->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

en innebandyblogg-ares tankar om resultat

2008-09-14 @ 12:26:13
Den som vill se helgens matchers resultat på innebandyförbundets hemsida får det svårt... det funkar inte, dags att titta på ett nytt system?
... hoppas journalister hittar en bra väg.... om det nu råkar finnas någon som behöver fakta....
Kanske fungerade det bättre igår.... då hade jag inget behov eller snarare möjlighet att surfa...
Fråga... var 5-7 mot ett av Sveriges bästa lag en dålig premiär av Umeå City ... Pixbo hade alla förutsättningar att vinna matchen... så... City gjorde en godkänd insats , resultatet skrevs 5-8 men det låter bättre med 5-7. DEt är just lag som Pixbo umeålaget INTE skall slå....
Hoppas inte City förlitar sig alltför mycket på zorro-kungen från Norge.. finns många som kan kliva fram.

VK körde online rapportering... imponerande, det var inte många år sedan man fick påminna dem om att en match pågick ...  för några år sedan bojkottade många innebandyälskare VK ... det var i princip bara VF som skrev om innebandy. VK har lyft sig... har sagt det förut, bäst är det när Uffe jobbar, han kan innebandy ... gör sporten rättvisa- det är inte alla skribenter som gör det. VF hade just nu kunnat vara bättre än någonsin på "min" sport men .... saknar en glöd .. kan inte sätta fingret på vad det är ....går man inte igång på vare sig innebandybloggen eller det nyheter . Nu är jag inte rättvis... VF kan omöjligt ha samma resurser ... journalister och pengar.


Tillbaka till resultat... kommer VK att rapportera även från Elitserien = damerna? Nja, tror inte det... det är ingen hemlighet att Elitserien inte är lika intressant och satsningen på SSL förra året har inte direkt inneburit ett uppsving för dam-innebandyn---- enligt mig.  Lånar bild från förbundets sida.... 15 av 43 artiklar om damerna.
Någon livematch på innebandy.se kan man glömma... de har inte lagt in ELITSERIEPREMIÄREN  Dalen vs Falun kl 14 idag....

Hur som helst.... säsongen är igång.... YES 
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg