->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Det blir en femte avgörande

2010-04-10 @ 01:50:31
WARBERG
Skrev igår om sportslighet, om att gratulera segrarna.
Bult är ett bra exempel, läs hans blogg och ord om och till Storvreta. Så uppträder en vinnare, all heder Bult. Det är tufft att förlora då man är favoriter, det värmer när innebandyprofiler visar hjärtat. Han (och många andra i WIC) har självklart mycket att säga om semifinalserien... sånt som han står över idag.
I Warberg gratulerar man Storvreta. Kul att läsa och sedan få skriva det.

Mera Warberg.
Kommer att sakna dem i Globen, kommer att sakna Jocke Stafsén och hans Blue marines...
Det blå tåget som gett Globen liv. Finns bara en Jocke, den energin han har är guld värt, det är nog en GÅVA.  Har skrivit om hans jätte jobb många gånger här på bloggen. Vill understryka att det är många i WIC som jobbat hårt för att år efter år organisera detta. Tack för den här gången, vi ses nog snart  i Globen igen.  
Nu är de upp till alla oss andra att skapa bra stämning under årets SM-finaler.

EN FEMTE AVGÖRANDE
Eva Didriksson, vad ska man säga? Få visa upp sig så här inför första landslagslägret med ett målgivande pass i sudden i en semi... Ett pass som ger Endre en femte chans att slå IKSU. Målet gjordes av febriga Sara Anteryd.  
Grattis Endre och förlåt. Jag var säker på att IKSU skulle bli klara för SM-final idag. Trodde inte mina ögon då jag kom hem från kvällens fest, jag såg att det stod 3-1 till IKSU då jag smög iväg till Jannes dator. Väl hemma möter siffrorna 6-5 SD, till Endre.

På måndag är det lite Globenvarning för Endre, det läge som Falun hade förra året i SM-finalen. De kan gå in och NJUTA och har allt att vinna. Lite orättvist för favoriterna, men de tar ändå hem detta. Frida Stenvall kommer att avgöra på måndag, vild gissning. Hon är en en mycket speciell tjej. Har alltid beundrat henne.
Skall bli intressant att se det Jocke Sjöström kallar Endres nya spelidé...
IKSU:s tränare lugnar alla Umeåbor som bokat resa till Stockholm för att delta i SM-finalen, ingen skall behöva avboka "vi fixar det på måndag"
Det kan tänkas att matchen sänds i TV, folk har frågat hur det kan komma sig.  Har inte forskat men...
Vad jag förstått kan det bli så om Caperiotäby vinner mot AIK imorgon, då finns ingen femte match att visa från SSL. Det lär visa sig.

PÅ "G"
Hur känns det att vara Umeåbo och se IKSU slagna av Endre? Hm, det är klart att det hade varit skönt om IKSU satt punkt ikväll, men för daminnebandyn är det inte helt fel att fler lag på allvar visar att de satsar mot toppen.
KAIS Mora är också ett lag på "G", jag såg att de signat nyckelspelarna i Elin Reinstrand, Therese Karlsson, och keepern Sandra Fredriksson. Gissar att Roger är ganska nöjd med detta då han tänker på säsongen som ligger framför. Lycka till 2010/11.

MÄNNISKOR
Har funderat om jag haft anledning att tvivla... frågat men inte fått något svar. Jag tänker fortsätta tro på det goda och ta smällarna... Hellre det, alla dagar i veckan.
Lånar Lundells ord, helt tagna ur sitt sammanhang men ändå.
"Vacker är den som reser sig, som vågar tro
Som törs ett ja i alla nej, som vågar bygga bro
Över hav av bitterhet, över ödsligt nattkvarter
Vacker den som är sårbar, vacker den som ser"

SM-FINAL
Har köpt biljetter till SM-finalen idag, fick tips om att Dalen hade några till salu. Skönt att det är klart, hellre betala två gånger än att gå med bössan. Känner mig lite peppad igen för Globen.   
Åker med sonen och hans polare, ska bli skoj men en "kill-dag". Undrar hur mycket de kommer att vilja umgås med mig? *l*

MATCH #4
Blir det en femte avgörande även i SSL? det får vi veta imorgon (läs idag). Jansson säger på AIK:s hemsida att de ska ta bort Caperiotäbys inspiration... att CT är ett sämre innebandylag än AIK, Det lär visa sig. Hade varit kul att se matchen. Får nöja mig med att jobba under Umecupen. Det är också innebandy...

Se där.. det gick väl bra att blogga efter en fest. Är nog ingen partymänniska längre.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Cecilia

Vad kul att du kommer, så får vi äntligen träffas live. Har jagat personen jag lovade kolla med om du vet vad med 29 på ryggen, men han är och åker skidor tills på måndag, fortsätter jagaq och undersöka....jag har för övrigt ytterligare ett trevligt live-möte med en Umebo i Globen, allas vår Hasse A - kul ska det bli! Kram

2010-04-10 @ 20:55:27
Postat av: Ingrid

Ja det är verkligen på tiden att vi träffas. Ser fram emot detta. Ang tröjan så... det kan vi fixa sedan. Unna dig att längta efter lördag:)

2010-04-10 @ 23:23:58
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: capello

Ja det blir, mellan AIK vs Täby också...

Var du där, eller så läser du capellos blogg :-)...

syns o hörs...

2010-04-11 @ 02:32:26
URL: http://ehuscoaching.com/blog/
Postat av: Ingrid

Rune: Ja, jag läser din blogg men... Den femte avgörande handlade om IKSU vs Endre, inte gårdagens fight. Tror du läste lite slarvigt här. Ang IKSU vs Endre: Du tippade Endre som förlora vill jag minnas. Även experter kan fel tydligen:)

2010-04-11 @ 14:32:26
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg