->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Oj, det händer saker i Varberg -snabb blogg

2009-04-08 @ 11:58:39

Ja, nu tänker jag inte på vinsten över Balrog, men jag passar på att gratulera... Globen nästa? Balrog kommer att göra allt för att sätta stopp, utan mr Karlsson blir SM-finalplats en ännu hårdare nöt att knäcka för Balrog.
Hade helt missat att det var TV-match i går, den höll på att gå mig förbi men så ringde VP, himla nice kille. Han spelade föräldramatch mot min son... jag var ju som sagt portad.

Varberg... Nu har de skickat in bygglov för ett innebandycenter med fyra träningsplaner. Bra jobbat, det ska bli spännade att följa detta. Imponerad av deras kommun, så snabbt de jobbar. 31 lämnade de in ansökan och det är redan uppe som ärende, respekt! Önskar som många andra att vi i Umeå... ja ja, det kommer nog. 

Ser att många hårda ord uttalas mot damklubbarna, jag förstår att folk är upprörda.... det är bara att ta nya tag och göra rätt nästa gång... för alla inblandade. Vad blev fel? Vem ska hålla i trådarna? Håller tummarna allt jag kan, ryck upp er nu, detta får inte hända igen.  

Återkommer med Del 1 om det där ... tips och råd och pepping angående pressmeddelanden. Kommer idag, har skrivit klart första delen, ska bara skumma igenom texten igen.

Innebandyblogg nummer??

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg