->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Inga pengar på tips, Balrog x2 och så Brottman

2008-09-17 @ 23:25:05
Inledning: - återkom om en halvtimme när datorn vill vara med uppdaterar just nu så vänta med att läsa är du snäll, det struuuular)Fick brev, angående oddsen   "vilken innebanadytränare får lämna jobbet först".
I brevet stod en massa skit om Dalen såklart, har folk inget bättre för sig än att gorma över Urban..  kunde inte låta bli att kolla in oddsen  Den som satt oddsen.... tack för underhållningen men... hur tänkte du nu?

Det där med att tippa är lite kul, men det går inte alltid hem... 
Elitserien damer har gett en del plus, det var ett tag jag spelade små summor men ofta på damernas hösta serie... idag hade jag spelat på Hide a lite vs Caperio och ... inga kronor rullar in.  Mullsjö kapade åt sig en poäng.... (hörde delar av matchen men var inte där... otippat va?) Men va sjutton... hade Bohemerna spelat som de brukar så hade jag fått en min peng, CT kör nya grejer ... säkert rätt men .... synd om mig. Hade satt en slant på JIK också, bara för att de aldrig förlorat en serie premiär... trodde jag att de skulle vinna? Ja, varför inte...  allt kan hända inom innebandyn.  Balrog vann... något de däremot inte vann var uppmärksamhet i media.... de fick en rad i TT artikel... varför skrivs det så lite om Balrog? Tja... de verkar inte ha det som mål... väldigt lite hemsida i den klubben, och väldigt lite pressmeddelanden... Botkyrka-laget  behöver nog en "informatör", någon som tycker att hemsidan och annan kommunikation är viktig... de har ju för fasen nyss stått i Globen (damerna) med lite jobb hade klubben fått massor med uppmärksamhet... kom igen nu.

Men Balrog är väldigt aktuell här hos oss ... ni vet framstår som människolika, men av eld... förmåga att gömma sig i skugga och mörker. För att förstå den här raden måste man ha läst J.R.R. Tolkiens ... det är väl där demonerna har hämtat sitt namn...   Det är ett STARK namn .... demonerna, ja .. så ser de ut i det där MapelStory (stavas det så?) ... monster, bestar.... Med ett sånt namn borde laget kunna få rubriker....Nu fick de en rad ikväll... i en massa tidningar/nyhetsajter via TT, men det var Mullsjö som fick rubrikerna.. grattis till en pinne och en himla massa notiser.
(Roar den som vill med ett klipp från "Balrog filmen" och Sagan om ringen). tekniska bekymmer på många hemsidor iden senaste tiden, och här ikväll.  Min dator har tappat en gummiplupp... och blir het som sjutton, undrar var jag köper laptop-pluttar? BTW...Hittade en sak på IKEA, (mer än 20 mil till närmaste varuhus)  ... en kudde vid namn BRÄDA till datorn... bara det bästa är gott nog till min trogna (oftast) vän...  om det inte vore för att gummipluppen är borta skulle vi vara sååååå sams, brädan, laptop:en och jag.

Tillbaka till innebandy och ett namn som klingar Balrog... bland annat...
Thomas Brottman och hjärtat... hoppas det fixar sig, kanon att han är tillbaka i båset , take care man.  För fyra år sedan var det något med hjärtat, det var nära comeback men Mika Packalén var klok:
"Med tanke på vad som hänt ibland annat Akropol och i Benfica så väljer vi naturligtvis att invänta svar från EKG-prover".
Brottman behövs, snacka om innebandyprofil  och har varit med om ALLT, hudcancer och en himla massa prövningar, stark kille han är. Det sista de behöver i IBF Falun är strul i båset... de behöver arbetsro.

Mer media:
det är TT som gäller om man ska nå ut, vem ska man ringa *L*, hur vet man vilka som skriver TT-nyheterna.... Oj, vilket genomslag... 40 notiser tror jag det var.....Varför har ib enlingt mig koll på vad som skrivs frågade en "e-postare"... Jo, jaghar en tjänst genom jobbet och då kan man se träffar lätt som en plätt.... och det är inte jag som betalar *ler*. Funkar kanon om man vill snabb scanna innebandy Sverige... undrar om inte någon fler skulle ha nytta av ... snabbscann.... opps, ja nu var man där igen. Aktuellt är bra, bara mer och bredare tack ...
<<<
Nu finns en plats över i divison ett Väst Ludvika drar sig ur på grund av spelarbrist... hallå, nog borde de kunnat lämna besked om det tidigare, kan ju knappast komma som en överaskning att de står med 10 utespelare. ILLA. 
strong>Kidzen har åkt till X.et, 10 dagar....saknar dem redan men inte alla träningskläder som luktar tonåring och de där blöta handdukarna de glömt kvar i gympapåsen... inte heller alla gummikulor som fastnar på dem på konstgräset.. halva konstgräs-planen verkar vilja bo i min hall.  Saknar inte heller läxorna de glömt och kommer på klockan 21.55... men själva S&D saknar jag... visst är det lite kul att de spelar innebandy på en konstgräsplan här utanför.
<<<
Himmel vad min innebandyblogg är ful, finns det någon att hyra in som kan snygga till den, ja inte stavfel och prickarna då utan själva designen.  Vågar inte göra något nu... har inte tagit någon backup av bloggen...och det här är ju min typ dagbok, mitt innebandy arkiv - lite kul att bläddra bakåt, bloggarna är snart det enda arkiv vi har.... och innebandy.se så klart.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Dude

Jag har haft en del med Balrog att göra i jobbet, och nej, de flesta av dem har inte koll på hur media funkar. Konstigt att de sitter där med sina 300 åskådare...

2008-09-18 @ 03:15:15

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg