->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Två stolar oavsett vem som sitter på dem

2009-01-03 @ 16:19:43
Läste hos min veteranbloggkollega och vännen  Koppen och fastnade för hans ord "Landslaget berör" men jag tycker det är väldigt tyst kring Kent Göranssons förlängda kontrakt, små försök av Magget att väcka debatt genom att höfta om vilka målvakter man borde ha... det är inte debatt...  Hade väntat mig mer efter Magnus Fredrikssons inlägg om att han av en innebandyprofil fått uppmaningen "såga såga". 
En av de som varit  varit riktigt rak i frågan är Mika Packalén (finns inget arkiv på svenska spel så jag kan inte länka till inlägget)  som menade att Magnus Jäderlund borde bli FK, rakt på sak det gillar jag, när folk står för en åsikt.

Ska bli himla intressant att följa utvecklingen, vem blir assisterande? Vi kan räkna bort alla SSL-tränare den här gången, eller... är det kanske bara Ulf Hallstensson som inte skall vara matchcoach? Ni vet den där anti-AIK grejen .... Kenta Sjögren tyckte tidigare att Magnus Jäderlund borde ha fått Hallstenssons jobb... han har kanske en annan åsikt idag men blir det en SSL-tränare i båset så hoppas jag alla som hackat på landslagsledningens organisation tänker på... två stolar är två stolar, oavsett vem som sitter på dem.
Har hört flera som vill ha Jäderlund (och jag säger inte det är fel, det är ju bland SSL tränarna kompetensen finns) som assisterande men samma personer har varit emot "tvåstolargrejen".

Fick ett mail angående detta med blågult och kritik "Landgren fick j med skit men hon tog i alla fall ett guld" ... intressant reflektion, Zorronet hade en hel tidning om att Landgren måste bort... önskar att jag hade kvar den tidningen. Så här skrev Expressen om att Nurmi menade att Landgren  saknar kompetens för att leda Sveriges landslag. Allas vår expertkommentator var också starkt kritisk mot landslagsledningen (Landgren/Hallstensson).. och hävdade att de gav flummiga signaler. Tänk att han alltid är kritisk mot sittande ledning och ... ja, det är alltid samma budskap "aldrig har vi haft saämre förutsättningar att vinna VM". Bitter för att han själv inte är aktuell som FK? Hm.. ja ibland undrar man. Det vore intressant att höra vilka han anser ska leda blågult.
Kanske är det lättare att sätta slå ner på en kvinna, det trodde iaf Landgren själv när detta var aktuellt.

Visst har Göransson och Hallstensson fått kritik, Anders Borgström gjorde en enligt mig tveksam undersökning i början förra året... det sken igenom att... nja, sajten var inte nöjda med förbundsledningen. Ja... det är min tolkning.  Kanske hade Göransson rykt om inte L-G varit ordförande i SIBF... bra med nytt folk.

Nåja,  ponera att ingen SSL-tränare är aktuell för landslaget, då har vi inte många att välja på... eller så kanske Curt Söderström ska ha jobbet... spännade tanke, årets tränare 07/08 går inte av för hackor.

Nytt ämne:
Gotiacup: Pixbo och Magnus Nilsson har ambitionen att skapa något i klass med Globen... verkligen ambitiöst... i klass med SM-finalerna i Globen... hårt jobb att nå dit.

Synd att klubben inte tar tillfället i akt och visar upp sitt damlag, ett lag de har anledning att vara stolta över...  måste ha funnits en anledning till att två elitserielag inte möts på söndag.

Allt från Ume, nu ska jag försöka bli frisk till imorgon då jag vill se Kohonen spela... Dalen mot Storvreta, men jag kan ju inte gå om jag har feber. Ikväll vinner Modo.  
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: David

Tyvärr har Gothia cup innebandymatcherna varit ett rejält sömnpiller så i år tänker jag inte gå, det brukar vara mkt folk på invigningnen men förra gången jag var där så hade över hälften gått när sista perioden skulle starta så något att jämföra me smfinalen är ett skämt, men man måste ju sikta mot stjärnorna för att nå månen eller?:)

2009-01-03 @ 19:43:49
URL: http://innebandydavid.blogg.se/
Postat av: Magnus

Antar att du syftar på att Per Jansson, ja det är bra att nytt blod kom in, han var för insyltad. Intressant inlägg, tack för läsningen.

2009-01-03 @ 20:28:48
Postat av: Ingrid

Till David

Håller med dig, det är att sikata mot stjärnorna... det går inte att slå Globen.

Till Magnus

Mm, menade det. Tack för dina uppmuntrande ord.

2009-01-03 @ 21:32:14
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg