->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Gentest, Sparring och avgifter... de inre känslan

2008-09-02 @ 12:27:55
Innan du gifter dig kanske du bör göra en test... och se om din på tänkta råkar ha dubbeluppsättning av 334:an ... det är nämligen det som styr det där med äktenskapskriser säger forskningen... enligt DN

Men hur gör man då???? Kan man programmera sig så man går igång på bra gener? *ler*

Kunde inte låta bli att skriva... fast det är jobbdax. Vet ni... folk sitter och chattar/bloggar/läser på Blocket på arbetstid... himmel vilket slöseri... ska genast sluta skriva och ägna mig åt .... papper *suck*. (skrev klart på lunchen, någon störde mig genom att ringa mitt i inlägget *ler*)

Den inre känslan- Alba
Arbetarbladet skriver om Sparring, skiljenämnds dom fördel Alba ....men Sparring visst håller han klass, jopp... har bara sett en match men han var KUNG ... kanske något för SSL? Fast inte om han ska sitta hemma och knyppla den här säsongen. Låt grabben få spela... han måste få ha "den inre känslan" (Albas motto).

Höll andan när City och dalen tjaffsade om Lingon... men det löste sig ... gratis gratis ... kanon att knuten kunde lösas upp!!! Bra där...

Från det ena till det andra:

Läste i HD om höjda avgifter i Munka Ljungby ...
Funderar....hur ser de olika medlems/träningsavgifterna ut i landets klubbar, det är stora skillnader, man kan tycka olika om detta, vad som är rätt och fel alltså ... en del tar ut en träningsavgift, andra bara medlemsavgift men somliga klubbar har extremt låg avgift och istället förväntas man dra in pengar på annat sätt... rätt eller fel, ja jag föredrar en ordentlig avgift.

... 600 kr ... det betalade vi förra året för S i City, de har ett tydligt tänk, det kostar mindre i en del andra klubbar men då förväntas man sälja en massa lotter mm. BRA där City, fortsätt så...

Allt kan verka FÖR DYRT men man måste fundera på vad man jämför med...
Kan förstå att föräldrar reagerar när man höjer avgiften men man måste ta sig en funderare.... vad får man och vad vill vi satsa våra pengar på....

(läs inte... en lång utläggning kommer här)
Betalar för fotboll x 2, innebandy x1, handboll x1 .... sedan de slutat spela hockey känns inga avgifter (ja vad ska man säga).... Det är klart att det ibland känns i plånboken när de ska på innebandy/fotboll läger eller cup... men att sitta framför datorn, hyra en film och äta chips kostar också pengar *ler*...
Allvarligt... när man går på affären och barn är där och köper två påsar chips mitt i veckan då tycker inte jag det verkar vara någon brist på pengar... Har haft anledning att reagera... finns en familj i min närhet som jämt klagar på att saker och ting är dyrt... men pengar till godis/hyra film/ chips finns det tydligen alltid... har nästan lust att skrika VAKNA!

D gitarrlektioner förra året gick på 2500 kronor, det blev privatlektioner... då fanns ingen plats i kommunala musikskolan. Seglings lägret på Norrbyskär kostade lika mycket... ja himmel, det kostar pengar när barnen skall göra saker... det är alltid lättare att öppna plånboken om det är något man vet att barnen verkligen vill, eller något man själv gärna vill att de ska göra...Att gå på SF:s bio kostar 100 kronor... det betalar man utan att blinka, eller hur?

Vin... någon som tänkt tanken... skiter i vinet, det har blivit för dyrt... det ska mycket till.. det är motivationen som styr oss *ler*

Dagens ordspråk: Vad vore innebandyn i alls sin glans om inte alla bloggar fanns.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Insatt

Eftersom du har åsikter om fallet "Sparring" så kan du få lite info.

Inom de flesta föreningar i Sverige så finns det folk som lägger ner hundratalet timmar av sin fritid (ideelt) för en klubb man älskar. En del av deras jobb bidrar till att klubben kan ha kontrakt med spelare och ledare. Att man som spelare skriver under ett kontrakt innebär skyldigheter och rättigheter. Att sedan hävda att man vill byta klubb och då "gråta" ut är så oeriöst som det bara finns. Eller vill du sälja en bil till en privatperson 20.000 billigare "bara" för att den gråter ut och säger sig behöva en bil? Svaret blir såklart nej.

IBK Alba har aldrig stoppat Mathias från att spela men han har ett marknadsvärde. Det är vare sig orimligt eller orättvist å handlar ingenting om "hjärta" som du skriver det hela. Att driva en förening kan jämföras med ett hushåll. För att kunna betala räkningar, nöjen m.m. innebär att det måste finnas en inkomst. I det här fallet så har klubben haft utgifter och kostnader på spelaren som man i SIN tur ska ersätta genom att värva nytt. Ska man då värva med ett "hjärta" eller luft? Du har nog svaret på det själv.

Så... ska innebandyn bli seriös så måste ALLA parter bli seriösare. Innebandyn förtjänar det och det går genom seriösa föreningar och spelare.

Vad tycker du?

2008-09-02 @ 21:11:14
Postat av: Ingrid

-> Insatt! Det var inte meningen att klampa någon på tårna.Sorry!

Har säkert klantat mig när jag skrivit, inte fösra gången... i s f.

Det som är svårt i fall som detta är att situationen blir låst och alla är förlorare. ... "visa hjärta" är lätt att säga när man sitter på läktaren, KLART att alla måste ta sitt ansvar och göra rätt för sig... rätt där.



Gillar ert motto "Den inre känslan"... sköna ord.





2008-09-02 @ 22:48:43
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: JLÖJHGHJ

JLÖLKJHGH,.

2008-09-03 @ 20:30:44
Postat av: Ingrid

-> JLÖ...

Ok

2008-09-06 @ 13:15:23
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg