->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Uppsala hetare än Umeå? Och mediaträning

2009-09-15 @ 15:47:28
Grattis Uppsala... kommunen går in som huvudsponsor för alla elitlag....  Vilken grej... Någon annan kommun som gör det?  Hoppas att alla föreningar funderar på hur de skall bjuda tillbaka på bästa sätt... för att marknadsföra Uppsala.
Läste för ett tag sedan att elitklubbarna även skall samarbeta så att de inte tar åskådare av varandra... STORT!
Här i Umeå finns redan någon form av samarbete, jag vet att dalen ibland flyttat sina matcher för att inte krocka med Lövens matcher. Om det sedan är ett samarbete ska jag låta vara osagt... Kommunikation är hur som helst bra, det gynnar alla.
Hur ska Innebandy-Umeå synas under kulturhuvudstadsåret? Måste ligga i Västerbottens IBF att ligga på, de och alla andra lokalförbund (är det de som kallas SDF) har som uppgift att marknadsföra sporten lokalt. Här finns en jättechans. Umeå är ju en innebandystad... låt det synas.... ingen syns åt oss.

Dags att rösta ... tippa...
På SR-gotland kan man rösta om hur det går för Endre.... kul att innebandyn syns och hörs. På tal om Endre... de hade folk på plats under elitserie-konferensen... Jag skrev att någon gärna fick blogga om detta men det behövs inte ... Göran har i lagets blogg sammanfattat vad han lärt sig angående att hantera media.  Eller vad sägs om detta:
Detta fick vi lära oss:
Bli arg, hur dum frågan än är.
Ljug, gissa och spekulera.
Säg alltid något ”off-the–record”
Säg ”inga kommentarer”.
 Kommentera skvaller och rykten
Svär och uppträd otrevligt
Bra var det i alla fall.

Tack Göran, ibland får du mig att le... och just nu behöver jag le mer än en gång. Glimten i ögat... mmm. (uppdat: Göran & Halle får en hyllning i Didrikssons blogg... fina ord, kärlek... mer sånt!) 

Umeå idag: Dalen bygger ett nytt lag från grunden... det handlar om damerna... bra tänkt, bra tänk... lycka till Dalen.
Ingen press känner Dalens herrar....  måste vara första gången på ... XX år som de inte siktar på Globen....  Ingen press... låter skönt. De är också ett lag som bygger.... kör på, räcker det till slutspel? man får hoppas det....

Angående Freebandy.... respekterar den som vill berätta, förklara, komma med feedback ... därför Claes, respekt! Alltid kul när läsare ger sig till känner... mer sådant! Kanske får anledning att återkomma till Freebandy... vem vet?

UPPDATERAR:
Raden om Tv-matcherna & helgen föll bort. här kommer de:
TV-sändningarna... premiär på min födelsedag... en bra present. Men det känns som det är långt kvar. Ska man skratta eller gråta när herrarnas serie ibland kallas Svenska TV4-ligan.. liiiite kul är det iaf, jag log här om dagen... men som sagt... jag behöver le... ofta just nu.
VM i TV... mm, signalerna har kommit förut... nu är det klart.  

I helgen KOMMER jag att se någon av premiärmatcherna.... bor man i Umeå kan man vraka och välja. Måtte jag aldrig bli en bloggare som skriver om spelare jag aldrig sett:) ... Det räcker ändå... att skriva om innebandy utan att vara proffs *ler*. På plats... lördag 16 Dalen vs Järfälla eller... IKSU Lockerud på lördag, IKSU Pixbo på söndag 13.00 ... Får se... men innebandy blir det.

Om försäsongsnacket.... En sak är säker... när andra (tex tränare) uttalar sig om spelare är det mycket psykologi... man höjer den man behöver uppmuntra... rätt ofta. Ögonvittnen är alltid bra... lagen ger sin bild om både lag och matcher... den de vill att media skall ha. Visst

Detta var inlägg 601 i min blogg om innebandy...  jag säger som Magnus Fredriksson... det är för roligt att skriva om innebandy... för att man ska vilja sluta.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: simon

Välj gärna Dalen vs Järfälla, söndag kl 16.

IBM sätter ju betyg även i år. Alltid kul att höra någon som inte är proffs åsikt.

2009-09-16 @ 09:26:30
Postat av: Ingrid

Haha, men jag är ju ett läktarproffs... i smyg. Vi får se om Gamliahallen föräras med ett besök, kan inte lova att jag kommer att ge mina betyg.

2009-09-16 @ 10:02:48
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: Thomas se mailadres på raden

Hej Ingrid

Jag har nu läst din sida i flera år, jag blir inte klok på vilket lag du håller på. Skulle vara kul att chatta med dig någon gång. Har du msn, eller Facebook?

2009-09-16 @ 14:47:09

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg