev jag en slant fattigare tack vare Warberg... chansade på att Dalen skulle ta hem matchen... d u m t, man kan inte nästan vinna på spel... *suck*. Men Rönnby och ÖIB vann, det man förlorar på karusellerna.. eller vad man säger. 
Var på IKSU och kollade in matchen, vad ska man säga...  hörde en del nedlåtande kommentarer när Dalen fick storstryk (9-1) av Tigrarna i premiären och Örjan enligt uppgift grät .. nu förlorade SM-gänget ordentligt mot samma Rönnby... siffrorna måste väl räknas som "liknande"...

Matchen då? Rönnby ägde, matchen hade kunnat sluta 10-1,  Inget var sig likt, Iksustjärnor bänkades (när bänkades Ekblom senast) man gick på mindre folk mot slutet (typ för sent)...  den del av matchen jag såg var IKSU inte ens nära...  har man en 4-0 ledning är det bara att ösa på. KUL match, full fart, inga fula grepp, tufft spel och ja.. inneandy kan vara kul även när Ume loosar.  Bäst i IKSU var nog Hanna, måste väcka VP och fråga... han säger ofta "vi tycker inte att" "det där gillar vi inte" "såna där mål gillar vi" och jag är ju en så lättmanövrerad person, enkel att umgås med, jag håller alltid med *l* ...  BEHAGLIG är mitt förnamn.

Tog Janne Vaara ut rätt målvakt till Prag? Ingen aning, IKSU "kom aldrig till"...  Curt har alltid sagt, det blir sällan mål bakom mål... det trodde hans gamla lag idag.

Första femman i Rönnby måste vara  Elitseriens bästa, snorbra som någon sa. Och snorbra verkar öven Bult ha varit idag... världsklassbetyg av Magget. (spelare för spelare betyg).. har ni sett att de slutat räkna ihop "lagmedel" (det är ju bara att ta fram en miniräknare)... kan säga att SLL har gått från att spela halvkassa matcher till klart godkända bara på ett par veckor.. det är skönt att det går framåt för svensk innebandy *ler*. 
 
Dalen tog hem matchen på Gotland... inget är sig likt... Örjan har medvind,

Hemsida... Gustav Forsberg undrar i sin blogg om IKSU inte har en hemsida, idag på matchen frågade han samma sak... jo IKSU har en hemsida... men inte den nya fräscha sida som hyllats i min blogg tidigare... nu leder länken till gamla sidan, undrar vad som hänt... inte kan väl "StorIKSU" ha sagt i från (?)... något är iaf knas.... Vädjar... lägg upp den nya hemsidan igen, den gamla är det INGEN som går i gång på. Sidan man la ut till EC signalerade framgång, passade ett lag som tagit OTALIGA medaljer.

Pengar och spelade... har kommit på att en mycket nära vän spelat på FEL spelbolag - Varför spela på Nordic? Det var så svårt att fatta hur "det andra" fungerade...  

Kom ihåg att ställa om klockan... annars kommer ni en hel timme för tidigt till matcherna imorgon. Den där timmen vi får till godo i natt behöver den här familjen (kidzen kom idag)... två handbollsmatcher, en innebandymatch ... dagen är sportfylld kan man lugnt säga, sedan ska det göras läxor åxå... Bosse(n) vill ha ut en pressrelease till måndag kl 05...
minns att mormor var noga med att söndag var VILODAGEN...  inge dumt tänk egentligen. 

Till vännen med den trasiga diskmaskien, saknar dig ... är på ditt lag!

Imorgon spelar Chelsea och Liverpool oavgjort...  vi går nog till Gammliahallen och ser City/Järfälla... eller är det roligare att se tråkig fotboll kanske?... kan tro det blir en tillknäppt historia och Pool kommer att vara fullt nöjda med oavgjort och hur slutar City matchen då? Ska man spela på tre pinnar till Umeå? Oavgjort ger bästa slanten... 3,15

Till slut, det känns bra att vara saknad, tack för mail. Tack även till L-G, uppskattar raka/ärliga människor och sådana som inte bara slår ifrån sig, slår sig själv på bröstet eller någon annan i huvudet, L-G gjorde inget av de tre sista. Tack till Jihde som fixade pengar till damernas landslagspelare. 

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg