->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

3-0 till Hyvärinen, chipsfet och Grace

2010-03-17 @ 22:01:09
FOKUS
Fastnade för ett citat på Täbys hemsida:
Vi är fokuserade och förberedda säger Caperiotäbys anfallare Rickie Hyvärinen inför matchen. Det är lite slutspel över den kommentaren... fokuserade och förberedda = låt dem komma.
Alltså... det är precis vad det handlar om, fokus. Han är svårflörtad den där Hyvärinen... försökte få honom att tycka till (kanske för att få en rubrik) om Sveriges målvakt Peter Sjögren inför en landskamp.  Men den Finske krigaren gillade inte min fråga.... Han mumlade något om att han "tänkte på viktigare saker än motståndarnas målvakt"... jag som tyckte jag la upp bollen så snyggt. 3-0 till "Totti" där...

FOKUS OCH GLÄDJE
Andreas Lundmark, himmel vad trevligt det hade varit att få intervjua honom idag... fortfarande nöjd efter segern mot Balrog kan jag tro. Jag säger bara Sara Kristoffersson, världsklass, hat-trick... intervju på SSL-nyheter: "Jag måste tro på att vi vinner om vi spelar som vi gjorde i den andra kvartsfinalen och håller oss till spelplanen".

GRACE
Jag saknar arbetet som skribent.... och faktiskt så märks det att jag vilar mig i form ett bra tag till. Tur det... att det märks alltså. Men nu kommer något NYTT och fräscht.
All heder åt de som satsar... jag önskar den nya satsningen Grace Floorball Magazine all lycka. Jätte bra initiativ. Så proffsigt, har skummat lite...

TV-MATCH
Får se nu... fick vi se den hetaste matchen nu... Jag hade röstat för att AIK vs Falun borde visas i TV men av någon anledning verkar det tji att få se hemmamatcher från Solnahallen i viktiga matcher. Det har gått troll i det... Eller så tyckte Micke Fasth att Storvreta vs Dalen är den hetaste matchen... vad vet jag.  

GENERÖSA UMEÅ OCH MER FOKUS
"Vi skall till Globen och vinna" har Mika Kohonen sagt... stora ord, inte bara ta sig till SM-final utan vinna... det gäller att lägga fokus rätt.
Mötte en man idag som var stortokig på Mika Kohonen... varför? Han var för BRA mot Dalen... Haha, jag håller med... Dalen som kämpade så, nog hade en man av Mikas kaliber kunnat vara lite generös:). Jag har hört flera säga det i år "Vi i Uppsala gillar Umeå, de är så generösa där" .... det är ingen komplimang, liks. Vänta bara tills Uppsala får ett lag i högsta serien på damsidan... IKSU är sällan generösa, tror inte de gör något undantag för lag från Uppsala.

INSIDE AIK mm
Lite orättvist känns det att innebandy.se marknadsför en blogg på Aftonbladet men inte skriver en rad om satsningar som vissa klubbar gör på sin hemsida. Jag tänker på... AIK, faktiskt. Ingen har gjort så proffsiga inslag som man gör just nu på "klubben som inte får nämnas vid namn":s hemsida. Nåja, de får hålla till godo med PR  på SSL-nyheter när de gör reklam för något. Jag tycker satsningar som inside-AIK hör till allmänintresse, men jag har ofta fel. Jag sågar inte innebandy.se men jag kunde inte låta bli att reflektera...

Den där bloggen på bladet... de får precis som de vill, folk irriterar sig på den. jag säger väl som jag brukar... bra att det skrivs. Hur var det när Aga började med sina analyser på Expressen... blev det en nyhet på SIBF? Det borde väl vara av samma intresse som en så kallad slutspelsblogg på en kvällstidning som inte är innebandyns huvudsponsor. Den där Patrik Sjögren brukar hålla koll på vad jag skriver... helt tappad bakom en vagn är han alltså inte:), men så särskilt mycket slutspel har det inte blivit. Låt dem roa sig! Tur att det finns andra som koncentrerar sig på slutspelet... Totti verkar iaf göra det.

Jag är också CHIPSFET... varför är det ingen som skriver om det? Det finns folk som retar sig på att Hagberg sagt så om Micke Karlsson, men jag är helt inne på Kimmos linje. Det är ett verk av de bloggande journalisterna.. som man frågar får man svar. Att sedan Rappel sjöng "Chips och dipp, chips och dipp" på bänken mot Balrog måste ha berott på att han längtade efter fredagsmys.

UMEÅ
Jag vill gärna att människor skall få ett bra bemötande i Umeå, men inte så man hänvisar till att lagen är generösa med poäng... Men det var roligt sagt. Det är roligare när lag som förlorat här ändå åker hem med en bild av att det finns varma generösa människor i Umeå... Det finns faktiskt de som varit med om det... okey, inte lag från Uppsala då:). Endre gillar Umeå och IKSU, men de vinner inte så ofta... det var ett exempel.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg