->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Minne & Jihde lyfte bucklan

2009-04-19 @ 15:45:15
Sitter kvar på hotellet med några timmar att fördriva i hufvudstaden.  Måste landa och ladda innan jag tar mig in till city, vet inte när jag var så här trött senast, en hektisk vecka, minuskontot på sömn är stort. Såg ut som ett lik redan i går morse...  men det var ingen risk att man somnande under matcherna i iallafall. Försöka sova innan festen, men borde så klart ha gått på banketten eftersom jag ändå inte somnade. Var visst ingen tillknäppt historia.

En lätt överförfriskad vinnare/spelare tyckte att jag skulle blogga imorgon (läs idag) , och hylla AIK... Ja, för mig finns inget annat, klart jag lyfter på hatten. Grattis AIK, vilken avslutning för Jihde, sätta sista och första målet. Trodde han skulle utses till matchen lirare, trodde även att han skulle få lyfta buckla. Nåja, det är detaljer, en bra avslutning hur som helst för Mr Innebandy. Ett särskilt grattis till Hallstensson, hoppas han inte är mätt på innebandy nu.   

Ägde Minne Globen? Ja, det tycker jag, Hon och Sara Kristoffersson. Lägger Hermine  klubban på hyllan i höst så... gör hon det med flaggan i topp. Nice!  (har inte hört att hon ska det, minns bara presskonf. förra året) Minne är Jihdes motsvarighet på damsidan. En profil som levererat och profilerat sporten, hon brinner för sporten. Hon kommer att fortsätta bidra även när hon slutar spela. Helt säkert.  Hon strålade i morse, båda hennes lag tog SM-guld (AIK och Balrog).

Ok, det är kaptenen som skall lyfta bucklan men... hade varit skönt (i min blogg är det jag som tycker, ju) att se Minne och Jihde lyfta dem först. Hörde fler som kommenterade detta med Jihde, så... för mig var det hans buckla. I Balrog fick Minne vara tvåa att hålla i bucklan, det var hon i sanning värd.

Falun föll med flaggan i topp, de spelade rolig innebandy... de var Falun som levererade finess i går (men ett av Balrogs mål kom ju till genom en riktigt snygg assist). Balrog var bättre och fick de där "skitmålen" som IKSU aldrig lyckades med i semin.  De som sa att Falun skulle bli utklassade hade fel! Bollen stutsade inte Faluns väg i går, men den stutsade "bra" i går... den där bollen passar verkligen inte TV-golvet.  Nästa år ska visst bollens barnsjukdomar vara borta hörde jag, kanon... bra jobbat där.

Återkommer nu till AIK... det fanns en man som såg lyckligare ut än alla andra, det var CONNY Westerlund. Han sken som en sol, bad mitt sällskap att fota honom. Tyvärr blev bilderna inte bra, så synd... det var verkligen en härlig syn. Det var länge sedan jag såg någon så glad.






BTW, det blå havet ägde i Globen, (Stafsen & CO) hur stort som helst.  En annan dag ska jag hylla Bult och Lindblom..  PÅ TOK FÖR MÅNGA PROFILER SLUTAR NU.

Fasth sitter här bredvid och bloggar, tänk att man ha blogg som jobb... hör folk säga jag måste blogga... det skulle aldrig funka för mig. Ska bli intressant att höra hur många som såg matchen.  Sa till Micke att han inte fick skriva om mig... det har han ju gjort tillräckligt.  Ser ut att vara Janne Ögren, Fasth och jag kvar på hotellet... här i allafall. Oj, här ligger visst Ögrens plånbok....

Hade väskproblem i går... hade inget rum när jag kom fram... Fick ställa resväska i förbundskaptenens, bussigt! Vågade inte lämna väskan i bagageutrymmet då jag hade datorn och jobbpapper som jag verkligen inte ville bli av med. TACK Kent, du räddade min dag!, guld värd! En tjej i receptionen var så bussig, hon fick trixa en stund innan det ordnade sig med mitt boende,  ...helt klart rätt personer i vissa receptioner.  Det där med boendet var onödigt... fick hålla andan.

Patrik Ekwall gjorde ett bra jobb i "vip:en" mellan matcherna, god mat. Däremot NRJ...  nja. Den som såg matchen på TV, slapp ju detta.

En miss till av mig var att missa att tacka Rons sponsor ordentligt för ... ja tror det blev tre öl. Borde också tacka Packalén för den uteblivna rundan, hade aldrig pallat det. Är verkligen ingen partypingla längre.

Har varit rätt knäckt ett tag, fick så många tack på olika sätt i går. Ja... berörda vet,  kan inte tacka här, det värmde.  Avslutade kvällen XX XX *ler* eller möjligen senare, ja ja... ångrar mig inte konstigt nog. Människor är roligare och viktigare än innebandy, Ska hem och smälta ett och annat.  Tänk att det ska vara så här jobbigt att inte jobba under SM-finalen... *skrattar* 

Skrattade gott i går, någon presenterade mig som hon som bloggar och då kom det... va, är du en tant? Jo...  
En tant som inte vet när mitt sista inlägg kommer. Undrar hur det bara kan ta slut på lust... märkligt, att sitta här och blanda bokstäver har ju varit ... typ passion.  

Fanns en del smärta också... att ta silver är surt, "känns inte som en medalj" "det suger att vara nästbäst". Nåja, nu är den här säsongen slut. Nya tag nästa år. Fortsätt kämpa!

Oj, missade att publicera detta... måste vara ordentligt trött... flera timmar sedan jag skrev den. Har sedan dess suttit och pratat med en kund, undrar om jag såg pigg ut? Läste Jihde:s blogg och insåg... han ställde kvar skorna på planen, slutar blogga åt TV4.... Vem ska nu föra debatten framåt, det har han gjort, tagit upp saker som skapat debatt och det har hänt saker. Sååååååå trist om det inte blir någon mer blogg. På innebandy.se läste jag också att Minne ska spela nästa år...  Se där, kul att det inte var e avskedsföreställning. Har i övrigt inte kollat in media & bloggar men jag hörde att till och med Expressen (innebandyns huvudsponor) hade skrivit en massa...  Ska scanna media senare imorgon kanske.

Uppdaterar ... 21.46, fick ett argt mess... Conny heter Conny och inget annat, jag fattar inte att jag skrev fel....  nu har jag rättat till det. Uppdaterar måndag... Aftonbladet har gjort ett kanon jobb under finalen... men Johanna Dahlin ocj Minne blandades i hop i den här intervjun ... den jag länkade till förut... Synd.... undrar hur mycket frågor Minne får vad "privata skäl" är.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg