->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Jihde har en poäng och hyllning till Umeå City

2009-09-21 @ 13:45:20
Blogg i stället för lunch...
Umeå: Numer får Urban & Dalen stort credd för att innebandyn lever i Umeå. MEN.. vilka är det som producerar SSL-spelare? Egna produkter? Det är City, glöm inte det. Läs den här artikeln från förra veckan, RESPEKT!  Koppen creddar Urban, helt rätt... men City gör verkligen massor för innebandyn i Umeå.   

Läser numera typ fem bloggar (kanske en underdrift) en av dem är Kimmos.  Orkar du läsa Kimmos, sa någon. Ja... den är läsvärd! Finns flera skäl, ett är att det göms en hel del "mellan raderna". Det skulle inte göra ont om Kimmo tog ut svängarna lite mer, men han är iaf den som just nu tycker något, bjuder på sig själv.  De som hör till ett lag/klubb har självklart mer att ta hänsyn till... Kimmo lovar idag att Bult i sin nya blogg kommer att skriva om allt han själv inte gör... välkommen till cyber Bult.   

Kommer Anders Borgström att höja febern i cyber?  VÄLKOMMEN TILLBAKA! Bra att du tipsade mig...  nej, jag har inte koll på allt:). Borgström gjorde ett bra jobb på  Magget. !
 
Så här skriver Kimmo efter matchen mot Sirius: 498 personer såg matchen idag. SSL är verkligen glödhett... 

Idag hakade Gittan på genom att publicera alla herrarnas publiksiffror. Men är det så konstigt att de publiken inte går igång på "affischlagen" i premiären?.

Tycker att Jihde har en poäng i krönikan den 9 september (näst sista krönikan). Han giddrar om premiären:   
Nej, jag skulle vilja se en första runda som ger SSL den start den behöver, typ: Täby-AIK, Sirius-Storvreta, FCH-Warberg, Umeå-Dalen osv. Skit i lottning – alla andra ligor riggar sina premiärer. Vi ligger efter.
Han skriver också:
Mitt innebandyintresse är löjligt stort, ändå finns det inte någon match jag hade betalt för att se i denna premiäromgång – och då har ändå innebandyabstinensen legat och bubblat i kroppen ett par månader.

Sirius har en svår sak att slåss emot, Storvreta. Ett etablerat SL lag som spelade samma helg. Det är inte alla som kan eller vill se två matcher samma helg. Nåja, det finns flera elitlag i samma stad på andra platser... ett problem.

473 i Göteborg.. de siffran var visst lite "plussad" (ej fakta, bara kommentar från en i publiken) och ändå hade de den lägsta publiksiffran i helgen.
Det återstår att se vad AIK-Balrog redovisar för publiksiffra. Alla lag står ständigt inför utmaningen att dra publik.


Om media:
Haha, på SM-finalen stod jag och pratade en stund  med Grubbe, Curt, Nicke, Göransson (ev Fasth) och Bonnedal, var kanske någon till... jag var precis på väg hem.  ALLA regagerade när en representant för Svenska innebandy TYDLIGT markerade att han inte ville hälsa på mig. Manligt! Varför? För artiklar jag skrivit på Ladies kanske, de andra kommenterade detta. "Bry dig inte Ingrid"... men... de var lika förvånade som jag. Om han beter sig lika illa och helt utan stake mot andra journalister (som jag var då) så är det illa. 

Damernas publiksiffror då? Ingen lista behövs:) 
Falun vann... 347, ca 110 personer såg Minnes 12 poäng (Balrog). Det kan bara bli bättre! Jag tror att damelit måste jobba på att få egen publik, väcka intresse av "icke frälsta" ... klubbarna måste tro på sig själva och JOBBA.  Spelarna skall inte belastas för att folk inte kommer till hallarna. Damklubbarnas styrelser/aktiva måste bli trevligare, mer utåtriktade, innovativa. Ge mig ett år med rätt folk och uppgifter...  äh, skall inte skriva det jag tänker här.

Ladies inleder comeback med serverunderhåll.... hallå, ingen succé precis.
 
Igår pratade jag med en vän på FB, han rekomenderade boken "The secret" angående hur man får en relation att överleva...
Ingrid: Trodde det räckte med detta: Show up naked, bring beer.
Svar: nope - lagen om attraktion är hemligheten - även om ditt förslag också är good.

Uppdat: Fick genast feedback på det där med Kimmo.. "du är ju själv för snäll och feg" ... OK, har nog blivit försiktigare. Skall fundera... 


©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Varberg

Bult for president.

2009-09-21 @ 20:14:50
Postat av: Sofia

Men du har aldrig reflekterat över att det här med vem som producerar egna (?) produkter kan hänga samman med i vilken serie de spelat de senaste åren? Det är lite enklare att fostra egna produkter och ge dem speltid i div 1 än vad det är om laget ligger i toppen av SSL. Visst är det bra att City har många Umeå-spelare i sin trupp men jämförelsen kan inte göras på det sätt den görs, det blir ganska missvisande faktiskt.

2009-09-21 @ 22:36:29
Postat av: Anonym

City har fungerande samarbetsavtal med en lokalklubb.

2009-09-22 @ 00:26:48

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg