->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Mera stake mindre gnäll, kritiken mot Magget

2009-01-02 @ 20:58:11
Innebandymagazinets nätupplaga och deras profiler  förtjänar den kritik de får, oftast men ... man måste åxå se vad de gör som är bra... jag menar... vi har ju inget annat just nu.... så länge de finns måste vi också uppmuntra dem.... vore ju grymt om de försvann. Är en av dem som ständigt tycker och tänker om Magget och deras arbetsmetoder med mera... det finns verkligen mer att önska bland annat ett stort mått av ödmjukhet.
Den så hårt kritiserade Fredriksson & Maggetfolket behövs, hoppas de orkar.... vore kanske på sin plats med en ledare/krönika som bemöter kritiken och en deklaration på vad de vill nu och i framtiden. 

Allt de gör är inte kasst,  men det är lätt att glömma. 

Önskar att de som står bakom nätupplagan satte sig ner under årets första vecka och fundera över drivkrafter, ambitioner det skulle inte skada.. Vad ska vi fortsätta med? Börja med? Sluta med? Frågorna syftar så klart till att bli BÄTTRE och hetare (oj nu låter jag som på jobbet *ler*).

Innebandyn är inte som den var den dag Magget fick inspiration att göra som Innebandynytt... alltså en nyhetsajt.

Bloggarna har makt ... det är där debatten förs, lustigt nog är det hetast på förbundets egen sida. Även om folk inte skriver under med sina namn är det 10 gånger bättre än på innebandynytts forum, där kunde det verkligen vara låg nivå... men deras ambition var god... folkets röst.  

Har kastat ett öga på kommentarerna på Jihdes blogg... de finns en himla massa åsikter, men var finns de som verkligen GÖR något? Med jämna mellanrum hör jag om att sajter skall starta, men blir det något?  Det är tufft att driva en nyhetssajt, tror inte många fattar vad som krävs...  det är lätt att gnälla över det som inte håller någon klass på den sajt som finns, men finns det verkligen någon/några som är beredda att offra tid och pengar.

Välkommen med en ny innebandysajt... eller tidning... här finns en potentiell läsare eller prenumerant.

Nu kanske någon som läser här tycker att jag själv inte bara ska gnälla utan göra något, men jag är inte rätt person... verkligen inte, det har jag svart på vitt på (kan man skriva så).

Kanske ska jag gå in på Innebandymagazinet och beställa en prenumeration av tidningen...   känns som jag måste stötta dem på något sätt TROTS alla fel och brister... det är ju bra att det finns NÅGON SOM GÖR NÅGOT. Oops, ja så finns ju Ladies Edition också, glömde nästan ... det finns ju två innebandysajter plus förbundets...

Vad vore innebandyn i all sin glans om inga nyhetssajter fanns...
mera och bättre rapportering av innebandy kräver action från fler ... lycka till! 

En blogg om innebandy är ... en personlig dagbok... intressant för vissa men...  det är media vi ska satsa på.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg