->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Underbar seger för City

2010-01-24 @ 22:04:49
Hade så himla trevligt i Gammlia ikväll, City gjorde en kanon match och såg pigga ut. Läs vad VF skriver.
Jag som skrev att Domeij inte ensam kan rädda City ... jag har inte ändrat mig. MEN.. jag hade glömt vilken ledare han kan vara... han snackade peppade och styrde. Det var helt underbart att se och höra... Det är bland annat fler ledare på banan som City behöver... Bergström och Lingon har enligt mig uppträtt som ledare hela säsongen, men det behövs fler.  
Så.. visst gör Domeij skillnad. Han gjorde en bra match och han visade en himla massa känslor när försvaret inte fungerade. Bra där Domeij.
Dille blev matchen lirare, vilken match han gjorde. Länk artikel på Magget.

City behövde poängen, tyvärr gick övriga resultat inte Citys väg.
Jag satt och höll på AIK ikväll, att Västerås tar poäng nu gynnar inte City och det är inte så många poäng kvar i potten. Hatten av för Västerås, vilken skräll. Nu blir det oliiiidligt spännande. Hade Västerås förlorat ikväll hade glappet till City varit en enda poäng.
Tror att de fanns en del i Gammliahallen som spelat på Dalen ikväll, fem gånger pengarna
.. men Caperio vann på parketten, är inte förvånad.

Det blev en hel del innebandy i helgen.. 14 åringen hade match i förmiddags... De vann efter en stark laginsats... Det blir inget avdrag på månadspengen trots att det första baklängesmålet var hans fel *ler* (enligt mig).

Dagens andra inlägg.. det här var betydligt roligare att skriva. Har fått massor med feedback på mitt första inlägg... alltid roligt och nyttigt. Imorgon har DG möte, bra så kan alla sätta punkt... det DG beslutar gäller.  
Har verkligen försökt hålla isär sak och person, jag gillar Division 1 spelaren. Krönikan är enligt aik.se hans personliga åsikter och inte nödvändigtvis AIK:s. Undrar hur många som bara läst krönikan på sslnyheter.se? Regeln är märligt om 60 dagar, Division 1 spelaren är en bra människa och jag... skriver. Det är faktiskt inte alltid så kul att vara en person som "tycker till"... oavsett kommentarer på FB "du skriver det som alla tycker" ... så är det betydligt bekvämare att tycka och hålla käft.

... Kärlek till alla!
Imorgon är det dags för en ny krönika av Aga... hoppas den hamnar på nätet, bara 6 av 17 krönikor har gått att läsa på hemsidan. Imorgon är en NY dag.

Är lite låg ikväll... ledsen och besviken men inte bitter. Vännen: Kommer att sakna våra samtal, bara så du vet. Jag finns kvar, om du ändrar dig.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: David

Tycker det är bra att du skriver vad du känner även om jag inte håller med i allt, i Sverige har vi ju rätt att säga och skriva vad vi tycker. Jag personligen gillar Jihde och jag tror han är ute efter att det ska "hända" något i trista kalla innebandysverige så han skrev lite med extra krydda bara för att få igång lite känslor bland folk.

2010-01-24 @ 22:28:10
URL: http://innebandydavid.blogg.se/
Postat av: Ingrid

David: Det är väl en himla tur att du inte alltid håller med, ibland tar jag ju riktiga cykelturer ler

Jag gillar också Jihde och det är olikt honom att skriva saker som... ja, du vet vad jag tycker. Det är bra att han och alla andra får igång lite känslor. Dessutom... regeln gynnar inte innebandyn... den kan missbrukas.

2010-01-24 @ 22:54:21
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: Badabam

---> Ingrid: Visst kan regeln missbrukas, men är det ärligt talat vad debatten i första hand bör handla om? Warberg väntade 2 veckor med att anmäla Egebrant. Lite väl länge, kanske, men ändå ganska långt ifrån några 60 dagar.



Tycker det är naturligt och förståeligt att AIKarna (inklusive herr Jihde) håller ihop och försvarar de sina, men det ger dem givetvis inte rätt i sakfrågan. Ganska säker på att avstängningar väntar.

2010-01-24 @ 23:04:18
Postat av: Peter Svensson



Jag har läst alla inlägg, nivån är bra. Ingrid har inte kritiserat någon person.

2010-01-24 @ 23:04:46
Postat av: Henrik

Hej. Jag har aldrig läst din blogg tidigare, jag hittade den via Kimmos. Du skriver intressant och roligt. Tack för intressant läsning. Vad bra att din son eller dotter fick sin månadspeng.

2010-01-25 @ 12:35:06
Postat av: C anonym

Oj vad du är aktiv nu, är du inne i ett stimm? Var kan man hitta Augustssons krönikor?

nedstämd?. Jag tror jag vet vad det handlar om, eller?. Ta inte åt dig, det säger mer om NN än om dig, jag är inte förvånad. Hälsningar är en av de 525 utvalda:))). Kram C

2010-01-25 @ 13:31:47
Postat av: Ingrid

Badabam: Självklart håller man ihop, det måste vara så i ett lag/klubb. Man måste stå på spelarnas sida.

Till Peter: Ingen har anklagat mig för det heller, det är inte lätt att skilja på sak och person för någon av oss.

Henrik: Haha, skojade om månadspengen.

Till C: Kolla banner på min blogg, där hittar du en samling. Nedstämd: Det är lugnt, kanske du förstår men jag vill inte prata om det. Tack för att du finns, fina C.

2010-01-25 @ 20:03:00
URL: http://innebandyenligtmig.se

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg