->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

2000 såg Henke, Patrick Ekwall till Globen

2009-01-11 @ 21:45:10
Finns massor att skriva ...
Var själv inte i Gammliahallen men jag fick ett sms där det stod typ att min idol Henke Larsson gjort tre byten och knappt rört bollen... ja men det är väl bra för sådana som Patrick Ekwall som tar tillfället i akt och ifrågasätta innebandyn som elitidrott ...  Det är bara att gratulera innebandyn... man kan inte (nu citerar jag Ekwalls blogg) 

"Först tar han ett uppehåll på 20 år, gör tre träningar och går rakt in i laget. Sen kör han en Riviera-semester direkt efter första matchen och när han kommer hem spelar han match direkt. Och nu har han gjort solen i Dubai tillsammans med Gio van Bronckhorst; kommer hem, tränar ett par gånger och lär spela elitseriematch i helgen. Den relaxade tillvaron har ingen haft i något allsvenskt fobollslag mitt i en säsong - någonsin. (Ekwall)

Läser bloggen emellanåt...  men nu är han lite gnällig (pms-inlägg)...  Det är så mycket "fnys" från Ekwall ...  det finns ingen tvekan om att Ekwall är störd... (på Henke och innebandyn som sport)  Undrar om han inte skulle må lite bättre om han släppte det där och .... skrev om saker han mår bra av.  Ekwall kan ju vara hur nice som helst, kunnig och sympatisk som när han gjorde "Ekwall synar" med Stefan Holm....  en höjdare.
Ekwall låtsas som han inte gillar innebandy... funderar om inte Patrick behöver en personlig inbjudan från Innebandy Enligt Mig... kan tänka mig att bjuda honom på SM-finalen i Globen... på vanlig sittplats... där han kan vara sig själv för en stund och tillåta sig att njuta av ... innebandy. Våga älska!
Tänk att inte fotbollen får fler skopor... de som faktiskt vill ha en innebandyspelare som lagkapten i landslaget (knyckt från Binges krönika) ...
Under dagen i Globen kan Ekwall och jag reda ut det där med Marta och Frisk....
Har Gammlia varit fullsatt tidigare i år? Nja... tveksamt, (men det är alltid bra med folk på matcherna om man jämför med andra SSL lag) det behövdes en Henke för att få dit 2000 medan Varberg möter ett bottenlag (Wic-Jik 9-2) som 2200 ser... Vad gör Varberg som andra borde lära sig göra? Berätta....  Härligt jobbat Wic... bäst på många sätt....  Kimmo skriver om matchen...   och är lite irriterad på att han får ge bort sina poäng till medspelarna, ha ha... han är ju rätt bortskämd med att synas i poänligan. Fundering... han tycker att Helsinborg och Jönköping inte håller SSL-standard... efter storförlusterna idag. Täby slår ju Pixbo med 10-3...  (Uppdaterar, han menade så klart SSL-totalt - tabellen , sorry)  

Dalens herrar är på topp men det verkar inte damerna vara, först en dålig start, sedan ett gäng höjdarinsatser och nu...  vem trodde att Västerås skulle ta poäng idag?

Emma Järlö var tydligen Endres överlägset bästa spelare i går... bra att _någon_ ger henne credd... bloggaren på GT-sporten.  Undrar.. vågar man lita på att det lossnat för Endre nu? 
Täby då... ja, bättre helg än väntat enligt mig, fullpott ... deras bloggande ledare verkar ha ett horn i sidan till KAIS Mora... kan man ana att Göran Svegeboe har något otalt med ledarna i KAIS? Har då helt missat vad Mora brukar kasta ur sig för kommentarer..., något som skrivits i media?  Tänk om Täby kunde uppbringa någon som tar tag i deras hemsida... snacka om eftersatt... , inget om helgens framgångar.. senaste nyheten är från 15 december....Elitmässigt? Man får hoppas att journalister inte går in där...  Nu är det ju inte bara Täby som låter hemsidan leva sitt eget liv...  finns många exempel.

Spontant ...elitserien och klubbarnas hemsidor  (listan brukar en annan bloggare sköta *ler*, ni får vänta på den). 
 Engelholms är bra, Pixbo:s också men ibland missar de damnyheterna (?), VIB jobbar på bra, ÖIB är kungliga, Dalen helt ok,  IKSU:s är nästintill obefintlig, Balrogs är sällan uppdaterad och i höst har den inte fungerat så bra....   Kalstad ... skriver bara om sitt herrlag senaste nyheten tror jag är "nu startar elitserien" ....  och "i Mora hittar man nyheten: årets trupp" i från september... dåligt. Huddinge är på hugget, "smått men aktuellt"  ... Rönnby har renoverat sin... snyggt, och ja... de händer saker på sidan, lagets reseblogg är ett innovativt inslag. Falun, ja det är så himla olika... men ibland är den levande... snygga matchflayers.  Endres är tråkig, de skulle kunna unna sig en ny design och en sida som är användarvänlig  men Johan Zillens texter är grymma... han är etta...  alltid.
Nu skulle jag haft en prao som kunde länka till alla sidor jag skrivit om... men ... ingen prao imorgon heller *ler*

Bäst just nu... gissa
Kidxen, S har växt om mig under sin utlandsvistelse, det är iofs inte så svårt... *L* men ... han är nöjd...   D är jättetrött efter resan man har tränat både handboll och fotboll idag... inte är det mamman som bestämmer i den här familjen. S spelade innebandymatch igår trots att jag lämnat återbud å hans vägnar... det var visst någon kille/back som var "lika lång som pappa fast grövre" som såg till att S lag förlorade.
Man kanske borde förbjuda duktiga och stora spelare i hans serie *ler*...
I går bättrade S på mitt självförtroende "mamma har du färgat håret... grått" *suck*
Njuter grymt av att barnen äntligen är hemma.... stort!

Till sist... jo jag vet att min blogg i vissa webbläsare ser konstig ut... har försökt rätta till det men kodmallar/stilmallar och jag är inte bästa kompisar... det är (nog) i senaste Firefox det är mest problem... menyn till höger ligger under inläggen... berätta gärna om bloggen är svårtläst på din skärm... ska försöka fixa... blogghjälp sökes.....
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Anonym

kanske inte i år ;) men denna säsong... city hemma... fullproppat.

2009-01-11 @ 21:57:59
Postat av: VF

Det har faktiskt varit ännu en fantastisk helg för innebandyn i Umeå. 1 051 personer på en division II-match i fredags. 2 000 såg Dalen–Helsingborg.

Henrik Larsson må ha varit dragplåstret i går men hallen kommer att fyllas till bredden fler gånger i vår. Så stort är intresset – och så bra är IBK Dalen just nu

2009-01-12 @ 01:33:29
Postat av: P_elle

Faktum är ju att Ekvall var en av två konferencierer vid vårens SM-finaler så där har han ju redan varit. Fast som vanligt brydde han sig mer om sig själv än det jobb han skulle göra. Kunde ju inte ens uttala alla namn rätt på lin-up.



Warberg hade förövrigt gratis inträde vid matchen mot Jönköping...så där har du anledningen till 2200 i hallen.

2009-01-12 @ 09:59:50
Postat av: Göran Svegeboe

Hej Ingrid



Jag har inget otalt med KAIS Moras ledare. Jag känner dem inte ens. Däremot reagerade jag på ett av deras uttalanden i fjol efter vinsten mot oss, precis som jag skrev i min blogg. Jag är väl bara lite långsint, ha ha.



Tack Jonas för att du fick med vår nya hemsida. Så småningom ska vi väl kunna börja få lite skjuts på den också.

2009-01-12 @ 19:26:15
URL: http://svegebloeggen.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Till anonym: Just det ja... derbyt, ja det lär ha varit en "hot" tillställning. Tack för upplysningen.

Till Jonas: Jo jag har sett det, snygg sida. Det är väldigt tomt med nyheter där...

Till VF: Jo.. Dalen är heta, och innebandyn är het i Umeå... Vi kanske borde ha en större hall L, men just nu räcker läktaren till.

Till P_elle: Jo, men han behöver sitta på läktaren och njuta... tror det skulle göra honom gott.

Angående Wic... publiksnitt är efter dagens match 1827 vilket ju är hur bra som helst. Med eller utan gratis inträda så är de grymma på att få folk till Sparbankshallen.

Till Svegebo:

Ha ha, långsint ... det märktes nästan i inlägget L, missade helt deras uttalanden förra året. De lilla jag haft kontakt med Roger i Mora kan jag berätta att det är en trevlig kille.

Tack för alla kommentarer... i like!

2009-01-12 @ 21:49:09
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: VIB-Media

Bara "bra"?

- Flera nyheter varje vecka, foton, "inför match", matchreferat, matchanalys, intervjuer (kommer...), fokus flickungdomslag nu och då och texter om förenignens spelare i distriktslagen.

2009-01-12 @ 23:50:38
Postat av: Emelie Ohlsson

Du uppfattade det hela rätt=) Hur jag kommer att användas i fortsättningen vet jag dock inte ännu.

2009-01-13 @ 20:11:13
URL: http://guldemlan.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Till VIB-media.

Bra är bra, jag tycker att ni jobbar på bra och kunde kanske ha skrivit mer än bara bra. Sorry, fortsätt jobba.

Till EO

Lycka till!

2009-01-15 @ 22:44:11
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg