->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Exklusivt på bloggen Palestinalåten, tack Caperio

2009-01-06 @ 09:39:50
Många vet vad man menar när man säger Palestinalåten ... men ingen få har hört den... på nyårsafton skrev jag "skicka den så lovar jag att spela den på bloggen" och tänk... Bohemerna från Täby hör "bön, Tack Caperio. Vet inte om jag kan rekommendera den... inget jag kommer att spela när jag ska sova på kvällarna *ler*, av någon anledning fick låten Caperio Täby att vakna och vända matchen mot AIK...  Lyssna och "njut" ...

Palestinalåten
Vad lyssnar SSL-lagen på för musik? Ja inte är det många som går igång på Hisham Abbas men det gör man i Tibblehallen.

Bjuder på lite mer Täbylåtar levererade direkt från laget:

Introt på hemmamatcher, det är sådan musik man blir glad av... vare sig man vill eller inte, lyssna på ...Khaled, Faudel, Rachid Taha - Abdel Kader Typisk uppvärmningsmusik i Tibblehallen "då dansar vi i ring i mitten i tio minuter till Maimons musik"

Det låter som en av lagets myter... men "kom och se och träna då" borgar för att det 'är så här det går till i Tibble. Har faktiskt varit på väg till deras träning flera gånger, då jag ibland jobbar i "förorten" och kvällarna är väldigt tråkiga på mina "borta matcher" men så har det dykt upp annat. Varför besöka deras tråning? Ja sämre saker kan man hålla på med ... eller?

Maimon Abdallah, verkar vara en profil ... förutom att han har huvudansvar för SSL och sitter i sport/marknadsgruppen så står han för kulturen/musiken i laget... minst sagt TONGIVANDE *L* alltså. Råkade sitta vid samma bord som en spelare som åxå tränar i Tibblehallen, hon sa att Täby precis som ryktet säger leker med boll och klubba hela träningen, de värmer inte ens upp ... hon måste ha missat träningens första halvtimme utomhus. Men låt myten som Täby till stor del skapat själva leva... bara de levererar på banan. Men... om den som vinner i Globen får välja musik då hoppas jag inte att Täby vinner... inte om de väljer den där Palestinalåten *burr*... alla andra låtar de spelar kan jag köpa.

Uppdaterar
Täbylåtar....
Mardin - bel arabi bel turki o bel kurmanci (en uppvärmningslåt)
*** återkommer med fler...  har fått flera mail med nya låtar... från oväntat håll... det kommer mera.

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Anonym

vad är det för fel på: kom igen kom igen kom igen kom igen kom igen kom igen kom igen kom igen kom igen kom igen KOM IGEN !- Melodi samma som SMguuuuld

2009-01-06 @ 20:39:23
Postat av: Ingrid

Till anonym

Ja det kan man ju fundera på... alla laddar olika och tur är ju det.

2009-01-06 @ 20:57:24
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: Täbyfans

Vem ger dig låtarna Maimon eller?

2009-01-06 @ 22:43:09
Postat av: Ingrid

Nej, låtarna kom inte från honom igår och inga i dag heller, men det har droppat in ett gäng nya låtar från Täby-gänget, lovar att dela med mig.

2009-01-06 @ 22:57:21
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det finns ju riktig musik att lyssna på varför nöja sig med arablåtar:)

2009-01-07 @ 00:02:02
Postat av: Anonym

Maimon Abdallah for king

Postat av: Anonym

Maimon Abdallah for king

Postat av: s n y g g v e

Tjena snyggve, du har snyggat upp sedan sist. Hur skoj är det att bo i Umeå idag då, loosade både City och Dalen ju. Tibblejiddret hoppar jag.

2009-01-07 @ 02:12:45
Postat av: JD

Koppen måste ha varit full när han dissade Binge, lukar avundsjuka i Götebirg. Caperio vet vad de gör även när andra inte förstår.

2009-01-07 @ 16:57:52
Postat av: Ingrid

Till "Snyggve": jo jag har fixat lite... kul att du såg det. Tibblejiddret?

Till JD: Han dissade väl inte, vi tolkar saker olika må jag säga. Det där om att Täby vet vad de gör säger jag inte emot.

2009-01-07 @ 23:57:39
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg