->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Dalen hade behövt ha mer flyt....

2010-03-15 @ 23:08:03

Det var inte direkt stolpe ut för IBK Dalen... men inte heller den stolpe in som behövs mot Storvreta som är tyngre och starkare.
Fredrik Holtz: rappet över händerna på Ketil och då han interfererade bort Johan Samuelsson, den ofrivilliga armbågen i ansiktet på Stenmark ... Ska Dalen vinna över Storvreta måste de de ha med sig den typen av utvisningar...
...och så ha lite mer flyt än de hade den här matchen. Ribbträffar...

Stjärnorna i Storvreta kan väl inte tillskrivas någon innebandy-propaganda kanske... men kvalité på hög nivå särskilt vid ett tillfälle... Mika Kohonens pass till Jesper Berggren... mål trots att alla Dalen spelare är hemma och det är där skillnaden visar sig... då hinner inte Dalen alls med.
Jättebra match av Dalen ikväll, verkligen... synd att det inte räckte. Lider med klubben och spelarna...
Dalen spelade smart och ska ha all heder... de gjorde det svårt för Vreta då de gick hem med hela laget. Umeålaget kämpade in i det sista....  Storvreta utnyttjade inte riktigt sitt lag, jag hade tänkt att skriva att Vreta borde ha skjutit mer men det gör jag inte...  Man vill ju inte ge Vreta några tips:).

Johan Alm var riktigt riktigt bra ikväll det är verkligen värt att skriva, Ketil Kronberg var också het och i målet hedersamt agerade av "Hörna". Och så Dalens Johan Samuelsson FÖRSTÅS... +++
En stor stjärna skall Robin Nilsbert ha, han var inte lika bra som han brukar men... när han gick av banan syntes det att han var besviken... inget fjamsande med motståndarna efter matchen där inte. En vinnarskalle som tar sin uppgift på allvar i alla lägen. Han har för övrigt också en farlig spelstil.... men man behöver aldrig skämmas. Bodén hade ingen bra dag alls...  det starkaste kortet var idag en svag länk. Undrar om han inte fick en smäll idag?... haltade lite
Har några favvospelare i Vreta, en av dem är Mattias Samuelsson som spelade tråkigt med vilje:)... "gör så lite som möjligt med bollen" och så blev det då... säkert men lite tråkigt. Jag som lovat bonusbarnet en uppvisning... och det fick han väl också, en uppvisning i säkerhet.
Dan Johansson skulle gärna få flytta till Umeå.

Grattis Joel Kanebjörk... en fruktkorg med sig hem från Umeå... han fick den istället för ett par utvisningar, märkligt att domarna släppte båda. Alltså... hans armbågar, livsfarliga. Han är en duktig spelare men med en idag farlig spelstil. Skulle vilja göra en intervju med hans armar och ben... Hur brett kan man spela egentligen? Inget fel att Kanebjörk fick fruktkorgen, han gjorde en bra match men var inte bäst i Storvreta.. det var ingen som var det. De röda hade en hög lägsta nivå... en röd maskin... 

Förlustaffärer: Fanns folk i hallen som var grymt besvikna på Ron Sjöblom som lovat 2-0 i matcher till AIK idag...  Själv hade jag också spelat på den matchen... men på Falun, Mitt andra spel idag var KAIS Mora. Grattar mig själv till de spelen...
Grattar också Falun till 1-1, Mora till 1-1, Caperiotäby till 2-0, IKSU till 2-0 Rönnby till 2-0 Storvreta 1-0 och Warberg till 2-0. Någon som missat Alexander Nedes straff? SEVÄRD, helt klart.

Sådär ja, då har man sett sista hemmamatchen i SSL i år?
Undrar vad jag skrivit nu?... ögonen blöder, god natt!

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Adam Johnson

Gällande Kanebjörk: är man en meter bred blir det ju lätt så att man får en bred spelstil:=)

Jag har aldrig upplevt hans spel som direkt farligt, han är ju väldigt stor rent fysiskt vilket gör att det blir svårt för motståndare att spela mot honom (och ibland gör det riktigt ont). Nu såg jag ju iofs inte matchen igår men jag har sett nästan alla hans hemmamatcher och tycker att han nästan alltid använder sin kropp på rätt sätt, vilket 14 utvisningsminuter de senaste 4 säsongerna borde vittna om.

2010-03-16 @ 10:57:33
Postat av: Ingrid

@Adam.

Som du skrev... jag skrev om matchen igår. Spelar man brett med armar och ben kan spelstilen göra ont om någon råkar komma i vägen med sitt huvud... men domarna var snälla med honom igår, en U2:a hade inte varit orättvist.

Ang. Kanebjörk så räddade han väl första perioden från att bli ett sömnpiller... Han var verkligen sugen på att få igång spelet, men alla övriga nio utespelare var rätt nöjda med att känna försiktigt på varandra i 20 min.

Måste säga: Det är kärlek att ta sina egna i "försvar" som du gör... Fortsätt med det. Tack för att du tog dig tid att kommentera. /Ingrid

2010-03-16 @ 12:19:54
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kane=Vårdslöst och farligt spel även i Fyris.

2010-03-16 @ 18:25:04

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg