->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Gästblogg av Ankan: Lång och trogen tjänst

2009-03-03 @ 21:33:36

Det brukar bubbla i mig... det gör det inte längre. Därför:

Trots att jag som sagt till Ankan att han måste skaffa sig en egen blogg så lånar jag ändå ut mitt cyberspace .... inlägg 510 är en gästblogg....  av en man som varken bor i någon av Sveriges hetaste innebandystäder eller delar mina åsikter i alla frågor. Även sådana måste ju få luft...
Här kommer inlägg tre av Ankan. 

Rubrik? Tja... han hade inte satt någon själv,.. vad sägs om:

Drömmar, tiden och lång och trogen tjänst

Tiden har gått, låter som det var länge sen men dryga veckan har gått, ingen minns vad som har hänt, Kalle Anka i innebandy cup har fått sin andra vinnare och stort grattis till Storvreta och sin första titel, trist att det var en cup ingen bryr sig om eller vill veta om.


Förbundet hade sin övergångscup likt Posten hade Kassaservice som en övergång innan skiten läggs ner, regisserat och välplanerat, skillnaden var prispengarna och den mest välbärgade vann precis som på lotto.


Vet att Balrog hade svårt att hinna med alla matcher, Dm, serien och Kalle Anka cup, nä det är bättre om en förening tar på sig att göra en cup likt denna, mer koll när man kan lira och eventuellt överskott går inte till den girige utan till rätta händer.


Skuggade över Jihdes blogg häromdan och han hade planer för framtiden, tungt.

Har ett hett tips som kan va nåt, skaffa ett tält och ställ det i Solna centrum, däri ska du ha rökelse och en kristallkula och diverse tingeltangel, namnet på tältet..... Madame Jihde.


Tv matchen senast mellan Dalen och Warberg kändes lite som vanligt i 2 perioder, så där som att se Falun och Västerås som gått hela säsongen, skönt att slutspelet börjar snart så man får se andra lag, inget fel på sändningarna numera när vissa personer fått lite att fundera på innan käften öppnas, men huvudkameran som hänger i basketkorgen kan inte Yau Ming styra upp den om ingen når dit, bra i pp och repris stöd men annars....


Helgesson och Johansson avstängning är det många som funderar på, Helgesson är ju det stora frågetecknet, han bör ju veta "att hålla sig på mattan" som mattläggare, men Johansson har fått den för lång och trogen tjänst, grattis.


Vickan ska byta ringar, vår tronarvinge har valt den hon är kär i, fan va kul för henne men kom igen, är det ingen som fattat vad Com hem har manipulerat alla med senaste åren, Boxer Robert eller är det Daniel, ser ingen skillnad på dessa.2 media figurer.


Nä nu är det dags att gå i drömmarnas värld, drömma om en innebandyspelare, Hermine, bra spelare och jävligt snygg.


Ankan


Från en hall nära dej.

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg