->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

big mistake - smak av plast

2009-12-17 @ 20:54:23
Läste Carestams krönika om vilka som skulle passa som damernas nya stab i blågult. Hoppas på nytt blod där, tror det är dags... Jag säger som Curt... man ska inte var för länge på sin post. Vaara har lyckats ta de titlar han skulle, lämnat många avtryck, lyckats. Han har säkert mycket kvar att ge... gissar ändå att han vill satsa på familjen... en tuff tid framöver.
Blev lite paff över Kristina Landgren Carestam "förslag". Riktigt kul läsning. Skulle själv inte ha kommit på att "föreslå" Dalbjer eller Jonsson. Inte Lundmark heller då han behövs i Falun.  Då ska man komma ihåg att jag hyser stor respekt för den mannen... kan man vara coach i ett landslag utan att ha ett SSL eller elitserielag till vardags? Förbundet ser det som nödvändigt... är inte helt övertygad. Jag har mina kandidater. Vore kul/intressant/bra att ha en medial FK... Någon som väcker känslor/tankar utanför våra egna led. (fattade man det där?) 

Försöker ta igen lite... bakade ikväll med.
Håkan: Om det luktar gummi hemma hos dig eller när du går förbi hemma hos mig så beror det på mig. Råkade grädda en slickepott i 300 grader i ugnen.
Varmlufts-ugnen räddade brödet från att smaka plast, men hela huset luktar... fyyy. Snacka om DOFT AV PLAST.

Slog på TV:n och såg "Bonde söker fru" ...  Undrar hur TV4 fick tag i den där Roger? Vilken lustig typ... inte min typ, typ. Försöker skriva manus till "innebandytränare söker fru" får ta julledigheten till hjälp... *skrattar*. Jag vet att det finns flera som längtar efter den serien på TV. Har fått ihop sju namn... men jag skulle välja fyra av dessa... Lovar att det skulle bli MER än underhållande. Åhhhh, vilket tugg...

Jag har svart bälte i att hålla nere antalet julklappar... mina barn har i många år fått EN julklapp av mig, och då en sak de verkligen velat ha.. en dyr sak. Bestämde mig när vi separerade att aldrig försöka delta i tävlingen "ge mest och dyrast"... Mina barn är nöjda... men jag fått kritik av andra för att jag är TRÅKIG. 

Undrar om VP vill smaka mitt goda bröd när han kommer hem? Han har varit på julbord:).  

Koppen: Din blogg skulle behöva pysslas om lite.

Är lite trött idag, satt och avhandlade ledarskap till klockan var mer än mitt i natten... vissa människor blir aldrig tråkiga. Kärlek!

Uppdaterar 22,30: Efter julbordet åkte VP inte hem... utan spelade innebandy, strongt måste jag säga... både att skippa hemsysslorna och att spela trots massor med sill i magen. kan inte tro att han var ngn vidare tillgång... han har själv en annan bild *ler*.  Mats: Vi skulle behöva prata om den där innebandyn... Fråga: Började verkligen hans lag att vinna när han dök upp?  

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Elin

Jag tror att landslaget skulle må bra av nytt blod. Vilka skulle du vilja se i staben?

2009-12-18 @ 00:05:24

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg