->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Minimum av byråkrati, bra där SIBF. Webb-Tv

2009-11-03 @ 12:24:54

Yes, nu verkar webb-Tv vara på "G", de som SEI tagit initiativ till. Hörde om det redan i somras, började fundera om det bara var snack. Eller om det var ett dåligt koncept man presenterat. Frågade faktiskt för någon månad sedan, men fel person.
 Nu meddelar SIBF: Angående formerna för en överenskommelse om webb- Tv har vi tillsammans med extern part kommit långt, vilket torde vara klart inom några veckor. (Verkar handla om ett avtal som SIBF, SEI och produktionsbolaget skall få till). Hejar på, och hoppas på en lyckad satsning.

Fråga: Vore det inte vettigt att SEI kunde hantera den här typen av frågor, ha en egen budget... så fungerar det i flera andra sporter. Det är kanske dags att ge Elitinnebandynföreningen friare tyglar, tror det skulle gynna sporten. Dessutom handlar det om att visa förtroende. 
Det kanske kan bli så då SIBF och SEI skriver nytt avtal:  

"I dagsläget är inget nytt avtal tecknat mellan SEI och SIBF, varför det gamla löpte ut den 30 juni, 2009".
 SIBF:s sätt att se på byråkrati bäddar för mer makt åt SEI. Eller hur? 
Läs:  
Inspirerar till handling med ett minimum av byråkrati
• har en effektiv organisation genomsyrad av professionalitet
• fastnar i inte i detaljer utan ser alltid till att driva innebandyn framåt
• har ett målstyrt ledarskap med mod att prioritera

Mycket bra målsättning!

Mer innebandy: Balrog-Rönnby i TV. Var ingen riktigt het fight, ändå klart sevärd Delvis vann man matchen från båset, Kökeritz och Widar. Rönnbys omställningar imponerade, rätt lag vann.
Med lite kreativitet skulle man kunna fylla hallen en sådan här kväll... det blir bättre TV.

Fick frågan vad jag tyckte om Amalgam skämtet.
hoppande groda eller humor... en smaksak. ...

Sändningen: Den nya programledaren gör andra bra, precis som vissa innebandyspelare gör på banan. 
Hon ställer öppna och bra frågor och är grymt påläst. Det verkar som hon verkligen fallit för sporten. Marika har en positiv inverkan på andra i rutan, svårt att sätta fingret på vad det är ...
Försöker: Det är inte polarna hon intervjuar eller kommenterar... utan innebandyn.

Vaaras kommentar om Emma Lundmark då? 
... "inte klickat i landslaget" "Räcker inte med ett par bra år i Falun". Sällar mig till skaran som inte förstår... Håller tummarna för att något får Vaara att tänka om. Hon är ju kung.  
Pratade med Emma i våras, hon var verkligen fokuserad på att lägga ner allt hon hade för att kamma hem VM-guldet. Det syns att hon varit seriös... tränat hårt, ny storlek på tröjan i år?. Btw, de som sett Falun säger att många spelare i Falun mer vältränade ut.  Mycket har hänt på två år där...

Vad är senaste SSL-skvallret? En coach som hänger löst?

Oddsen talar för att innebandyspelaren som tog plats i fotbollens landslag kommer att återvända till innebandyn. Tänk att man kan spela på allt.... 
Hoppas att SIBF har kommit ihåg att bjuda in Henke till VM i Västerås och till SM-finalen. Vad är egentligen VIP i vår värld? Finns en hel del att jobba på där.  

Nytt ämne:
... besöksrekord... det handlar om antal sängplatser i mitt hem. Försökte räkna hur många portioner mat som serverats runt mitt bord i helgen, hur många tallrikar om diskmaskinen fått ta hand om.
Gästerna har avlöst varandra, riktigt skoj, även om det blir mycket extra jobb. Åtta sovgäster sammanlagt, hade faktiskt rena lakan till alla. Tv inplanerade middagar fick många extra gäster... 
Lag med dålig ekonomi kan höra av sig när de har bortamatch i Umeå. *ler* (OBS! Medtag eget sänglinne) 

Innebandy efter en hektisk helg: Var väldigt skönt att bänka sig i hallen i söndags... lite space, egen tid och varmkorv. Det var som min favvo cafédam i Dalen kände på sig att jag var trött, hon kom med kaffe och varmkorv. Jag skulle kunna gå till hallen bara för hennes skull, snacka om att få människor att känna sig välkomna. En innebandyhjälte!

Nu är han här
Cédric Rüegsegger till Dalens trupp... Lite kärlek med i spelet?

Till sist, ombads att svara på frågan varför jag har en innebandyblogg.
Tänk... jag visste inte vad jag skulle svara.

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: ToT

Först ut med det senaste i vanligt manér.

2009-11-03 @ 17:23:15

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg