->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Didrikssons krönika och om City mot Täby

2009-09-25 @ 20:57:01
Dagens citat: Jag är inte alls elak, jag kan bara reglerna bättre än alla andra (kom från en mycket nära släkting, typ han som växte om mig ifjol).

Fick frågan om jag ville åka med  till Ö-vik och se ÖIB vs IKSU på söndag känns... nja... City vs Caperiotäby på söndag... ser hellre den, faktiskt. 

Jag säger som lill fröken sa (när hon var liten) och jag skulle gå på krogen.
-Vad ska ni göja mamma?
-Gå ut och ta en öl.
-Men mamma, vi har ju öl hemma...

Dessutom:
Dalen spelar mot Skellefteå på måndag, om man vill alltså

City vs Caperiotäby kan bara gå på ett sätt sa en journalist... kanske. Frågan är hur ?*l*  Bult tror på 3-7...
kan jag ge något tips? Hur ska man slå Umeå City? Ingen aning, de är lite oberäkneliga,kan överaska. Tror de kan korpa åt sig några matcher mot topplagen. Nä, det jag vet om City skrev jag i den där krönikan på wic hemsida... 
(De andra tre lagen i den här stan vet jag hur man ska slå... men det kostar '*ler*).
Umeå City vinner då över flera lag när det gäller marknadsföring.. De verkar vara mer taggade än ifjol. Ett steg i taget! Vad sägs om denna jingle? Den kommer att spela på en kanal som heter ROCKKLASSIKER lörd & sönd, sedan kör de reklamen inför varje hemmamatch. 

Jihde kommer med synpunkter (som vanligt, tack för det) i sin krönika... "Innebandyn blöder"... jo kanske lite...Men då vet man ju att den lever iaf, eller hur Niklas? Bra Jiddrat, men... jag har massor med kommentarer... .  Vi ska inte glömma att många fler TITTAR på innebandy, via TV. och... nä, det får bli en egen blogg.

Btw, Ramsin, världens bästa målvakt. Någon som är förvånad? Som de laget spelar måste man vara den bästa... rakt på... i like. 

Nytt ämne: Gnäll om Umeå: Är det dyrt att spela i Umeå, nä inte om man gör om bohemerna, de bokade flyg tidigt, har man en bra organisation med framförhållning så blir det inte dyrare än att åka buss... Man ska inte plåga de sina i onödan. Har just bokat en resa för 20 pers med flyg.. inte  dyrt! Men sedan måste föreningarna samarbeta.. så det funkar med flygtider. Flyga och slippa hotell... det måste vara drömmen.

Nytt ämne:
Jag håller med Didriksson om att det borde vara annorlunda, det där spelschemat. Dessutom, kanon att någon tycker något, sticker ut hakan. Bra där Eva.  Ordets makt är stor! Det räcker inte med att ha ett lag... tycker att hon ger de styrande i klubbarna en viktig signal.  
Föreningarna har godkänt spelschemat, visst? Det är en omöjlig ekvation att få ihop.. 120 pers på läktaren och en långresa varje helg. Ett steg i taget ...  

Ser min blogg konstig ut? Jag har fått hjälp... och det blev mycket sämre än det var innan. Jag kan bättre själv. Vem bryr sig? Det är ändå innehållet som räknas (det säger kanske bara sådana som har fula bloggar *ler*).  

På tal om teknikstrul eller vad det kan vara...
Vad håller Ladies på med? Mitt tips: Om ni skall överelva, gör det enkelt, satsa på redaktionen. Det är DET som gör en nyhetsajt. Spelar ingen roll hur mycket man lägger ner på designen om man inte ser till att sidan fungerar. Bra att de vill och tar initiativ, men fokus måste ligga på rätt saker.  Jkl vad folk hade sågat om det varit ... ja ni vet. Det är precis som med innebandy.. det räcker inte med att ha snygga matchtröjor och bra spelare om man inte har pengar till bortamatcherna.  Får frågor om hur det fungerar på LE, men jag vet inte... förutom att sidan inte funkar. Tips två:  Lägg ut texterna (om det finns några) på en annan sida så länge, nyheter är en färskvara.

Kommentar om Balrog vs Västerås... Är Alexander Lydecker fortfarande avstängd? Isf slipper Balrog kanske spela boxplay så mycket...  ha-ha, det var en rapp replik av en förståsigpåare. UPPDAT; Han spelar inte längre för Balrog. man ska inte lyssna på förståsigpåare, Lydecker spelar i Södertälje och tvåan.  (Både) TT (och Balrog) inleder säsongen med  en man kort pga. avstängning. Roligare kan man ha. Hur kul är det för Thorslund, sitta på läktaren när TT gör sitt intåg i SSL (just nu ligger det under med 1-9 mot AIK, TUFF inledning. Kim Nilsson har gjort tre poäng på sju minuter).
Oj vilken lång blogg... igen!

Pigg, japp! Fick tips att använda Rosenrot och grönt Te tabletter (naturläkemedel)... Hallå, inatt kunde jag inte sova. För pigg! Monika har bakat kladdmuffins till mig... *suck*, medicinen jag ätit fram till förra veckan har inneburit FEM kg upp. Det är mycket om man är kort som jag. Men underbara Monika, jag vet fem andra som kommer att njuta.

Imorgon, mitt lag till Hovet, på 42 borta mot Djurgården har MODO vunnit fem. Sjätte imorgon? 

Jag skall skriva om Freebandy snart, jag har lovat det, kanske SIBF berättar om satsningen på innebandy.se inom kort. Det finns många som kommenterat att jag skrev om satsningen, inte odelat positiva kommentarer. jag vill ge det en chans, entrepenörer behövs.

UPPDATERAR eftersom Rune Engström äntligen hittat tangenterna, kolla här...
Lockerud tog sitt första poäng, grattis och AIK, målkalas mot TT. Undrar vem som blev matchens lirare, om man bara tittar på protokollet så... många att välja mellan.  Målisen kanske..  som bara släppte in två mål...  *L*


©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Monika

Nu är bloggen uppdaterad :)



Kram

2009-09-26 @ 08:46:39
URL: http://monikali.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg