->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Utan att ha sett en match, om helgens "skandaler"

2009-11-23 @ 09:19:11
Hockey: Vad är det för sport egentligen... En spelare som tränat med MoDo:s juniorlag, är halvskadad med bara en handfull spelade matcher på fyra år går in och gör succé i högsta serien. Pinsam sport... eller hur? Korpvarning. *ironisk*.
Hade detta hänt i vår sport hade vi sågat oss själva... Men nu handlar det inte om innebandy och då är vi tysta och imponeras av kung Foppa... det gör även idrotts etablissemanget som te.x sofftyckare, journalister. Nu gäller det att Foppa håller.
Crouch Tottenham vann med 9-1 i helgen, stora siffror... En korpsport? Skandal?

Har tagit upp ämnet tidigare... hade detta hänt i innebandyn (då med kanske dubbla siffror eftersom innebandy ofta innebär många mål) vad hade innebandytyckarna sagt då?
Fick igår på FB en kopierad kommentar från en logg... som handlade just om sågningen av vår egen sport... Kan dessvärre inte hänvisa till specifikt ämne... Har inte läst detta själv, det kom via FB-chatten:  

Ärligt talat, innebandy är innebandy....med nack- och f... Read Moreördelar. Precis som ALLA andra sporter. Vårt enda problem är att en del dras med nåt märkligt mindervärdeskomplex...skit i vad andra tycker. Innebandy är en grym idrott för den som älskar grejen! 

Det är nästan så att jag skrivit det själv *ler*. Tack till "detta måste du bara läsa" för att jag fick läsa även om det var knyckt. Författaren till texten ovan kan väl inte ha läst min blogg? Skönt att det finns fler som tycker som jag. Innebandy är GRYMT.

Ja, som rubriken säger så har helgen varit innebandylös (innebandyfri). Att följa innebandyn på nätet är verkligen inte samma sak.  Här kommer en lång utläggning...
Dalen - IKSU, nej då var jag på fest...
Att besöka Gamlia (tack vare Kimmos blogg tänker jag ofta Gambiahallen och ler), Dalen vs Falun lockade men.. 80 kg kött levererades i fredags, fyra dagar för tidigt... Mycket irriterande, köttet kom i TVÅ stycken... Himmel vad jag muttrat... är inte kung på styckning och VP har aldrig satt en kniv i ett djur. Utan att överdriva har helgen ätits upp av styckande, kokade, malande.
Tur att jag hade matchen i Swedbank-arena och en rolig fest i fredags att leva på. Och tur att VP visade prov på grymt tålamod.. även i taredapåetthalvtdjur-sammanhang.

Vi försökte planera för en annan livematch... Fick tidigt i höstas en inbjudan till Varberg och Sparbankshallen... Vi har lösa planer på att bila ner... hinna prata med varandra, bo bra och ja... vila, bara VP och jag. (Innebandynörd?) Vi har tittat i kalendern efter en match vi vill prioritera samt att vi som bonus skulle kunna ta en pinne med Curt. Pusselbitarna är många... kanske i början av januari. Vi har tidsmässigt lite att ta hänsyn till i denna moderna familj, ett skönt kaos. Vi håller på att hitta formerna... eller början till formerna.   

Ikväll är det äntligen dags... Storvreta-Caperiotäby, en TV-match. Tyvärr utan Rasmus Sundstedt (eller?) som blev nackskadad av Warbergs-spelarens tackling. Hoppas verkligen att skadan är lindrig... nackskador är inte att leka med. Håller tummarna. Det verkar vara poppis hos spelare i topplagen att sätta åt Rasmus.
Kristoffer Bergström verkar vara väldigt intresserad av Hammarby och Micke Karlsson affären...  Sätt punkt nu alla inblandade. Visa kärlek, släpp prestige och börja LEVA. Gå vidare! Vad ska Balrog ha Micke till? Varför inte passa på att få ut en slant, ingen annan lär vilja köpa honom efter det här. Balrog lär behöva tillskott i kassan. Micke är en bra spelare på banan men jag skulle nog inte skriva mer än ett års kontrakt med den mannen.     
 
Pool tappade poäng *suck*. Bacon- sjukan härjar i min närhet... har inte hunnit vaccinera mig... håll tummarna. Idag byter jag jobbmiljö... spännade.

Ännu en lång innebandyblogg... glömde korta ner Fredrik. Och ändå skrev jag inget om helgens resultat.
Uppdaterar: En annan (person med en innebandyblogg) som inte kan skriva korta inlägg är Heda, läs hans blogg om Balrogs agerande då de förlorade mot Hammarby. En mäkta upprörd Heda som använder det norrlänska "skämmes Balrog". Känslor är bra.
Jag håller med honom att samarbetsavtal är bra... både för unga talanger och de som har svårt att ta en plats i elitlaget. Frågan är bara HUR samarbetet skall se ut. Stort credd till Anwar som direkt markerar och vill agera där.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg