->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Hur man vinner mot Warberg...

2009-01-20 @ 12:48:56
TACK för underhållningen (kanalen och lagen) .. blev ju en sevärd match tiil slut, eller?... tänk om Falun spelat som de gjorde i andra hela matchen... ja fast då... Rätt lag vann... gick inte på 100 men de måste de ju inte heller, däremot måste Falun göra det, gå på 100%... de har inte råd att slappa/slarva....

Det där med TV-pratet:
Kococha säger bara att det inte får se ut så här. Men hur borde Falun göra då? Visst vore det lite bra med den typen av analyser ...   känns som det finns ner att utveckla.

Hur ska Falun få bukt med Warbergs volleyspel och snabba vändningar? 
Svar  från matchsällskapet:
-Alltså mot WIC måste du vara hyperaggro i försvar. Inte hamna på mellanhand. Trycka trycka trycka hela tiden, står du och väntar mot dem blir du demolerad. 
- I hörnen måste de trycka trycka trycka hela tiden på WIC, inte ge dem tid att vända upp, det ska bara smälla. PANG PANG PANG.

Så... det är så man vinner över Warberg...  tänkt så många lag som har missat det.... *ler*, välkommen till min soffa... det är här man får expertsvar. *skrattar*
Vi var överens under matchen:
Synd att TV4 inte profilerar fler spelare än Magnus Svensson (som iofs förtjänar all uppmärksamhet han får, och mer än det), det finns ju mängder av andra. Jimmy Persson(med nytt efternamn)  t.ex gör väl aldrig en dålig fight. Han tackade nej till en alldeles given landslagsplats... en riktig profil i Varberg.
Betyg och bäst på plan sköter andra bloggar och sajter... 

Nytt ämne: 
Fick en kommentar på min blogg angående Gustaf Forsbergs "Skit händer" (länk i förra inlägget) Tänkte bara tala om att Gurra är en bitter person... man lär sig något nytt varje dag. *ironisk*... Forsberg ...  är rak och förmedlar sin syn, dessutom med finess...  GULD om ni frågar mig.
Äh, jag tänkter fortsätta läsa bitterbloggen ... som hör till topp 3-listan för mig. Men... han kunde skriva lite oftare... BitterGurra. *ler*

// Ingrid, från en innebandyblogg nära dig.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: en Wic en

Nu har du avslöjat alla vapen och guldet går i år till Dalen, eller?:). Killen gjorde btw en klockren analys. Vill passa på att credda din sida du skriver personligt, roligt och (för det mesta) klokt.

2009-01-20 @ 18:26:04
Postat av: Klapp klapp innebandy

Bra där!

2009-01-20 @ 23:52:11

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg