->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Har fått en idol

2009-09-10 @ 23:01:09
Märkligt... jag skulle kunna starta en grupp på FB "Vi som aldrig ser sjungprogram" ... så hamnade jag framför TV:n då 12:an ville se. Har faktiskt aldrig sett ett helt avsnitt av Idol tidigare... tur att jag gjorde det i dag. Mariette Hansson... vilken röst, i like. 
Har lyssnat flera gånger... mmmmmmmm

Om mina barn sjöng så där dåligt som många av de sökande så skulle jag säga det till dem att INTE söka... undrar hur riggat det är... är folk verkligen så sugna på att vara med i TV? Tur att vi är olika.

IKSU fick gå ner på folk för att slå Dalen i DM-finalen, Dalen fick med sig ett silver, en suddenförlust. 
Jag såg inte matchen men... de matcher de mött varandra på försäsongen har ju IKSU ägt spelet, satt sina chanser och... haft lekstuga.   
Antingen har Dalen hittat sitt spel eller så hade IKSU en dålig dag, Dalen satte sina chanser hörde ja... men det räcker ju... eller iaf...  ja ni fattar. Sätter man sina chanser så blir det ju mål (himla skojig jag är)
Tror inte Dalen vill bli gratulerad till sitt silver.... förhoppningsvis fick båda lagen med sig något nyttigt.  Caperiotaby vann som väntat över VIB, men inte med stora mariginaler tydligen (uppdaterar jo typ 8-4, man ska inte lyssna på killar, se länk)... också en "konstig" match...  Nåja... försäsongens matcher kommer aldrig att vara en värdemätare (alla säger det)  på det sättet, kan bli hur som helst.
Nu... ska jag hälsa på Klavberg & Wilhelmsson (studio Warberg), hoppas de kan hålla mig vaken.... är lite  matt.

Fråga; Någon i Umeå som vill bli av med hantlar och sånt... en bänk? Skivstång? Träningscykel? Hör av er.
Till sist; Nu vet jag vad jag skall säga till barnen... om ni inte slutar bråka skall jag anmäla mig till Idol. 
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg