->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Augustsson berör

2010-01-25 @ 15:08:58
Ny krönika av Magnus Augustsson ute nu, stort tack till Expressen som lägger ut dem på webben. Undrar just vad han skrivit i de 11 krönikor de inte lagt ut, han har skrivit 17 krönikor den här säsongen... Jag lär få undra...

Här finns en länk till hans senaste ANALYSER, han menar bland annat att Peder Bodén är en av de hetaste spelarna just nu. Jag hoppar över Aga:as rubrik och ser fram emot nästa måndag.
Alla (?) krönikor som publicerats på nätet finns under banner till vänster i min blogg. Expressens egen Innebandyexpert, Magnus Augustsson. 

Ja det var en snabbing. Väntar otåligt på att mobilen skall ringa... Jag kanske återkommer under dagen med det inlägg jag hade tänkt skriva... måste dubbelkolla en grej först. Det är en POSITIV "nyhet" Student VM som jag fått anledning att ändra uppfattning om, tack vare ny information.  

Ma råkes!

UPPDAT 19.00, jag hade inte tid att skriva klart : Faluns damer imponerar, de har lika många poäng som IKSU och lika många spelade matcher Var ska detta sluta? Citat dd.se Toppen av elitserien är rena getingboet. Fem lag slåss om seriesegern. I och med segern över Karlstad ligger IBF Falun tvåa på samma poäng som IKSU. 
IKSU fick med sig en vinst av två möjliga i helgen, de har många skador... det oroar dem. Hemsidan levererar... det gillas av mig. Ett ESS i rockärmen, kryptisk nyhet... men kul.
Pixbo vann över Täby i SD.
Göteborgsposten slår på stort och skriver om det, bra där GT. På nätsidan hittar men nyheter om Pixbi dam/herr med jämna mellansrum.
... jag trodde på Täby i den matchen, vilken upphämtning man gjorde (Läs Monikas i Täby blogg). Pixbo känner sig som förlorare trots två poäng.. inte konstigt, de ledde väl med 5 mål ett tag. Undrar vad oddsen var i den matchen. ... Undrar om spelare bänkades i Pixbo, det lät inte nådigt efter förra helgen.  

...det hade jag tänkt att skriva och lite annat smått och gott om helgens resultat. Man kan inte hinna allt... Det finns fler dagar... Till sist:
Banner
Någon som kollat innebandynyheter.se? En sida som samlar in läsvärda artiklar och andra texter. Bakom sidan står Sölve Dahlgren som nu verjar ha förstärkning.
Alla som gör något ska ha credd!!
Citat från sidan: Innebandynyheter är en sida som samlar länkar till artiklar om innebandy. Vi gör inte anspråk på att vara heltäckande, det är ett urval av allt möjligt som känns aktuellt. Vi blandar både bloggare och etablerade medier.

Hoppas någon startar en riktig nyhetsida snart med redaktionella texter. Det finns alldeles för lite sådan. så det händer något. Nu när sslnyheter.se finns är det ju lätt att hålla koll på vad som händer i dam och herrklubbar i högsta serien. Där lägger klubbarna själva in  sina nyheter, några klubbar använder hemsidor med RRS uppdatering, men långt ifrån alla.  
Det är bäddat för att hålla igång en bra nyhetssajt.   
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: capello

hej på dig, har lite svårt att se varför du blivit en så stor vän av Augustssons lite klyschliknande krönikor, tagit från tidningar. Men det blir otroligt intressant dam slutspel, intressantaste någonsin... keep on /

2010-01-25 @ 23:49:33
URL: http://ehuscoaching.com/blog/index.php
Postat av: Jonas Svensson

Hej

Har tittat på blderna på Edgrens rapp "i huvudet". Ser klart och tydligt ut som Berggrens klubb klappar Edgren bak i ryggtrakten. Varvid Edgren slår till Berggrens klubba som far rakt upp varvid hans vita blad i slutändan hamnar över hans huvud.

Har jag syn fel kanske vad vet jag. Men varför sitter de på Sirius bänk och slår på folk med sina klubbor? Det är på intet sätt legitimt att slå någon i huvudet ändå men i mina ögon ser det ut som han slår bort klubban. Se gärna på det och bedöm själv. Om ni så önskar att det är Edgrens klubba i ansiktet så kan ni nog få det så. Men men i mina ögon är det ganska tydligt.Enög eller ej vad vet jag...

2010-01-25 @ 23:57:38
Postat av: Anonym

Sirius spelarna borde ha fått U2 och Edgren matchstraff.

2010-01-26 @ 00:09:35
Postat av: Ingrid

Capello: Är inte du med i Agas fanclub? l Jag tycker det är bra att någon skriver på Expressen, det är positivt för innebandyn. Jag kommer att fortsätta läsa.

Jonas: Jag är en av dem som ogillar våld på banan oavsett vem som gör det. Kanon att ni fått en klar bild över läget, lycka till. Har han inte gjort något så skall han inte dömas. Nu är det ju inte jag som bestämmer sådant. Fortsätt kämpa!

Till anonym: Ja det kanske skulle ha varit så, problemet är att domarna släpper eller missar saker. Men TV-bilderna kanske inte alls visar vad som verkligen hände.

Tack för feedback alla och sov gott!

2010-01-26 @ 00:50:37
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Till anonym: Jag sitter inte i diciplingruppen eller i någon av de berörda klubbarnas styrelser. Du måste nog vända dig till någon annan med frågan... förbundet?

2010-01-26 @ 21:50:35
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg