->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Klassiska Balrog tillbaka och andra déjà vu

2009-10-03 @ 22:45:57
Snorar och snörvlar, den lilla innebandy jag kommer att ta del av i helgen blir via nätet, nyheterna och så...  de helt nya uptodatesajterna.

Déjà vu:
Som jag sett fram emot att se de klassiska dräkter... Har skrivit det förut.. back to basic. Fick tips att Lindström lagt ut bilder på nya/gamla Balrogdressen, kul! Inlägget heter rätt och slätt "torsk".

Tapper match av Dalen i Västerås, hade inte spelat på Dalenvinst....  Urban satsar på RIG-spelarna i alla lägen och de förvaltar förtroendet.  Förstår att Dalen inte är NÖJDA med en uddamålsförlust men... sett till motståndet så... Dalen överraskar enligt mig. Lite stolt! Stolt ska åxå Rönnby vara över sitt nyförvärv... går som tåget x-Umeåbon Schilström.

Kul med nya skribenter på Magget, kämpa på! Så här mycket har elitserien inte fått tidigare... idag hamnar damerna inte i skuggan av SSL heller. Bra jobbat Lindgren & Co.

Gladast idag? Hannele Jansson, kapten i Falun. Skön vinst och bra med pengar till de som satsade på bortavinst. Gissar att Falu-spelarna hade sett fram emot och taggat inför den här matchen. 6-5 mot Svenska mästarna, skulle gissa att de sover gott i natt de röda. 

Endre lär vara taggade efter förlusten mot KAIS... tuff fight imorgon mellan Endre och Falun.
Ö-vik tog sina första pinnar, nu är det bara Huddinge som har noll... tar de hem matchen mot Skellefteå imorgon?

Déjà vu: 
Klassiska VK-Rasket körde internmatch idag i Ö-vik, hade kunnat tänka mig att sitta på läktaren... (har man gjort det förut?) Undrar vilka kläder de spelade i .... Norlinders kiosk?  De lär ha en nice kväll... party!  

Sökte stöd hos min vän...
Jag: -Jag är så tät, jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Vän: -Ta å snyt dig.
Det är faktiskt inte lätt att vara kvinna och förkyld, saknar EMPATI!

Nu ska jag slå på stort och ta en Alvedon, lite Nezeril och krypa under filten.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg