->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Alla är rörande överens...

2010-01-27 @ 20:39:32

Fler än jag tycker att Mika Kohonen förtjänar en hyllning från Svensk innebandy, det har funnits flera chanser nu... när han gjorde sitt 700:e poäng, när han gick om Niklas Jihdes poängrekord men även när han övertog tronen på SSL:s poängliga. Snyggt av Vesa Pukari att dela med sig av sin önskan "Ge Mika Kohonen en bil för rekordet" (Innebandymagazinet.se). UNT-sportens  Daniel Legue skrev en krönika om det i papperstidningen. Har inte läst den själv men hört citat...
På min blogg har Mika Kohonen hyllats. Jag hade samma fråga... när ska han hyllas?. Vi är rörande överens, tror jag läst fyra/fem artiklar/krönikor/blogginlägg om detta.  Mitt gick under rubriken: "Den stora stjärnan - mannen som talat med klubban - Mika Kohonen. meriter

ONÖDIGT LIDANDE:
Jag tror att alla eller i alla fall nästan alla är (rörande) överens och kan instämma i det Sirius styrelse sagt på sin hemsida. Alla är vi rörande överens...
Sirius påtalar att det inte främjar innebandyn, citat:  Att förbundet inte agerar på eget initiativ på händelser som kommer till förbundets kännedom.
Sammanhanget är välbekant, det handlar om en anmälan mot AIK spelaren som skickades in igår. Det har blivit så mycket fokus på varför man anmäler, regler med mera. Någon anklagas för hetsjakt, en annan för våldsanklagelser. En tredje eller var det fjärde fått ta emot kängor för regler som de inte har fullt inflytande över. 
Nu vet jag inte om detta är möjligt att ändra på regeln som det pratats så mycket om, men om... Det kanske är som en innebandyprofil sa i veckan....innebandyn borde ta ett eget ansvar och, vi ska gå våra egna vägar.

I grund och botten är väl alla (rörande) överens om att reprimander skall utdelas under pågående match. När alla sätter punkt kan väl ingen säga annat än... Hade det kommit en utvisning i aktuella matcher så hade ingen heller behövt tänka i banorna... anmäla eller inte, bli anmäld eller inte. 
Många har farit illa den senaste tiden helt i onödan, människor som inte alls gjort något fel. Undrar hur många som kan skriva under på: "Det är jobbigt nu". Sträck på er, var stolta, kämpa! ...det blir lätt hårda ord och anklagelser i sammanhang som detta... det finns en hotbild... alla står på sina spelares sida.
Därför landar Sven Ordeus ord så rätt... innebandyns bästa.  
Dagens och många andra dagars låt: Under ytan är vi alla små... Alla är vi väl (rörande) överens om det.

STUDENT VM, FLIPP ELLER FLOPP?
Rörande överens?? Många med mig har ifrågasatt Student- VM, det gör jag inte längre... I år ställer Sverige upp med bästa laget men Kent Göransson och Janne Vaara i ledning. (Observera, att jag skriver om 2010)
Student- OS är tydligen en av världens största tävlingar ... en seriös satsning på Student- VM är en del av innebandyns väg till OS.
Jag gjorde inte vågen när det blev klart att VM skall spelas i Umeå, men jag har ändrat mig... lycka till Dan-Åke (tack för ett trevligt samtal) och IKSU med flera. Jag ser fram emot att höra mera. Det är den typen av nyheter innebandyn behöver... Hur ska man veta att det är en seriös satsning och en så viktig pusselbit om ingen säger det. Jag tänker inte be om ursäkt för att jag ifrågasatt Student- VM, jag har VERKLIGEN frågat... Ingen har övertygat mig så... fram med det nu SIBF-Jonas *ler* 
Innebandyns bästa... ja självklart. Vem kommer att ifrågasätta student- VM nu?  

SSL OCH LITE ANNAT
-Rörande överens? Nej.. inte i det här faller.. Måtte Falun vinna ikväll... GRYMT spännande, lyssnar på radiosporten... en BRA sändning. Är det inte allas vår Stefan Lindgren som kommenterar?
Wagneryd gjorde äntligen 2-2 för ett tag sedan. Men mycket kan hända än. Det är aldrig kul när ett lag är beroende av andra matchers resultat... "allt i egna händer" gäller nog inte för City.   
-Vad göra man om en spelare beter sig illa på banan? Belöna eller tillrättavisa? Det beror ju på vad man vill kommunicera...
-Facebook är intressant, redan några minuter efter att Sirius lagt ut sin anmälan (eller information om den) skrev Mona i Uppsala ett inlägg som hon "promotade" på FB. Ingen snigelpost direkt. Länk till inlägg ovan.

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Stefan

Jag tänker ifrågasätta student-vm så länge det inte blir helt öppet och tydligt med hur uttagningarna till det går tillväga. Och om syftet är att ha det absolut bästa laget eller om det är en brygga mellan u19 och A-landslag.

2010-01-28 @ 12:50:59
Postat av: Ingrid

@Peter

Det är upp till var och en att tycka vad man vill. Du får väl ringa förbundet och höra vad de har för strategi för 2010 och framåt och göra dig en egen bild. Det gjorde jag.

Det finns en anledning till att jag själv har ifrågasatt student-vm under åren.



I kommentar #2 skriver du "Det är bara att titta på föegående student-vm trupper för att förstå att det inte är det bästa laget som tas ut" ...och sedan truppen i sin helhet. Den kommentaren var för lång att publicera, men det går ju att hitta den info på SIBF.

2010-01-28 @ 15:43:34
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: Ledare se epost

Det här var en positiv nyhet för mig. Man kan undra varför klubbarna inte informerats? Jag kan också tänka mig att ändra uppfattning, för mig har studentvm verkat oseriöst och oviktigt. Tack för mig.

2010-01-28 @ 17:51:56

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg