->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

World Challenge -en positiv överaskning

2009-04-25 @ 22:46:54
Skriver i bilen på väg hem... är himla glad att VP lyckades övertala mig att åka...  blev en kanon helg (fred/lörd)  utan krav.. bara njuta. Hade glömt vilket mäktigt hotell Stadshotellet är. Fast det var mycket träningsoveraller där, oops, alla lag utom blå/gula bodde på vårt hotell.... Vi hamnade på blå/vitas våning. Tror de hade alla andra rum utom just vårt på den sidan vi bodde. Var säker på att vi hade rum 221, men Hyvärinen påstod att det vara hans *ler*. 222.... ja just det ja.
 Nåja, vi fick ett kanonrum ... lite lyx faktiskt...  såg lite märkligt ut med en massa joggingskor i korridoren,,,, bara.

Det var inte 14 mil till Piteå, utan 21,5, men ... det var värt resan, faktiskt.  Blev nästan hånad när jag berättade att vi skulle åka på WC.... synd att inte landslaget/kamper har mer status... och att inte landslaget tillåts ha plats i innebandysveriges hjärta.  Lite att jobba på där, landslaget är ju typ ... vårt...

Asp & Mattsson och Sundstedh fick en boll med sig hem... för första mål i blå/gult. Premiär...

Tjeckien verkar ha något på gång...  det var underhållning att se dem spela... de spelar lite omoget men charmigt.. som en modig nykomling i SSL *ler*. De spelar inte sarghörnsinnebandy eller bakom målburen innebandy...  Trots att de ser tunna ut (inte så mkt muskler som man är van när det gäller landslaget)  så verkade outtröttliga, Kontringar som fick publiken att le... snabba, ettriga utan att spela fult. Dom gjorde det svårt för Sverige med sitt lite... fräcka, spel... De spelade med små marginaler... Vad är motsatsen till Kokochas väl använda uttryck "minimera misstagen"? Maximera chanser??? (annat förslag?) Så spelade Tjeckien i båda matcherna. Är himla glad att Sverige vann mot dem.. men med den kämpainsats Tjeckien stod för...  var Sveriges seger inte självklar, undrar om inte Rasmus hade gjort matchen...  "säkrare".

Mot Schweiz var det inget snack .. Tjeckien var bättre, fattar inte varför Schweiz inte spelade Dalenkedjan hela matchen... det var då Schweiz fick till något spel. Pascal blev matchen lirare... hm... enligt oss var det Dysli som ägde.

Karl-Johan Nilsson var gårdagens bästa lirare, (Samuelsson blev vald av arrangörerna) idag var Samuelsson bäst. Fast Rasmus som fick det priset idag, han var  också riktigt riktigt bra.  

Och i Finland, inget snack... Öhman ville mest, vet inte varför det kändes som han inte gjorde så mycket mer än mål... ... Han gör det han är bra på, och det gör han väldigt bra.
Var hur som helst en fröjd att se hur lycklig han var idag... snacka om att skaffa sig ett minne för livet... en comeback, sin 100:e match och ... en mäktigt revanch...

Mattias Samuelsson var det spelaren som imponerade mest, , två kanon matcher¨.
Karl-Johan kom verkligen till sin rätt i helgen... han hamnar rätt ofta bakom mål i klubblaget...  här fick han "plats" ... det passar honom.  Tycker Finland var rätt tuffa mot K-J idag, ett tag kändes de som de ville ha bort honom från banan.

Helgens höjdare gjorde av Fischerström .. utanför spelet lite show för publiken.. så snyggt. Sedan åkte han på en utvisning mot Tjeckien också, fast han satt i uppvärmningstället... Magi *ler* .  Ganska söta tabbar seket gjorde... charmiga, Ramsin fick credd i går för en räddning Tjeckien gjorde... sedan.. heter det verkligen layplay (liggande spel) och full strange när lag blir fulltaliga. Som sagt... charmigt. Ska credda Piteå sedan ... det var en bra arena att spela i, bra med folk och .. ja många saker var bra.  

Oj, det här blev ingen vidare blogg... sitter i bilen (kör inte)
Asp gjorde en kanon match i går...  vad fn gör han i landslaget, sa någon... men han visade... klass.
Djurling borde ha fått sätta en kasse idag, kändes snopet... kändes mer son NÄR kommer det än OM.  
Sjögren fick en tung inledning idag mot Finland, men han förtjänar mer än en 2:a i betyg...  han hade svårare lägen än den match där Ramsin råddade 95%. Sjögrens 63% går därför inte att bara se till siffrorna, Sjögren  var bra!
Var iofs säker på att Ramsin skulle stå mot Finland, men Ramsin har ju inte många matcher i kroppen, men det märktes inte,
Kan säga att det märktes på många spelare att de inte spelat på ett tag (en del spelare såg taffliga ut)...  men till  Gillek, såg "fin" ut. Vilka pass han levererade i går *vågen*. 

Tror Gullstrand fick in bollen på sjunde chansen mot Tjeckien,  måste ha varit frustrerande. "Jag hade ju en del lägen" sa han till Magget... jo, sju rakt på målvakten (eller typ) innan det blev mål. Skönt mål för honom. 

Blir visst en Tjeck i Falun nästa år....  ,varför har ingen skrivit om det?

Nu framme i Umeå. Måste kolla vad jag skrivit sedan *ler*.... 
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg