->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Urban Karlsson inte SSL tränare längre

2009-04-01 @ 21:52:06
Fick en plötslig längtan efter rom-röra .... vet inte om andra kan drabbas av "mååååååste ha rom-röra-syndrom".
Romröra på röd stenbits-rom, hackad rödlök, creme fraiche (ej lätt), färsk hackad gräslök. Salt & peppar.
Har ätit en avocado med rom-röra ikväll, plus en rostad med samma röra och sedan... bara röra.

Egentligen är jag värsta husmodern just nu... fast barnen är inte här... i går bakade jag bullar och sedan en typ av tacopizzasnittar som är grymt goda.

I helgen skall jag ägna mig åt innebandy, Umeå Citys cup och jag ska stå i fiket... det gör jag gärna. TROTS att det är fredag mellan 19-23.  Har bestämt mig för att aldrig sucka åt den där typen av aktiviteter och har man barn i just City slipper man sucka så ofta, de har ett vansinnigt smart upplägg.

Trafikskylten var ett roligt skämt, sånt man blir glad åt.

Det är inte AIK:s fel att domarna var lite väl bussiga mot dem i söndags. Så låter det på vissa håll.
På tal om AIK, vilken annan klubb har graverat in sin logo i ett fiskedrag som avtackningsgåva. Så coolt, jag blev alldeles rörd när jag fick se det. Så personligt, så unikt och så.... KÄRLEK! Respekt !

Kimmo ska visst till Schweiz i tre år... undrar hur många som gick på det?

Varför skrev jag gått & blandat ... jag menade gott & blandat.... är nog de i särklass mest otränade innebandybloggaren... nä just ja..... finns ett par som slår mig på den punkten. Tänk att jag aldrig får vinna något *snyft*.
Jag skulle ut och gå... men så bloggade jag istället, tog mig bara till affären och köpte rom med mera.... tur man redan är klar för Globen. Ni andra fortsätt kämpa!

Rom i bestämd form.... rommen?

Det där att Urban tar över damlaget är inget Aprilskämt, jag tycker det är ett bevis på att Urban tar stort ansvar som sportchef... Bra jobbat Urban, respekt!
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg