->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Hagberg och Hyvärinen i topp, grattis. Årets volleymål

2009-11-04 @ 17:26:14
Det har hänt saker i toppen av poängliga... Caperiotäby har passerat AIK.... Hagberg i topp... Hyvärinen tvåa. Hagberg t.ex. gör sex poäng igår. Ganska kul för Täby inför uppehållet. Poängligan brukar förändras.. mot slutet av säsongen är det ofta andra som levererar poäng... Säsongen är lång.

Konstaterar.... innebandy handlar om att vinna matcher. Men det är "vägen dit" som får betyg. ... räknas inte vinst?. Både Gittan och Danne Bron Sundbom skriver om detta idag, med olika infallsvinklar.  
Underkänt för CT igår... keeee? Och Järfälla... får inte mer än godkänt, även det lite märkligt.
Undrar om det inte skulle bli mer rättvist om även coachningen får betyg... laginsatsen 
Betyg handlar till stor del om betygsättarens förväntningar...  

Å andra sidan skickar topplagen märkliga signaler till sig själva, och till oss som följer serien. Ofta snack om hur dåligt man presterar då man ändå tar hem matcherna. Har vi hört det förut? Vi var bäst... det är man ju om man vinnner.  
Hyvärinen faller på ett sätt i den fällan igår. Hur kan man säga att man gör en DÅLIG match när man vänder som Täby gör. På plats var många lyriska över vändningen... 
Järfälla hade i princip vunnit matchen ju...  Årets svettigaste vändning?
En dålig match för hemmalaget? Varför säger man så? Borde man inte var stolt?
... snacka om coachning... ta ut målvakten med fem minuter kvar... Vilket förtroende spelarna får och vårdar det. Räknas inte sådant?
En lite miss av IBM (alla kan göra misstag)... en av matchvinnarna  får inget betyg, 30 spelade minuter...

Önskar jag varit på plats, det var tydligen roligt att sitta på läktaren. Årets volleymål av Järfällas Gavelin...  Någon som filmade?

Järfälla gör det bra, i sin första match utan slitvargen Cédric är man nära att slå CT. Joakim Lindström har synpunkter på domarna men understryker att det inte var domarna som fällde dem.  
Är för övrigt trött på allt gnäll om Järfälla som klubb. Är speciellt less på det där med klagandet på deras hall. Att kommunen inte satsar på innebandyn ska Järfälla inte lastas för. All kan mer och bättre när det gäller publiksiffran.. varför hängs Järfälla ständigt ut? De finns lag som har sämre siffror... Spindelfobi någon? Väntar fortfarande på några rader från en som också reagerat på detta... en typ av gästinlägg. minikrönika.

GRATTIS... bloggkollegan Nordström fyller idag 33 år, eller något i den stilen. Jag förärar honom med en låt som gör en glad. "Birthday song". The Beatles live...  Även den som inte fyller år blir glad.
Nordström har en annorlunda innebandyblogg.. mycket nostalgi... en blogg som sticker ut på sitt sätt.
Sluta inte Nordström, fortsätt bygga en typ av arkiv...

På tal om ARKIV. Det finns inte i vår värld förutom på förbundet. Magget vägrar... varför? Om nu Magget har varit med och påverkat så mycket, varför inte ha ett bra arkiv. Är fortfarande irriterad för att IBM tvingade Innebandynytt att ta bort sin sida när de värvade Rappel. Många nätters slit är borta... massor med historia... KORKAT att inte bevara det. Eller korkat... de kanske bara har otur när de tänker.

300 färre personer på läktaren igår... än förra gången, samma match... alltså, den som ställdes in.

Kom ihåg, vinner man en match är det "bra jobbat" oavsett hur man pelar... Vi snackar högsta serien.

Göranssons landslag verkar vara sagan om de tio små neger nej förlåt chokladbollspojarna. Vem ska ersätta Gillek? 

Uppdaterar 20.32:
Bodén i landslaget... aha.

Nytt ämne:
Två i D:s lag har drabbats av Svininfluensa... intressant tid framöver. Hon ligger själv i soffan och hostar och fryser...  Hon blir hemma imorgon.
Har mutat henne med julmust och Vicks blå. Barnen vet att om de kommer hem med Svininfluensan får de ingen månadspeng. Money talks!
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Rickiefan

Rickie säger väl inte att CT gjorde en dålig match, han säger att matchen var dålig?! Skillnad eller...

2009-11-04 @ 23:23:42
Postat av: Tottifans

Totti att vi gör en dålig match, det gjorde vi inte han menade nog inte att vi var kiss.

"Vi går från en ganska dålig match med tre poäng",

2009-11-05 @ 01:08:07
Postat av: Ingrid

Kanske en feltolkning av mig just i det här sammanhanget. Uppfattade att han tyckte Täby gör en dålig match. På plats var många grymt imponerade av CT:s vändning = bra jobbat.

2009-11-05 @ 11:03:45
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: Rune Engström

Inte första gången för C/T... de kanske har rätt mental attity, se min blogg http://ehuscoaching.com/blog/?p=365 , ler, håller med dig ingrid bra skrivet, och det blir för mycket gnäll på vissa lag, Järfälla har på många sätt gjort det otroligt bra och funnits med sedan begynnelsen / capello

2009-11-05 @ 11:40:22
URL: http://ehuscoaching.com/blog/?p=365http://
Postat av: SSL

Kimmo E i Warberg är expert på att tala om hur dåligt de spelat då de vunnit. Håller med Rune men tycker inte att C/T är bästa exemplet. Jag hör till de som hellre vinner än tar en hedersam förlust.

2009-11-05 @ 13:25:24
Postat av: Caperios hemsida

http://www.tabyfc.se/aktuellt/show.php?id=3102

Se Danne och Hagberg


feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg