->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Njut, ingen annan gör det åt dig

2009-02-06 @ 12:07:41
Det är lika bra att ta saken i egna händer...  inte vänta på att någon ska knacka på dörren med en blomma... jag köpte tulpaner efter Rotarymötet... lyx.  I går bakade vi semlor... barnen ville och då sa jag ... ja, om ni fixar det själva så... varför inte. Nu blev jag ganska involverad men så är det ju... goda blev de.
"Bäst är att vi fixat själva" sa 12 åringen... japp... så är det... livet blir inte lyxigare än man gör det.

Har ett  jobbigt möte klockan 14....  känner mig förberedd men det fattas något...  min röda kostym får det bli... bort med det svarta in med det röda...  Brukar ta på mig den röda kostymen när jag behöver peppa mig själv... alla trix är bra.

Nu är det helg... risken finns att det inte blir så mycket vila då 12åringen har fest med övernattning i kväll.. och gissa vem som skall sova där? Japp... jag.

Njut av helgen!
En vacker syn
Träden med all snö... fantastikst ... finna inget annat ord, har skottat fem gånger på två dar.
En vacker syn 2
I går hade mellanstadiet innebandydag... vacker syn när alla barn gick omkring med sina klubbor, NIO klasser över 20 barn i varje klass... alla med innebandyklubbor...  sådant gör en glad!
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg