->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Djurling kliver fram och så semi

2010-12-10 @ 14:04:52
Oj vad det blivit poppis att blogga... att ha en innebandyblogg, vara innebandybloggare. Vilken trendsättare man är *ler*. Även gamla bloggare gör comeback... Kan man hoppas på lite innebandykärlek i cyber? Eller... yta?

INNEBANDY-VM. Ja, så var det klart för semifinal. Det pratas en del om att stjärnorna klev fram. Var tvungen att fråga ett par experter... Var det verkligen KJ (matchen lirare) och compani som vann matchen mot Norge? Om någon i den av TV4 så hyllade första femman skulle bli matchen lirare så var det väl Fredrik Djurling?

Johan Samuelsson
, Henrik Stenberg visade att de vill spela final. Suget och glöden, stoltheten att få spela i blå/gult... den behövs. Fina insatser där! Men det var fler som visade form och hjärta.
Calebsson förtjänar som vanligt credd...
Jansson var het, imponerade verkligen. Enda misstaget var när han gjorde en benkrok vid straffen. Han hade bara flyt som inte blev utvisad. Ingé mer sånt Jansson.

Straffen av Runar Snellingen, Norge var för övrigt en Daniel Dalbjer-straff. En mycket bra straff.

Målet som Henrik Stenberg avslutade med... innebandy-godis.

Bäst i Norge? Keepern och Ketil Kronberg.

Läs vad Expressen skriver om semin och stjärnorna.

Varför allt detta tjat att Peter Fischerström som göra poäng? Det finns många andra som borde näta i blågula... som inte blivit tilldelad den roll som AIK-backen har. Om jag vore expert skulle ja ha andra förväntningar på just Fischer. Men det kanske är någon intern jargong, kompis-snack...  Fischer: För mig räcker det om du gör ditt jobb. Kämpa!

Finland vs Tjeckien, 16.30 i TV4-sport. Kom ihåg tiden! 19.30 spelar Sverige sin semifinal, mot Hofbauers Schweiz.
Mattihas Hofbauer... honom måste Sverige se till att stoppa. 10+7 hittills i VM. Imponerande.

SVT. Riktigt kul att SVT och Sportnytt inledde gårdagens sändning men nästa tre minuter innebandy. Intervju med Caleb också. Det är en framgång... Fast man kan ju välja att klanka ner på att de borde vara mer, att matchen var för ojämn...

Ibland undrar jag varför folk inte väljer en annan sport, orka sitta och sucka över hur dålig den sport man satsar på är. Är det inte lite som att pissa på sig själv? I många fall tror jag det handlar om jargong... Och det där med "VM totalt ointressant", en sådan kommentar tyder på ett visst engagemang:).
Det går inte att dra parallellen till mäns förhållande till bilar och kvinnor. Man klagar inte förrän man är beredd att byta ut någon av dem...  

Idag skulle jag ha åkt till Finland, men jag blir hemma... Rätt prioriterat men VM på plats... det hade varit kul.

Från en innebandyblogg nära dig: Trevlig helg! 
 /Ingrid
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Göran

Man kan påpeka fel för att få utveckling.

2010-12-10 @ 19:02:23

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg