->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Silly Season, Klubbhuset och VM

2010-04-28 @ 01:26:19

Ikväll har vi blivit fans av Klubbhuset i den här familjen skulle man kunna säga. Finns det någon grupp på Facebook? *l*
Lyckat: Klubban som skulle inhandlas under SM-finalen...  Det blev inte som vi tänkt och ändå blev det bättre än 15-åringen kunde drömma. Tack till personalen på Klubbhuset som visat att innebandy tas på allvar, även om kunden bor i Umeå.  
Kan glatt konstatera att shopen i Göteborg inte står för servicetypen "någon upptagen kundtjänst i Stockholm" utan som serviceminded Göteborgare…  Bästkusten?
Positiva överraskningar säger man inte nej till...
Koppen, kan du hälsa till dem? Nä just det... du har träningsvärk och återkommer till livet först på lördag. Detta efter ett motionspass idag.

Angående gårdagens inlägg.. massor med feedback. Mer än jag trodde och från oväntat håll. Är jag bitter? Lät det så? Kunde inte låta bli att skriva då jag såg siffrorna... märkligt att det är så tyst om "affären". Jag är ju inte engagerad i  Västerbottens innebandyförbund eller i någon förening här i Umeå och har inget eget intresse i innebandyn här i stan. Nåja, förlorarna i den här soppan är inte i första hand Umeå utan Svensk innebandy.    

Silly season:
-IBF Falun, herrar vinner Silly season, möjligen kan Storvreta slå dem...
-Jag gissar att Kimmo blir kvar i Warberg.
-Ännu en gissning, Peter Grubbström tränar Umeå Citys herrar. jag säger isf JA TACK.
Antingen måste man presentera en ny ledar/spelar-stab eller fundera på allvar om man har ett lag alá elit. Jag är sfärens mest enögde bloggare men för den skull gör jag ingen hemlighet av att jag vill att Umeå levererar.
-Djurgården på damsidan, dags att bekänna färg. Truppen...  Jag vet att klubbar ställt frågan till RF om allt gått rätt till i denna affär. Det minsta Djurgården kan förväntas göra är... att bekänna färg. Minne: Oavsett vilket lag du kommer att spela i så hejar jag på dig. En av daminnebandyns viktigaste profiler. Det kommer att ta tid att leva upp till Minne-stuket.
-Bättre än Silly Season... Göteborg och personalen på klubbhuset

ALL HEDER
Jocke Stafsén (världens bästa hejaklacksledare, tidigare Warberg) fanns med och hejade på IKSU under SM-finalen. Tyvärr valde arrangörerna att placera Rönnbys och IKSU:s klack låååångt uppe på läktaren. Riktigt dålig PR.  
Var det inte damernas år i år, nä just det... förra året va? Tog upp detta med den jag tyckte borde ha ansvaret som påpekade att  det SEI som tog beslutet, Märkligt!
Jocke stöttade hur som helst IKSU helhjärtat, fint gjort. Lite Warberg i Globen:)
Satt själv på en annan läkatre men av de som kommenterat kan man summera: MVG, Jocke.

FOTO: Kenneth Strignérus

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg