->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Man ska aldrig slå vad

2008-09-15 @ 20:50:32
Just nu pågår VIB - AIK matchen... eller inte... tittar man på innebandy (.se) så har matchen inte börjat och det står noll noll... känns rätt osannolikt ... "Hämtningen av data misslyckadesThe underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a receive.System.Web.Services" (resultat på Innebandyförbundets hemsida- hur länge ska de vara så här?)

...försökte lyssna på webbradion men ... just ja... lokalt lokalt, stort att de sänder matchen.. i  P4 Västmanland 
Kollade just.... bra att Innebandymagazinet är på plats och LIVE:ar... bra jobb...
Enligt säkra källor står det 4-8 just nu (20.49 lokal tid) ... oops... på Magget står det 2-8.... (hinner du inte med är du inte snabb nog.)
 Vilken upphämtning... mitt säkra kort rapporterar 5-8... tror inte AIK är heeelt nöjda just nu. Men de höjer sig... man ska vara bäst i februari brukar det ju heta.

21.01... INTE ILLA... kanon att inte VIB åkte på dyngstryk.... det här resultatet gynnar publiksiffran ... BRA kväll alltså ur en innebandynörds synvinkel.... har noll koll på om matchen var sevärd men... det var en bra kväll för Svensk innebandy. Andra färska:
Mullsjö kommer att dra folk efter jul... om inte förr... nya arenan blir ett lämpligt dragplåster.  Hörde att någon kallade arenan för "Guds hus" för att den byggs av en frikyrka.... kan behövas lite hjälp uppifrån om man är nykomlingar i SSL.
Med Guds hjälp och bra backar ... eller nå´t i den stilen får de ha som "motto"....

Det där Friberg skriver om publiksiffrorna i Umeå... visst drar innebandyn samma människor men Umeå är innebandyns mekka .... tror inte publiksiffran blir den största utmaningen för City. Att Umeå har två Elitserie-lag har inte missgynnat publikt... bara Dalen (herr) ser till att INTE lägga sina matcher på samma tid och dag som IKSU spelar... det får INTE hända igen... tycker det är SIBF ansvar ... ska sporten leva måste ansvariga värna om innebandyns intressen och ... ja, det har blivit galet ibland.

Sveriges bästa damlag är väldigt anonymt just nu.... saknar redan Curt, tror jag ska bjuda honom på lunch ngn dag... men inte hörs och syns IKSU mer för det *ler*. Ut och marknadsför er.... inte ens bloggen lever, eller hemsidan (sista nyheten handlar om SM guld, typ... aktuellt?)..... det räcker inte med att vara bäst på banan... man måste LEVA BLAND FOLKET.

Gott och blandat från innebandy enligt mig....  ( och tack för ikväll.... världens bästa K)

Just ja.... Sandebäck- Aftonblandet  tipsar ... och tar innebandyn först.... innebandyn är på G
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: P

Varför nämnder du Adam Friberg i alla dina inlägg? Läser du inga andra bloggar?

Kludda på och tillför de är du kung på prinsessan på läktar´n. Hos dig behöver man aldrig ha tråkigt.





2008-09-15 @ 23:54:11
Postat av: Ingrid

Undrar vad det här är för typ av kommentar... vem är det som skriver?

2008-09-16 @ 14:26:18
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg