->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

listor, bloggar man läser och ojämna matcher

2010-11-30 @ 13:13:55
INNEBANDY. Om innebandybloggar. Ungefär så här låter det.... ibland.
- Jag läser inte bloggar
- Inte jag heller, jag läser din Kimmos och Mikas. Sen räcker det.
- Läser du inte Runes och gittans?
- Jo, det är klart.
...och så vidare.
Men förr läste vi bloggar. Nu gör vi viktigare saker *l*.   

VM. På Plastsnack och elitbloggen finns nu en lista med de tio största stjärnorna i VM (signerad Stefan Edberg). Det märks att det är nära nu... turneringen som många längtat efter. 4 december... fyra dagar kvar.

ELITSERIEN. Men det spelas innebandy i Sverige också, Pixbo tog revansch för förlusten i TV. Endre blandar och ger (kan man ens säga så), de ligger bra till ju. Konstaterar att det är TUNGT för lagen i botten av tabellen. Men Djurgården ångar på. Dalen imponerade i Falun men föll sedan mot Mora. Inget att gråta över, Mora är tippade minst semi, minst. I helgen möter Mora IKSU.. Är det lite upp till bevis då?

Vem leder skytteligan? Moras Therése Karlsson, henne kunde man inte ens spela på i höstas, vill jag minnas. Som alla tippat ligger Emelie Lindström MYCKET bra till gällande poängskörd. År efter år...  En annan Therese (Mini) har spelat två matcher mindre...  Tabellen haltar något, men inte alls lika mycket om tidigare säsonger. Tack för det.

I helgen, sjukt spännande matcher. Tuffa dubbelmöten... Eller vad sägs om:  Mora vs IKSU, Falun vs Rönnby på fredag. På lördag: Rönnby vs KAIS Mora (ja en borta en hemma för Rönnby och Mora i helgen). Falun vs IKSU. I övrigt är det någon form av adventsuppehåll fram till den 18, förutom ett derby mellan Djurgården och Huddinge.

TÄVLINGKONGRESS. På tal om Djurgården, det kommer inte att bli någon repris på Balrog/Djurgården grejen. På tävlinsgkongressen satte man stopp för att sammanslagningar gör uppflyttning i serier möjlig.
Funderar på hur serien sett ut om Balrogtruppen splittrats och spelarna varit tvungna att gå till andra lag. Lindström i Täby till exempel, Minne och Samuelsson i Huddinge, Wendelstig, Sundbom i ... ja ni fattar. Finns ett gäng spelare i gamla Balrog som på egen hand kan vinna matcher.  

Har inga åsikter om de tidigare kryphålen, och ett topplag behövs i Stockholm. Men en och annan förening surnade till. Skulle nog ha reagerat på samma sätt om jag tyckte jag missade en gyllene chans att signa några av seriens lysande stjärnor.   

Hoppas att man tog upp frågan hur man skall säkerställa serien (gällande avhopp) till nästa år. Går det att styra upp? Har inga bra förslag...

...det som sägs på Facebook, stannar på Facebook. Eller är det okey att kopiera någons "status" och lägga ut på sin blogg? Utan att fråga... och med namn...  Ja, tydligen är det lite så man jobbar... Det finns ingen farstu... man kliver rakt in i folks vardagsrum, kök eller sovrum.

Så äre, så blirä, först klårnä, sen svirnä.

FOTBOLL. 5-0 fördel Barca. Synd att de visar matcher som är så ojämna. Det här är fotbollens undergång som TV-sport. Jag skojar!!!!
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Mie

Känns bra att luckan täpptes till även om jag anser att sammanslagningen var det bästa som kunde ske för daminnebandyn i Stockholmsområdet, derbyn behövs! ang. kopiera facebook status, hoppas det hände i ett trevligt sammanhang annars tycker jag nog inte att man gör så. Alla har rätt att få möjlighet till att förklara sig....även om inte alla väljer att göra det ;)

Behandla andra som du själv vill bli behandlad är ett gammalt väl beprövat ordspråk som jag gillar skarpt :)

Ha det gott i vintervädret...hoppas ni har lite mildare väder hos er än vi här i nere söderöver.

2010-11-30 @ 14:01:23
URL: http://floorballkeeper.blogspot.com
Postat av: robert

HAHA! Ja för vem hade inte kunnat förstå att den matchen skulle sluta så? :D (skojjar också!)

2010-11-30 @ 18:14:11
URL: http://robertsinnebandy.blogg.se/
Postat av: Mik

Så är det. Så blir det. Först kliar det. Sedan svider det.

2010-11-30 @ 21:56:59

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg