->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Var inne på din blogg för att se vad du skrivit om...

2009-03-19 @ 12:11:04

De senaste dagarna har två personser sagt att de varit inne på bloggen för att se om jag skrivit om Endre eller Storvreta (ja eller Dalen naturligtvis).

Falun-Endre
Varför klev Endre inte upp, frågan har ställts av många, tre fyra gånger under sändningen och sedan på nätet. Ja.. Endre har haft skitsvårt att hantera hög press under den här säsongen,  då måste man ju testa att spela på något annat sätt...  eller? Så enkelt utryckt tränarna försöker lösa detta genom att coacha som de gjorde i tisdags framför allt i tredje. Med bakgrund av dessa erfarenheter, vad skulle Endre göra då?
Sedan kom ju ett nytt mål direkt av Falun...
Visst var Falun de bättre laget och vann rättvist, inget snack. Men Endre satte inte sina chanser... miss på miss av någon anledning.
Det Janne Vaara sa efter matchen håller jag helt med om, det kan ändå bli spännande och tre matcher... t.om. semi för Endre. De är oberäkneliga, unreiable, nyckfulla, temperamental, erratic, ojämna.

Vågar jag tycka till om något: (inget nytt under solen... iofs)
Bäst av tre är mera ett lotteri, man kan inte slå fast vilket som är det bästa laget... fast det är klart, de lag som gör flest mål är så klart.. bäst av tre.


Angående Storvreta-Dalen så såg jag inte den matchen... alltid kul med analyser från andra.
Så matchen från läktarplats beskrivits:

Nedtecknad snabbanalys: (ej ordagrant)

#Urban var tydligen arg på domarna, som skötte sig utmärkt trots dubbelutvisning Kohonen (som jag tror var tveksam enligt honom). Att skylla förlusten på domarna är helt fel.

I halva matchen tyckte jag det var fördel Dalen, som dock bjöds på två mål, en indianare och en komisk situation där Hannes Öhman tappar klubban. Men sedan var det klasskillnad, Storvreta var det bättre laget. Målvakten i Dalen (Hörnkvist) var inte så bra som någon skrev, han tappade och bjöd två enkla. Peder Bodén var outstanding i Dalen, Ketil Kronberg den mest irriterad och Christoph Hofbauer betydligt bättre än sin bror.

Fina av Storveta, angående betygen låg Mika Kohonen var grymt bra och låg bakom mycket mer än att förtjäna en trea i betyg. Jag tror ändå att Dalen kan vinna på lördag, det känns i alla fall så. #

Antar att det finns lika många anslyser som folk på läktaren, kul i allafall att prata innebandy.

Angående kvarten FALUN-ENDRE har "Murt" sagt så här:
-Här möts förmodligen seriens två bästa tränare. Alla vet väl om Mika Packaléns kvalitéer, en vinnare som vet vad som krävs. Andreas Lundmark har jag fått ett bra intryck av. Har verkligen fått nya Falun att se riktigt farliga ut. Detta blir en spännande match i matchen mellan två i mina ögon mycket bra tränare. Tippa denna kvartsfinal är inte det lättaste, men jag ger mig på att säga att Falun vinner i sudden i en tredje och avgörande match. Där en viss Dalbjer avgör" Martin Olofsson tror på 2-1 fördel Falun

... men både Vaara och Murt har jag respekt för...  de säger att det är en svårtippad duell...
Det är bara att vänta och se... Mika hade uppdraget att hålla Faluns herrar kvar i högsta serien, och vinna (var det) tre omöjliga matcher... det fixade han... men det är klart, spelarna måste kliva fram och visa...  Jag tror som många andra på hemmavinst på lördag.
På bortavinst med inte så många mål mellan Mora och IKSU, på tuff match mellan Pixbo och Rönny, kanske till och med sudden vinst för bortalaget.
Täby-Balrog då, vinst till Balrog men inte med fem mål som någon tippade.

Måste bara kommentera Jihdes blogg... han låtsas verkligen inte att han kan så mycket om elitserien, bra där.... Det brukar skina igenom iaf om man låtsas så... inget fel alls... kul skrivet om Emelie Lindström, jag skrattade.  Läs bloggen (länk bruten)
Även dessa rader vill jag credda : Just nu känns det som vi är den lilla pojken som är skitnöjd över att synas i TV4 Sport en gång i veckan,vilket såklart är positivt, men vi är för bra för att inte kräva mera. Håller med helt och hållet!

Artiklar: Har funderat mycket på det som Fasth skrivit, många har hört av sig, olika åsikter finns så klart men, ... jo, jag borde skriva under med mitt namn när det är artiklar där folk kommer med kritik... ska fundera, verkligen. Sedan går Micke till attack på fel saker... det är svårt att ta honom på allvar... där är det ömsesidigt alltså, han kan inte ta kritik som människor framför FÖR att artiklarna inte är signerade, TROTS att han mycket väl visste att det var jag som skrev.
Men.... skriver man artiklar typ ett matchreferat där man själv tycker saker ... ja då är det självklart med en signatur... släpper man fram människors åsikter... jo kanske men man kan också se det som jag ursäktande gör.... intervjuer som blir artiklar som folk godkänner.... där kan intervjuerna stå för sig själv även om det inte är helt okey.  När jag skrev krönikan (länk bruten och borttagen) på Warbergs hemsida hade jag med en signatur, men där var det ju mina egna tankar jag skrev...
"ska du skriva något i fortsättningen ingrid så kan du hålla dig till vilka som gör mål" ... japp, kanske det. Eller låta bli att göra konstgjord andning....

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Czitrom András

Det var en nedrans tjat här. 'lol'



Skicka 10% av din (a) feta Gage(er) efter dina artiklar till mig vet ja, så kan du få en burk egenhändigt lagad Ungersk Gulyás ( Uttalas = Gujasch ).

Undertecknat : A.Czitrom



http://andrasczitromfloorball.blogg.se/



Ps! - Roligt i övrigt med pojkar ute i spacet som värnar om IB för kvinnor men samtidigt vägrar ha vissa kvinnor i sin Bloggsamling. Haha. - DS!

2009-03-19 @ 13:58:44
URL: http://andrasczitromfloorball.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Hm, ja jag antar att du skojar om pengarna... det kostar mig att skriva med alla telefonsamtal. Kul kommentar iaf.

Ang. pojkar i spacet så är du kanske den tionde som tar upp det, låt honom vägra om han nu gör det. Det säger inget om mig eller min blogg i allafall.

2009-03-19 @ 14:14:02
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: Johan Sjöstrand

Enda skälet till att jag inte har dig i min blogglista Ingrid är att du inte vill stå med ditt fulla namn. Det finns inget annat skäl. Om du sedan vill gadda ihop dig med han i Köping och deltaga i hans korståg mot mig är det din ensak.

2009-03-19 @ 19:57:35
URL: http://blogofinnebandy.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Johan Sjöstrand. Har faktiskt ingen aning om vad ni har för korståg, använd era egna bloggar. Ångrar att jag återkopplade till Andraz, fel av mig. Är uppriktigt ledsen Johan.

2009-03-19 @ 20:56:04
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: Johan Sjöstrand

Det var inte meningen att göra dig ledsen Ingrid, men den mannen har blivit ett rött skynke för moi. Jag fick intrycket av att du inte ville vara länkad på min blogg dessutom, har förmodligen missförstått och det ber jag om ursäkt för.

2009-03-19 @ 21:33:06
URL: http://blogofinnebandy.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Till Johan. Vilket fint svar, tack! Det där med mitt efternamn.. Ingrid i Umeå funkar för mig :). Jag vet att du tycker att det är märkligt med efternamn & min inställning ang. min familj. Det är helt ok som det är nu. Fred och kärlek åt alla som en annan bloggare skulle ha sagt.

2009-03-19 @ 21:45:05

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg