->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Gästblogg av Ankan: En nödlösningscup

2009-01-12 @ 22:22:07
*Jag bad om blogghjälp i går (har bekymmer med designen)  men fick en gästbloggare, "Ankan" ...   tror det finns människor därute som är bloggsugna...  kul att innebandybloggar har blivit så poppis. Från fyra fem bloggar när jag började 2005 till ????? , många bloggar finns det.
* Kris i Urbans (och VP:s) korplag , förra året vann gubbarna oftas, och året innan  tog de hem serien, har sett dem spela och ja, de är känslan kvar ... VP åkte och spelade i kväll... länge sedan sist (känns det som), dessutom spelade han i fredags och i går, och han är inte så... vältränad.  Undrar vad han kommer att vara på för humör när han kommer hem, och ... vad han har tillfört *L*... match klockan 22...  Man eller mes?
' Många kommentarer, på gårdagens blogg... kul!
* Antalet besökare ökar, vad har hänt?  ... nästan 100 fler läsare per dag än i höstas... antar att jag får tacka Bloggkollen,
* Nu kommer Ankans inlägg... observera att...  jag tar inte ansvar för innehållet... Ankans tankar :

GÄSTBLOGG
Efter att sett innebandyns vägg, man kanske var lite överarbetat så kommer funderingarna tillbaka, nu börjar man se resultaten efter att SSL blev utökad till 14 lag och så öppet det är nu till slutspelsplatserna, inte ett säkert kort för dom 2 sista platserna än och inte nedanför heller, känns som det är mer att hålla koll på numera, 14 lag känns helt ok.

Nödlösningscup eller vad den nu heter som SSL lagen spelar plus några från ettan, ja utan Caperio/Täby och Jönköping, känns ju lika intressant som att välja mellan Vilse i pannkakan eller  Fyrkant  Bob, jag tar nog en promenad istället, till ankdammen.

Balrog vann senast efter sudden, kul för dom som annars har haft det tung på senaste tiden (lider med några av grabbarna). Efter att lagen kommit in i finalspelen så har fortfarande inte publiken hittat till hallen, Balrog - Pixbo i lördags 124 personer och många matcher har legat under 100 pers. Ligacupen var en nödlösning när rösterna höjdes för att utöka SSL med 2, 4 eller 6 lag, många var rösterna och många ville att det skulle ske omgående, märkligt, det är ett jävla liv om en regel ändras under säsong men när det gällde att öka antal lag var det ok, man ska väl ändå veta förutsättningarna när man går in i en ny säsong, alltså minst ett år.

Många har kallat förbundet för Kalle Anka förbundet för deras lamhet, här gjorde dom rätt att inte gå på viljor utanför muren. Ligacupen som kan kallas nödlösning för att tysta massan tappade 2 lag i år, nästa år blir det nog nån till, cupen kommer att självdö för den tar kraft, tid och pengar från det som alla har som mål, publiken har insett det, snart klubbarna och så sist förbundet, för det var ju en nödlösning.
... jag kommer nog att få sällskap på nästa promenad till ankdammen.

// Ankan - från en innebandyhall nära dig

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Björkstaden

Du är orättvis mot VP han var vass när det begav sig och höll bra klass i Veterancupen.

2009-01-12 @ 23:36:55
Postat av: Balrog

Får man gissa avsändaren?

2009-01-13 @ 16:48:36

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg