->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Innebandy -ett himla liv, Bodén sågar en hel sport

2009-09-18 @ 19:13:54
Det är fredag, imorgon smäller det... elitserien och SSL drar igång. (just ja, det finns de som tjuvstartar ikväll, där hoppas jag att Jacke får till ett premiärmål, det vore kul)  

Uppladdning?

Peder Bodén sågar (bruten länk) hockeyn... aldrig har väl en innebandy-artikel fått så många kommentarer som denna... Peder får ris och ros för att han sticker ut hakan. Man ska komma ihåg att... "som man frågar får man svar", alltså... journalisten anger tonen. I familjen Bodén har det spelats hockey... har svårt att tro att Peder på allvar menar det artikeln säger.
Men, jag kan förstå elitspelarna, så mycket skit de får ta från andra sporter, tänker på det Patrik Ekwall som ändå skall vara proffs sa i TV-soffan. (när Henke Larsson började spela innebandy igen).
Peder står upp för sin sport, kanske onödigt att såga någon annans.... Hur som helst, det finns tillräckligt många tråkiga uttalandet... därför GOOOO Peder. Kul med någon som har en åsikt.
Jag älskar hockey... också.... och det skäms jag inte över.

Var det inte det jag sa... att Janne Vaara inte tänkt utestänga Sara Kristoffersson inför innebandy- VM. Det är bara SYND att en kommunikationsmiss får styra uttagningen. Så får det inte gå till. Tänk att förbundskaptenen inte visste ... och därmed missade Kristoffersson flera läger...  Sara fick tydligen ringa upp och säga "jag står till förfogande", bra att Vaara lyssnade. "Spelar Sara i Västerås ska jag åka dit" skrev en SSL-spelare på Facebook idag. Inte konstigt... det finns säker fler än en som gärna ser Kristoffersson live.

Till Ragge:
Du är så söööööt, jag gillar verkligen dina videointervjuer, (länk borttagen)mer sånt! Umeå City vs Pixbo, en klart intressant match. Lycka till i Göteborg Umeå.  

Har inte läst några bloggar idag... känns rätt meningslöst då det finns så mycket annat som är roligare.
Göranssons matvanor... 
Dagens citat av Vaara: På det sättet har Kent Göransson det ganska bra eftersom han kan sitta hemma i soffan och äta chips och titta på innebandy på måndagar.

Dagens ord: Att någon annan är bättre behöver inte innebära att man själv är kass.

har från flera håll fått höra att jag är för snäll i min blogg... därför skriver jag: jag är snäll, vill någon vara dum så... låna gärna mitt rum i cyber.
Hör av er om ni vill förmedla något, my blog is for rent *ler*.

 Innebandy ett himla skönt liv, eller hur?

Till sist... jag skall lägga ut en lista på bloggar om innebandy jag skulle vilja läsa. Det finns många tysra människor i den här sporten. Tysra? Ja... jag uppfann just ett nytt ord. Vänta bara, det kommer att vara med i nästa upplaga av "Svensk ordbok".


Uppdaterar 23.45: Var TV4 & innebandyns huvudsponsor Expressen med på pressträffen? Orkar inte leeeeta efter innebandysnack. Massor med nyheter är länkade till SVT (från innebandy,se), stor eloge till SVT.... men vilka inslag har visats i TV4 och det fantastiska samarbetet SIBF har med Bonniers förlåt Expressen... var syns det i media? 
 Någon frågade mig om jag tyckte att pressträffen gav bra utfall,,, jag svarar GODKÄNT.  Hoppas alla märker att innebandyn är mer intressant idag än för något år sedan.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: vmsilver

Din ironi är underbar. Fan vad du är skön!

efter en flaska vin.

2009-09-18 @ 23:36:11

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg