->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Allt handlar om Warberg och AIK

2010-03-11 @ 22:52:10
Uppladdning Storvreta - Dalen. Första matchen på måndag... kanon att de fick ihop det. Hoppas att många pallrar sig i väg till Gammliahallen på måndag. Det var roligare förr... när Fredrik Westling spelade i Dalen... då var det lite snack i media när de båda lagen möttes. Hur peppade är lagen? Är Storvreta helt säkra på grund av det psykologiska övertag men antas ha? Nya tränare i Dalen sedan sist... tänk om Virtula inte fattat att det är kört redan innan det börjar *ler*.  Av egoistiska skäl hoppas jag på heta, jämna matcher. Och jag har lovat Alex att heja på Dalen. Det är ganska tyst från Storvretas håll också... Var det roligare förr, eller har alla bara blivit vuxnare? 
Är så ledsen för Christian Hjorts skull, jag har kallat honom årets rookie i Dalen... han har utvecklats grymt under året. En knäskadad Christian Hjort fanns inte med på Dalens slutspels-önskelista.  Uppskattar att VF lägger ut sina artiklar... tack!
Man kan tro att VK glömt att det är slutspel, om man bara läser på nätet alltså... Jag kan tänka mig att betala för att läsa artiklarna på nätet, men jag vill inte ha en massa pappertidningar i min brevlåda.  Det var faktiskt ett helt uppslag om innebandy i måndags.... men tacka vet jag unt.se... de levererar på nätet. I like!
Grattis på 20-årsdagen Dalen. 

ALLT HANDLAR OM... (hänvisar till krönika)
Ikväll drog det igång... slutspelet som kulminerar i Globen där AIK och Warberg har sin egna lilla julafton (N Jihdes ord). Det  finns möjligen människor "som tycker det är lika tråkigt som en julotta att det handlar om Warberg och AIK den där ljuvliga dagen i april – men lagen och klubbarna är värda den uppskattningen och uppmärksamhet de får på "vår" egen julafton". (Kung Jihde i en krönika tidigt i höstas, närmare bestämt 29 september)
Jag kom att tänka på den krönikan idag, den finns på deras hemsida under "Jihde Jiddrar". Rubrik "AIK och Warberg totalt överlägsna".
Jihde skrev så här om giganternas överlägsenhet:
"Jag är övertygad om att det kommer att dröja länge innan kampen tas upp på allvar – glappet kommer istället att blir större och större".
Och ett annat lösryckt NJ-citat:
"Nu tror jag egentligen inte att det är så att det är tolv lag som sköts dåligt i SSL – nej, problemet är att AIK och Warberg drivs på en nivå som nästan är för bra för sporten innebandy".

Så är det mina vänner... det är lika bra vi hoppar direkt till den 17 april... och njuter av de stora namn som sporten lever av.
Shit, han har ju rätt. Det mesta har handlat om dessa två lag... inte allt, men mycket.  Jihde kan ju få rätt i vilka lag som möts i Globen. De är tunga lag AIK och Warberg om det stämmer för dem
Just nu är det ganska tyst om AIK och mötet med Falun, iaf från AIK:s håll... i den klubben har man fullt upp med den nya satsningen... inside AIK. Har inte hunnit spana in detta ännu, men det är klart man vill krypa under skinnet på spelarna och klubben. Jag ger mig av mot hemsidan strax.

HETAST I KVÄLL
Kimmo Eskelinen, wow vilken inledning på slutspelet. "Hans klubba måste nog nästan ha smält så het var den. Det var skott som var något alldeles in i hästväg dessutom" (citat från hallen)
Lyfter på hatten för WIC. 8-4 mot FCH På väg till Globen?  Ser fram emot att se höjdpunkterna på webben. Uppdaterar 23.55 : Fick denna länk ... Kimmos heta kväll... höjdpunkterna från matchen mellan Warberg och FC Helsingborg.

SLUTSPELET UPPMÄRKSAMMAS I DN
Vad håller Magnus Jäderlund på med då? Ger intervjuer i DN..  Hur lyckad han med detta? Vad är det som gör att DN tar pulsen på just honom? Verkar som media gillar CT.  "Täby och Storvreta möts i finalen" är rubriken. Han måste mena en annan final än julaftonsfinalen i Globen... den är ju paxad av AIK och Warberg... Läs intervjun med Magnus Binge Jäderlund i DN 
Angående Caperiotäby, som jag gissade. Det är i Tibblehallen som TV-golvet läggs in.
Angående golvet: Jag har verkligen inget emot det där golvet som fraktas runt i Sverige, men det är viktigare för mig att "rätt" matcher visas än att ha ett snyggt golv. Ledsen, men så är det.
Gårdagens bästa kommentar: "Bara bortamatcher borde få visas i TV"... Hm, det blir lite svårt då... något lag faktiskt måste vara hemmalag.

SURT
Imorgon IKSU vs Ö-vik. Jag har huset fullt av grabbar och kommer inte att kunna gå på matchen:(. Den innebandy jag får hålla till godo med är TV-matchen. Surt att inte kunna se Ö-viks första kvarstfinal under ledning av Martin "Murt" Olofsson.
Surt 2. Det finns människor som bara hör av sig när de behöver hjälp... så kan man ju också göra.

DITT O DATT
-Finns massor att skriva... ger mig nu. Jag har inte prioriterat att läsa om innebandy idag, det har säkert hänt en massa. KAIS Mora skall kvala till SSL... grattis. TT mot Jihde.. haha, ja så kan man ju skriva. 
-Har tokstädat idag, hela huset luktar Ajax... det var ett tag sedan.
-Får hem en 14-åring imorgon, han längtar efter innebandyträningen och datorn efter en vecka i Åre... inget fel i det. VP har sina barn i veckan... huset fullt med grabbar som sagt.
-Inget slutspel för Modo... Pierre Hedin som petades av Modo ocn nu spelar i Södertälje såg till att hans nya lag vann över Modo idag. Två ass, kul för honom.
-Jag älskar julottan... en av årets höjdpunkter
-Till Gittan, det här inlägget skriver jag bara för att du skall börja blogga igen... lite tomt är det allt.  

Dagens citat: Festis låter bättre än sugrörskartong (eftertänksam åttaåring som också slog mig i Fia)

Borde jag såga mer i min blogg? Varför? Det finns ju andra som gör sådant... jag vill ha KUL. "Det är roligare om man har kul" (Ingrids ordspråk)
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Mr Klister

Det är roligt att ha kul!

2010-03-12 @ 00:33:44
URL: http://www.unt.se/stafettbloggen
Postat av: Gittan

Måste ju få bort din tomhet :) I´m back...

2010-03-12 @ 10:50:37
URL: http://gittang.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg