->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Online rapportering, nope

2008-09-07 @ 14:26:37
Först, fick mail.. dt är tydligen svårt att hitta Gustav Forsbergs blogg på VK, det borde inte vara några problem men jag lägger till en annan länk. Klicka er ner till Gurras blogg som ligger under /sport/blogg.

Hm.. mina inlägg stannar i "utkast"... den där mannen som ville göra min blogg lika bra som mina inlägg... lyckades med det... lika bra som mina inlägg.. ingen vidare komplimang då det inte ens går att lägga ut uppdateringar. Rör inte min blogg.
   Får spamma ... lägga ut mina inlägg ... har ett par publicerade. Behöver bloggen just nu... för att få koppla bort de där uppdraget som skall vara klart på måndag... ett pressmeddelande som skall ut om en ny produkt... fick det på mitt bord i torsdags... galet tight med tid men ... verkar fixa det.
   Men somnade i soffan igår kväll efter det där 80-års kalaset... vaknade med gåpå80årskalasstassen ... kändes "B"... det var sånt som händer folk som supit skallen i bitar på krogen. 

I mitt vardagsrum står just nu ett innebandymål, var ju borta igår och när jag kom hem stod det där... S och en av hans kompisar var skyldiga
 -Ja vi fick inte spela innebandy inomhus hos pappa...Hm... nämen vilken tur att de har en mamma då... som typ älskar att de spelar innebandy i vardagsrummet *ironisk* .. är ändå tacksam att tonåringarna inte smyger hit och tömmer barskåpet... en spännande tid följer, hoppas så klart att kidzen brås på mig ... det där med alkohol behövde mina föräldrar aldrig oroa sig för.  ... tonåringar...
   det händer en del i den åldern, larm i Umeå just nu... tonåringar sniffar gas från sprutgrädde... livsfarligt. Så... om mitt största bekymmer är att kidzen passar på att komma hit och "skotta" i vardagsrummet  (när de vet att jag är på fest) ... no problem. 

Mail: Håller med med en av mina läsare... rapporteringen från Sveriges största elitturnering. håller inte elitklass ... inga resultat förrän idag... till och med ÖIB hade mer om cupen än Noliacupen själva (de spelar för övrigt final just nu, Murt i båset) ...där har IBK Dalen en hel del att göra... nåja, herrarnas "viktigaste" matcher var inlagda.. men det kan ju finnas en och annan som vill läsa om damernas matcher... Noliacup hade lagt ut lika många matcher som Gunnar lagt ut på VF.
   Tänk IcaMaxicupen på Gotland... höjdarlag men rapporteringen var ingen höjdare.NOLL resultatrapportering förutom för Endres egna matcher... proffsigt?  Dalarnas  lokaltidningar fick själva ta reda på hur det gått för Falun ,,, underlätta för media? Nix.
   TIPS: Använd  Cuponline.nu kan ungdomscuperna så borde väl Elitcuperna klara detta... 
Martin Olofssons klubb, Örnsköldsvik innebandy kör sin Paradiscupen fler cuper är Ersbodas 13-dagscupen och Umeå Citys  Umecupen ... och det är ju typ ungdomscuper. Vill vi ge media förutsättningar att skriva om innebandy så finns det en del att göra.
   Hyllning: Endre har andra fördelar...  på hemsidan äger skribenten Johan.Zillen .. bäst i Sverige på att skriva ... nästan som krönikor under säsongen. Dessutom har ju Endre sig lagblogg... de skåpar ut ALLA... Endre har m.a.o fler krönikor än innebandymagazinet... Var är krönikörerna.. gammal skåpmat... det där som Dalbjer skrev... va??? Var det verkligen hans egen text... satsar en femma på att någon annan skrev ihop den... så där av nöden bedd. 

Angående Noliacup... Johan Lindgren funkar som center... kände rätt på nå´t sätt... tog mig en snabb snabb snabb titt... tiden finns inte för läktaraktiviteter.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg