->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Gästblogg "ser fram emot nästa tv-match"

2009-02-03 @ 21:18:08

OBS! Har uppdaterat den här första delen något 22.50
Någon som vill sova över med mig i skolan gympasal på fredag, med hela D klass... det fattas en vuxen.
Någon? Inte... ja men det är 22 snälla 12 åringar.... kom igen, låter väl kul?

Vet inte om Heda hämtat inspiration till sin blogg här hos mig,... skulle tro det... han glömde visst hänvisa... ni vet så där som bloggare gör om man hittar något på nätet....   Ska gå dit och klaga.
Har sagt det tidigare...  länka till den blogg ni hittat inspiration hos.... iaf om det är här.

En del innebandy idag...  fasen åxå, har ju inte tid!

Blev så himla glad, chattade med en framtida stjärnjournalist  eller  Baland Resa han ska rapportera från Finnkampen... grymt kul! Hoppas få läsa något annat från Finnkampen äv vem som gjort mål, det behövs RIKTIGA journalister och Baland pluggar till journalist... hoppas han tar sig an innebandyns värld.
Saknar Anders Borgström grymt mycket! Var är Nurminen? Kom tillbaka!


Uppbrott: Hur tackar man kungen Henke Larsson?  Jo finns det något finare... än alla betyg Maggets betyg. Blir man inte lite rörd? *ironisk*.
Jag är en stor idiot... jag ÄLSKAR betygen.. både att läsa och att tycka om dem, TACK Magget för att ni orkar ... ni får ju bara skit.... Handen på hjärtat... hur många vill att de ska ta bort betygen.. alltså på allvar? Inte jag... har tvångstankar... nu ska jag inte läsa... och så gör jag det. Glömt att ta min medicin nu igen? 

Fick ett mail i går med ett gästinlägg ...

"Ankan" har skrivit hos mig förut men igår var han verkligen på västa motorsågshumöret.
Vill uppmärksamma läsare på att det här är hans ord, det är inte ens i närheten av hur en Innebandy Enligt Mig blogg brukar se ut.  Känns som han hade kul när han skrev... men jag kan tycka att det är dags för Ankan att skaffa en egen blogg...  // Ingrid


Håll tillgodo med Ankans inlägg:

SER FRAM EMOT NÄSTA TV-MATCH av Ankan skriven 2009-01-02 kl 22.40
Plötslig händer det, det var matchen mellan Warberg och Storvreta, tänker tillbaka på dom senaste sändningarna... Falun, Falun, Västerås, Västerås, enda behållningen var Nolvi och Mattson från Västerås matcherna men sen, hur tänkte du nu Fasth? Och Derbyt i Umeå som liknade första omgången av DM i en håla som ingen vet var den ligger, har försökt hitta dit men gps:en gav upp.

Senaste sändningen visade sporten på sin bästa sida från planen, Kokocha höll käft om sina vanliga klyschor, Nä det där var inget, sen kommer reprisen och en simmig lirare får se mer av det han missade när han drack grogg eller vad det nu var, Ja han får sej en lite tryckare, nästa sekvens har han ställ ifrån sej glaset och vaknar till, Ja han blir ju kapad, det var riktigt fult.
Genghis Khan gjorde ett hyggligt framträdande trots allt, drog en av dom sämsta klyschorna vi har i innebandy Sverige en gång "det är aldrig avgjort i världens bästa innebandyliga"
Snälla sluta!
Vanheden eller vad han nu heter, ni vet den där sminkade killen med backslick, han hade fått igång bilen nu, förra veckan hade han bytt batteri på bilen precis innan sändning och fått all syra på byxorna och alla vet väl hur det kan gå.

Intressant att dom tippade lagen som kan ta guldet åkte på däng, AIK fick smaka på äkta smålänsk snålhet, inte en poäng fick dom, och pajasen i laget som förespråkar 10 lag kan kanske tänka efter en gång till, ett tips till dej Jihde, du jobbar med hästar vid sidan om innebandyn, kolla om alla är hemma, om det är så ring en veterinär för något är fel.

Ska ligan bantas enligt dej
får killar som är på väg upp aldrig spela i högsta ligan, dom kommer värma bänk i tex ditt lag, skaffa stolsvärme om du fryser, 14 lag är bra!

Täby fick sin första förlust
, vad kan man säga, senaste tiden har man sett en tendens på vikande vilja hos spelarna, ryck upp er.

Warberg som fått en ny lirare
i staben, en frisör från gamla Sovjet som klipper laget, ser så ut iaf. Spelet med klapp klapp fanns ju redan, idag en pass för mycket och INGET HEMJOBB, lite diviga efter all framgång kanske?

Träffade en lirare idag som sa att Stenberg skulle vara med, fan vad kul att Storvretas framgångsrika 90 lag börjar komma ut i hetluften, synd att liraren jag pratade med sa att hans grabb hade slutat, studier tog för mycket tid.

Ser fram emot nästa tv match.
I en hall nära dej.


//Ankan.

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Jonas

Föredrar när du själv skriver.

2009-02-03 @ 22:00:40
Postat av: Tack Ingrid

Proffsiga artiklar om ett svårt ämne. Det där har du gjort bra!!!!!!!

/

Postat av: Ingrid

>> Jonas. Hm, är det inte su som säger att jag skriver för lång? l

>> Anonym

Snällt sagt, jo det var ett svårt ämne, hade tänkt skippa det men jag hade så mycket material. Kul att du uppskattar det.

>> IP: 79.184.87.138

Varför spama på min sida, vet inte varför spamarna härjar hos mig. Sluta!

2009-02-04 @ 11:56:40
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Hallå vännen! Borde man veta vem motorsågsankan är? Som en parentes kannämnas att Stenberg gör sin andra säsong i a-laget (med speltid konsekvent), senast hade vi också med ytterligare 2 90:or, så visst finns det möjligheter för de yngre!



PS När min mail funkar lite bättre än här i fjällvärlden ska jag gå in och fixa everysport-vänner-grejen KUL! DS

2009-02-04 @ 13:31:34
Postat av: Ankan

Klart Stenberg har spelat förut men har inte sett han spela i A laget innan, fick höra att han skulle vara med till tv sändningen och därför gillar jag det och Sto - 90 var ett j---a bra gäng. Dom andra har inte fått speciellt mycket speltid. Men va hette han nu, Klintberg, Klint... eller van nu Vanberg sa, nä skämt å sido Klintsten gör en mycket stabil insats, imponerad.

2009-02-04 @ 21:42:34

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg