->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Sju poäng är inte mjukglass

2009-09-20 @ 21:02:25
Lyfter på hatten för Mora, vet inte vad "experterna" har tippat att de ska sluta i serien... Fick ett sms från matchen idag, "Mora är ett annat lag". Roligt med lite överraskningar Har iofs inte tippat serien, det är inte min grej... överlåter det till de som läst på. 

Karlstad har det tuff... två förluster i helgen. När (namn UPPDATERAT och rättat) Elin hoppade av ifjol var det en och annan som sågade... att spelare bryter kontrakt. "Det är inte kul längre" lät det då. Jag tyckte hon gjorde rätt, innebandy ska man spela med hjärtat.  Nu är hon tillbaka och har KUL, trots att hennes lag får spö.

Angående glädje, lust och sånt... Man kan aldrig tvinga någon sa Binge en gång, om en spelare under träning plötsligt vill gå och duscha så... (typ, ja men gör det då)  Kommer aldrig att glömma det, trodde inte mina ögon (öron skulle det stå).. men kanske är det det som är "Kärlek på banan". I fjol hörde jag ett samtal mellan Binge och  Dalbjer (tjuvlyssnade inte, de visste att jag var där). Om Dalbjer kunde tänka sig ställa upp som BACK, "jag gör det" lät det. Modigt! Ge och ta... högt i tak.  

Minne - fortfarande världklass.

Sju poäng, det är inte mjukglass. Är så imponerad av Hermine som fortfarande håller världsklass. För mig är hon en av de STORA profilerna, dels för det hon gör på banan men också för det hon förmedlar utanför...  När hon öppnar munnen så lyfter hon sporten. Henne kan svensk elitinnebandy vara stolt över.  12 poäng på en helg, inget att skämmas för.

Sirius 4-6 mot Wic, en bra premiär med andra ord . Inget att skämmas över.  har inte läst något om matchen....  "Warberg är inte bra" kom det i ett sms... "Spelet stämnde inte från början till slut. Det var inte bra alls på hela matchen. Samtidigt ska inte Sirius underskattas. De hade scoutat oss bra, sa tränaren Viktor Matsenius" i HN,
Det var precis som Peter Bohlins krönika sa innan ... Sirius hade en plan.
Skadade sig Svensson IGEN?

... om ovidkommande saker (hoppas glimten i ögat märks) : Kollade in deras (Sirius) hemsida... där har ni grabbarna med fina frisyrer. På med matchtröjan, sedan fram med fönen och vaxet är mitt tips *ler*. Jag brukar faktiskt inte kommentera spelarnas yttre, men ... Sirius sticker ut, enligt mig.

Tre vinster och tre förluster för Umeå i helgen + - 0 allstå.

Fick ett meddelande på Facebook att Ladies Edition är på igen, gick in och läste...  de hade hunnit uppdatera en del. Har inte kommit underfund med sidan ännu, men den ser ut att fungera bättre än den förra.
Återkommer om Ladies imorgon.

Beröm till Endre? Murt säger att Ö-vik hade de svårast tänkbara matcherna i starten.

Världens bästa Monika nätade mot Falun, igår satte hon en straff... hon lär inte vara nöjd ändå men... Täby gav verkligen Falun en match, starkt!

Elin Nordin var keeper igår och höll nollan, det var min behållning,   Sååå kul att se henne på banan, hon gjorde några riktigt bra räddningar. Ursäkta mig med 13-0 matchen var inte så kul, Barcamatchen gav mer, redan efter två minuter.

Världens bästa Marie var på hallen igår... Magnusson... himmel vilken härlig människa hon är. Blir glad varje gång vi ses. Vilka innebandy-minnen också... en unik spelare.  

Finns massor att skriva...
Magget skriver om SSL, bara resultat om elitserien, en intervju... de andra kommer kanske imorgon. Tur att Lindgren jobbar på, kul att läsa spelares syn på matcherna.

Oj, detta inlägg tog 12 minuter att skriva, exakt!
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Peter

Inte dåligt att prestera så mycket på 12 minuter, angående frisyrer så tror jag inte att någon tar illa upp. Jag tycker det är bra om man kan vara både snygg och samtidigt bra på innebandy haha.

2009-09-20 @ 22:54:43
URL: http://zerpo.blogg.se/
Postat av: Anonym

Artikeln handlar inte om Sara Hjortling utan om Elin Forsberg.

2009-09-21 @ 10:21:38
Postat av: Ingrid

Till Peter, ja det gick snabbt men jag kom på e sak... jag hade börjat innan och så fick jag telefon, det tog säkert längre tid.

En blogg får ta högst 20 min har jag bestämt...

Till Anonym

Jaaaaaa jag kom på det när jag lagt mig... orkade inte gå upo och rätta. Supertack för feedback.

2009-09-21 @ 12:17:25
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: Monika

Hej sötis!



Har precis bakat kladdisar och dina levereras nästa söndag om du är på plats i hallen!



Vi var bra mot Falun, riktigt bra! Tills vi ledde med 6-5 och många blev mer rädd för att förlora än taggade att vinna. "Gud.. tänk om dom gör 6-6 nu... och sne 7-6.. oj oj!"



KAIS tar vi hemma!



På söndag tar vi Endre ;)

2009-09-25 @ 18:49:11
Postat av: Ingrid

Åh, din goding!

2009-09-25 @ 21:26:06
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg