->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

omöjligt -sätta vettiga betyg på Täby..

2009-01-24 @ 23:58:07
Väntade förgäves på underhållningen... spelarbetygen...  men Magget har inte lagt ut några trots att de hade folk på plats i hallen... City - Caperio.  
 
Ska bli himla intressant att se betygen... *otålig* ...

... det var en svår match..  man kan säga att båda laget hade sina ljusa stunder...
det gäller även  spelarna. 
Har vi betalt 90 kronor för det här? kändes det stundtals. Ibland går man hem från en match fylld med glädje, så var det inte ikväll.. det var som om Gammlia.. saknade själ.  

Var vi på samma match? Läste att Citys Jakob Lundmark sa till VK  "En rolig match mellan två lag som verkligen vill spela innebandy, men resultatet var inte kul när det var så jämnt hela vägen"
Nja, Täby spelade i början, sedan ledde de med 3-0 och ... slutade vilja spela innebandy. Lojt! Att de vann var för att de .... gjorde vad de skulle...

Det där med betyg är svårt... men betyg på Caperio är omöjligt ... om man tänker att man sätter betyg och kategoriserar under forward , backar, målvakt. Inte många i Täby som spelar en hel match på samma position ...  och spelarna gjorde olika prestationer beroende på vilken roll de hade. Det måste bli en snitt... när han var forward 4, när han var back 3... typ.
Ramsin var inte forward förstås *ler* men i övrigt... en utmaning att hålla koll... tur att man inte är sport-kommentator.

KORTA reflektioner...  en massa surr ... läs inte.
*Upphämtningen av City ... respekt att de inte la sig vid 3-0...  surt att uddamålsförlora... en 4-7 förlust hade nog känts bättre...  City spelade emellanåt skönt respektlöst... som om de inte brydde sig om att de spelade mot serieledarna och hade Ricke Hyvärinen emot sig.  "Vi skrattar faran rakt i ansiktet" som i filmen Lejonkungen.  
* I första var Täby helt överlägsna... men sedan började City spela...  läste att det var Täbys flyt som räddade matchen.. hm.. ja inte bara flyt kanske?
*Matchens snabbaste Mr Svensson i Caperio, man brukar ju tycka att Lars i City är snabb,.. men himmel så Svensson älgar på. Han borde ha gjort ett par mål också.
*Straete ..  tar han ingen plats i City? Trodde han skulle bli en stor tillgång.
* Rasmus S började som forward, inget dåligt jobb men ännu bättre som back idag, den killen är grym ...
* Dalbjer började som back (trodde inte mina ögon/öron)  inget dåligt jobb men han var grym som forward.
* Conny Svensson var ombytt och uppvärmd... hade varit kul att se... en comeback eller... man hade kanske blivit riktigt besviken, man är ju rätt bortskämd... den gamla goda tiden,
* T Rappel skötte sig utmärkt, har aldrig sett honom så bra, det tar emot lite att säga men rätt ska vara rätt ...  ingen höll på att sätta livet till eller ens bli skadad ... (har ju varit rätt arg på honom ibland).   
... skrattade gott åt hans "har de tagit timeout eller" och då sa jag "oj, nu kommer det ngt".
* Ingen kan klaga på Ställ,,, bra jobb!
* Patrik Eklund  var tokig på domaren...   argare än jag sett honom på länge. 
* Match 18.30 en lördag.. då har folk redan öppnat vinflaskorna....  någon stod ocjh gapade om att det var Täbys fel att matchen blev en lördag då de inte ville spela en fredag... hallå...  varför spelades den här matchen en lördag 18.30? 
* Mossin... vilade City rätt mycket kändes det som, varför?
* "Mamma Binge och #20 har samma frisyr" .. ha ha, hon menade Johan Lundqvist i Täby.. Hm... 
* VP kom till matchen...  har inte sett honom sedan i måndags...   *suck*


Har bekymmer med min internetuppkoppling... hur länge ska en router hålla tro? Minst sagt irriterade att plöstsligt tappa kontakt,,, less...
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: s.Flöjt

ingenting från matcherna än....

tråkig uppdatering, tur att man kan läsa lite här iaf :)

2009-01-25 @ 08:53:14
URL: http://www.metrobloggen.se/larare

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg