->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Pinsamt? ...vi har varit med om värre

2008-09-01 @ 21:28:17
Det här inlägget ville inte vara med tidigare, det var en lunchblogg...

krångar det här på blogg.se?

Är det då så pinsamt att förlora i en cup man inte ens var uttagen till...först, de vann inte serien (det gjorde väl andra div. 1 lag som var med i Ligacupen?... det var SEI som gav dem chansen... Ni vet Gävle drog sig ur.

Adam Fribergs Zorroblogg där sågar divison ett laget, men det kan vara värt att minnas att även i innebandynsfinrum = Elitserien och SSL har vi stött på otäcka siffror... Det har hänt att bloggare totalsågat dessa lag och matcher... även då har jag skrivit ett kläm käck och positiv blogginlägg. Kan inte låta bli... beror nog på den TYP av bloggare jag är... är tydligen typen vårdare. Låter nästan mesigt men... shit ... hellre vårda än såga *ler*... rör inte min kompis! Sist i inlägget kommer beskrivningen av ... vårdare.

Undrar om Heda är en vårdare... (gissar på något mer faktaaktigt) ...ödmjukt skriver han iaf om helgen i Umeå...

Är det verkligen pinsamt att förlora med 15-0 i Ligacupen?
... hallå, Jönköping vann med 20 mål en gång... och då var det ingen cup minsann.. men det var mååååånga är sedan ... typ 18. Så sent som förra året förlorade FCH med 13-1
och de spelade i SSL. i Elitserien var det många ojämna matcher, så där så man rös...

Nä, har nu bestämt mig för att det inte var pinsamt den där 15-0 matchen i fredags... det händer ju även i SSL och Elitserien.

Örnsöldsvik på väg tillbaka?
ÖIB var nära att halka ur divison ett för bara ett år sedan... sedan tog de tag i spelet och förra året behövde de inte skämmas för sin insats.
BTW, Då var Limmet med i båset.. och höll därmed nollan... BRA DÄR. (internt)
Ok, det var ett bottenapp för ÖIB men i lördags spelade de lika mot Umeå City... nu spelade inte City på topp men ändå...

Örnsköldsviks storhetstid
Att se ÖIB är speciellt för mig... VK Rasket som jag ibland råkar kalla dem... minns hur stolt jag var när Ö-vikslagen tog medaljer... 88-00 var herrarna på prispallen 8 av 12 gånger. Damernas medaljår var 88-93 ... två guld och resten andra valörer 97-04...fem titlar .. stort! (ber om ursäkt för eventuella sakfel, det här är ingen faktasida:))
Här borde Nordström ta vid... han kan den tiden om man säger så...

Undrar om det där med sammanslagningen av olika klubbar bara var positivt för Ö-viks innebandyutveckling... det är ju så INNE just nu att slå ihop och göra stora föreningar... är inte helt övertygad om att det är rätt väg att gå.. man tycker att man skaffar nya muskler... men det kan hämma talangutveckligen... rent psykologiskt...känns det inte B att spela i B-laget... (eller). Små klubbar blir plantskolor men talangerna får spela i A-laget oavsett vilken division man spelar i. Hoppas jag har fel... att tänket är rätt... Skellefteå är en stad som också varit en innebandystad... Guldstaden.. de med målvakten som krossade bollarna mellan sina händer...

(en avstickare nu) Luleå,,, vet inte vad som hände där men nu är de inget att räkna med i de högre serier ... låt oss hoppas att innebandyn börjar blomstra i norra sverige... ni vet Umeå ligger nästan mitt i Sverige. Ny stor förening är en ny förening, i Skåne slår man också ihop... ja många exempel finns. Håller tummarna

Tillbaka till resultat ... de där när målskillnaden är brutal i antal mätt (snygg formulering) är inte kul, men det händer... även i innebandyns finrum.
Till sist... Pixbo förstärker från Danmark... intressant förvärv.. "Stinne är en spelare med bra spelförståelse och hög arbetskapacitet, en bra sammanfattning skulle vara en teknisk slitvarg, säger Johan Nodlycke, Contract Manager för Pixbo Wallenstams damer, och som tidigare verkat i den danska landslagsledningen."

Tjuvar på Gotland
... bloggkollegan Per Vallstedt hjälper till att efterlysa klubborna som stals från Rönnby och Falun... TRIST när så´nt händer... VP var ju på Gotland... men han hade inga klubbor med sig i bagaget igår... Fråga, vad gör de på Gotland VP var HUR TRÖTT SOM HELST efter konferensen.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg