->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Farligt att prata med bloggare

2009-01-28 @ 20:48:43

Veckorna är uppstryrda... datafria dagar, läxdagar, ansvarsområdet... jag är en helt perfekt mamma tills det bränner till...
Idag höll inte S vår överenskommelse och jag hade bestämt mig för att vara vuxen... då visar man barn att brutna löften får konsekvenser.... S kommer hem 45 minuter efter det att vi ätit middag....  Vi försöker äta tillsammans i den mån det fungerar med träningar och idag var en sådan dag, han hörde av sig efter skolan och jag sa "bara du är hemma till 17.30",.... hade jag tagit mig tid och gjort en sund variant av flygande jakob men ... med kassler och två olika sallader. (Gör vågen)
Hur som helst...   S hann störa mig på mobilen tre gånger,    vad jag förstår var det ett försök att förhandla och ... spela dum... När går bussen mamma?, hinner jag om jag åker? Han om någon KAN busstabellerna i huvudet, en kontrollfreak.... *suck* (Snurrfinten, aäger man en eller ett kontrollfreak?)

Väl hemma säger han till en lätt irriterad mamma.
- Idag har jag hållit föredrag, Lars sa inför hela klassen att jag var en av de fyra bästa det är tack vare dig mamma, tack för hjälpen. Det är bra att du kan hur man gör.
I nästa andetag
- Jag klarade livräddningen som du sa, bra att du peppade mig, och såg du mitt MVG i matte?
Ja jag vet... jag är lurad, han hade säkert suttit och förberett sig på bussen.... 
- Kanon bra att du är nöjd jag tycker du är bra även om du inte har MVG i alla ämnen, det vet du, nästa onsdag håller du tiden eller så skiter vi i regler i den här familjen.... 
Ingen bestraffning...  satt och funderade på ett bra sätt att vara vuxen men nej... kom inte på något.
Önskar jag hade gått kursen att vara tonårsförälder...   känns som jag är kass på att hålla en rak linje.  Rätt ofta blir det som det blir... lite "oops" här och där.
Det är väl som barnen säger...  jag är totalt ägd.

Tänker ofta på att jag inte vill kuva dem, låta dem växa på sitt sätt... men himmel vad jag plattar till dem ibland....  och ger dem skulden för att jag inte håller min linje.  Undrar om inte mammajobbet och tränarjobbet ibland är lite lika? Spelare skyller på tränare för att de inte gör sitt jobb... och tvärtom. Jo, så är det.

Annars då?
*Har visst en AIK-tröja på min användare på Everysport...  ah, det bjuder jag på.
*Är irriterad på att det är nonstop i Bridge blandning
*Förlorade pengar på matchen i Solnahallen i går
*Ska se Sara Anteryd vara back på lördag.. ska bli intressant, rätt eller fel av Packalén ... det lär visa sig.
*Ett av damlagen har order att värma ner tio minuter, de hade varit på besök i Tibblehallen där det lag som leder serien värmer ner tre varv...  Illa illa, det är klart man måste hålla sig till reglerna även om man leder serien... 10 minuter är ett måste "jag är glad att de värmer ner tre varv" hade någon av Caperiotränarna sagt.
Hm... har de tänkt sig till Globen kanske de måste börja värma ner tio minuter....  *ironisk*
* Får man dricka under pågånde säsong om man är elitspelare? Fick frågan.. men inte fasen vet jag... jag dricker sällan... men så vinner jag inga matcher heller *ler*.
* Får en elitspelare skriva negativa saker om sin klubb? Mitt svar: Kolla regelboken. Allvarligt talat... det är en svår fråga, både ledare och spelare är ju laget oavsett de vill eller inte...  tycker man tar sig själv på allt för stort allvar om man går in och sensurerar. Hoppas folk får skriva vad och som de vill... 

Två gånger den senaste veckan har jag hört "det är farligt att prata med bloggare" ... igår var det keepern som sa det... måste be honom utveckla det...
Vet inte hur det är för andra som bloggar ... men det kommer rätt mycket "info" från olika håll, förtroenden, skvaller, , skandaler, framgångsagor och ... stolpskott. Om det vore scoop som var min drivkraft skulle jag ha nytta av det, har inga ambitioner att ha en "Se och Hör" hörna på den här webbadressen.
Helt klart har bloggandet inneburit många nya (konstiga) kontakter, många förtroenden och jag hoppas det fortsätter så.
Så... keepern, ta det kallt .... 

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Emma

Alla ska skriva vad de vill? Vissa ledare går ut och sågar andra lag, tycker du det är rätt? Det tycker inte jag, Täbytränare Göran s borde tänka innan han skriver. Dålig stil. Jag skulle skämmas om jag var med i er klubb.

2009-01-28 @ 23:15:05
Postat av: Ingrid

Hej Emma.

Om du menar Göran s = Göran Svegebo så är han inte tränare i Täby. Sågar gör han knappast, tycker det verkar som du bör vända dig till honom med dina funderingar.



Och jag... medlem i... vilken klubb menar du? Jag bor i Umeå.



2009-01-28 @ 23:56:16
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: Anonym

Imponerad av din artikel och Bult och Brottman, du skriver bra. Deras sida har tappat fart, stort att du hjälper till.

2009-01-29 @ 12:04:01
Postat av: Ingrid

Till anonym, tack för kommentar och mail. Jag svarar här: Hm... snällt sagt ang. artikeln, jag har en förmåga att broder ut mig, fakta om Bult och Brolle... haha, jag log åt mig själv. Det är självklart kul att den var läsvärd.

Angående Ladies, ja... vet inte vad jag ska säga, kan inte säga att jag tjatar mig till att få skriva. Tjejer gnäller på att inget skrivs men det ids inte lyfta ett finger för att det ska hända saker. De har kanske den uppmärksamhet de förtjänar.. Frida och redaktionen gör det bra som orkar, all heder... ingen heder åt de som klagar. Jag skulle skämmas om jag var aktiv i ngn förening... väntar man sig att bli serverade eller? Kanske är daminnebandy lika ointressant som många säger(ja, det var ganska elakt men ... jag står för det). Bidrar inte så ofta och mycket... kul att det uppskattades iaf.

2009-01-29 @ 12:47:47
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: Monika

Tjohoo :)



Vilken tur! Dom är goda, vill du veta en hemlis? Det är faktiskt lite kalorisnålare kladdmuffins också! (kan låtsas att dom är nyttiga)



Vi (jag och Helga) hade tänkt lägga ut hur snygga alla var, men insåg att det skulle bli ett väldigt ramaskri om en kille gjorde det när tjejer spelar såå.. vi hoppade det ;)



Jag har fler recept på lager, säg bara vad du är sugen på :D



Kram

2009-01-29 @ 14:16:49
URL: http://monikali.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg