->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Så opraktiskt blev det väl inte? På återseende Jönköping

2009-03-09 @ 23:41:33
Det har varit en svettig kväll för många... hur många har följt matcherna via radio, live match, everysport? Många skulle jag tro. Warberg vann serien (Grattis) som jag trodde men hade gärna sett andra resultat av egoistiska skäl... trodde aldrig riktigt på ett Umeåderby men... hoppades.  WIC valde Falun... ska bli spännande att höra varför (om nu någon ids fråga)... har väl inget med resan att göra i alla fall.  De kanske älskar att åka buss, vem vet... Jihde hade rätt... inte Pixbo,  men fel ändå.. inte Balrog heller. Man kan undra om de ändå hart en liten läcka i Varberg.

Jönköping åkte ur... känns redan tomt.  Det hör liksom ihop JIK och spel i högsta ligan, men det har varit vad man kallar lång och varaktig söndring på flera sätt.  Kom igen JIK och tack för många underhållande matcher. Minns när det var riktigt heta, känns inte som det var så länge sedan de spelade i kvarten mot AIK eller var det WIC (lite trött efter dagen)med Domeij i mål och Greks armbåge... ja ni minns. Nu får JIK slicka sina slår, börja bygga på nytt... hoppas att det inte tar nio år som det tog för City att ta sig tillbaka till toppen.

Mullsjö får kvala... hur bra är division 1 lagen? Har dålig koll, men det vore kul om Mullsjö lyckades i kvalet nu när hela bygden har visat att man är beredd att satsa på innebandy. Hur många kan stoltsera med det? Någon sa att om Mullsjö inte tar sig tillbaka till SSL lämnar Holtz Mullsjö... Mmm, klart grabben ska lira i högsta serien.   tog han hem Poängligan mitt framför nästan på stjärnorna... vet i allafall en som är besviken. 
 Vem kan utmana Mullsjö i kvalet, berätta gärna för en som är lite off...
VIB skrällde måste man väl säga, nu slipper sportgruppen avgå.. fast de har nog en del att jobba med ändå i innebandyns huvudstad nummer 2.

BORDE TA BORT DETTA:... TÄNKTE HELT FEL: (får stå kvar... ) LÄS HÄR för rättelse.
Nu blir det rörigt, håll i er: 
Snart ska Fasth berätta vilka matcher som skall visas i TV mycket
pusslande. Har jag uppfattat detta rätt? Eftersom Balrog till slut tog sig till slutspel så finns det två alternativ. Praktiskt!  Nej men det blir det ju inte., Caperio Täby spelar hemma... Vill Balrog (dam) kanske bjuda Täby IS på en extra hemmamatch? Nja.... Vi var många som tippade att Falun-Endre kommer att visas den 17 mars. Nej, inget tog en praktisk väg... Warberg är hemmalag... äh.  
Blev valet inte ganska enkelt? Nope. Tror inte IKSU vill spela en kvartsfinal i Gammliahallen... annars hade det ju varit ett alternativ. Ställ upp damerna och herrarnas slutspel bredvid varandra... , om nu kvartsfinal 1 skall helst visas från samma hall, dam och herr... nog har TV4 en lite utmaning för att få ihop det.
Snälla snälla snälla snälla snälla... kan vi inte få två semifinaler istället? *ler*
Uppdaterar, fick ett förslag av Matte: Till nästa år kan man kanske bestämma vilka damlag som går till slutspel efter att herrarnas grundserie är avgjort. Då kan man få det att stämma med TV. *fniss*.


Märkte ni.. i kvarten möts Täby-Balrog och Balrog-Täby... lätt att tro att de är samma klubb.

Nytt ämne: Kidzen har kommit hem, hur härligt som helst att se dem. De är bruna och fräscha efter en vecka i Åre. Massor att berätta, himla kul att det blev bra väder... brukar vara så kallt på sportlovet. De har "pimpat" sina slalomhjälmar...  det var tydligen något folk gjorde i Åre... De har typ klistrat på en tuppkam ... ja ja, är glad så länge de har hjälm. 
D har njutit av månadens höjdpunkt och sträckläst nya KP ... behöver aldrig ha ett vuxen snack med henne... i KP står allt *ler*. S försöker säga att han inte läser... men KP funkar även för killar, även om man inte ska prata om det så klart. 
S har glömt sin telefon i Östersund.. lyckat. Någon som passerar, hör av er! 

 
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Jonas

Det är herrarnas kvartsfinal nummer 2 som spelas den 16 mars och den tv-sända ddamkvarten den 17:de. Så valet står nog mellan att visa Falun dam/herr eller Balrog dam/herr.

2009-03-10 @ 02:36:55
Postat av: Västeråsare

Sportgumman måste Ingrid mena

™♀

2009-03-11 @ 23:54:53

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg