->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Debutanterna övertygade i EFT och saknad

2010-11-05 @ 19:47:34

Var på graven.. i smyg. Lovade att inte besöka den så ofta... behövde. Lyssnade så klart på "Bara vara vänner" när jag kom hem. Gillar inte ens låten, men han envisades... år efter år.

Brottarn: Att vara "bara vänner" var guld värt... Fanns ingen jag kunde bli så arg på, så less på... som hade så dålig musiksmak... som överdrev så mycket som du. Din övertro när det gällde charm, utseende och kapacitet... Shit vad jag är glad att vi bara "var vänner" och stackars alla brudar som kom i din väg.  Ölsinnet ska vi inte prata om. Och alla löften om att fixa saker som aldrig blev av.   Miss U... a lot!
Spelar just nu låten jag sjöng på begravningen "Jag går och fiskar". (skön låt ju)
Hoppas jaktlyckan är god... i himlen. Älgar, fågel, ädelfisk. Förutom dig själv och dina barn... älskade du detta mest av allt. 

I helgen... skall vi minnas alla som lämnat oss... har lovat mig själv att fira livet... glädjas åt alla som finns kvar.


2-7 mot mellan Schweiz - Sverige (0-1, 1-5, 0-2), bakom målen bland annat debutanten Therese Strömberg, Falun och så klart, Emelie "Limpan" Lindström (vilken klippa hon är). I hjärtat känns det extra kul att Cassandra Edberg fick näta. Debut både för henne och Strömberg. Mycket Djurgården och Falun idag... men också en del UMEÅ.


Herrarna tog poäng mot Tjeckien, eller ska man kanske säga att Tjeckien tog poäng av Sverige. Kim Nilsson gjorde nästan lika många poäng i denna enda match som han gjort under årets SSL. Kanske kan han ändå vara den som avgör VM som Conny Vesterlund sa i TV. Stigande formkurva? (förlåt min otro) Två poäng ... resultat 4-4.

Johan Samuelsson
avgör matchen, eller ... ger Sverige poäng. Två mål för Dalen idag:) Johan gör lika många poäng som under säsongen hittills (har ju varit skadad). Martin Östholm assist och Rasmus Enström nätar. Bådar gått för framtiden. Bra betyg till Granlo, både Johan och Martin är fostrade där. (hade uppdaterat texten då jag hade fel angående Kim Nilssons poängskörd, ocb blandat ihop assist och mål på Granlokillarna)

Finland tar full pott... spännande turnering. (så stod det på rapporteringen... men 3-3 blev det)


Har inte följt någon av matcherna trots att de sändes på webben. Har haft viktigare saker för mig. Herrbesök, systersonen på 1,5 hälsade på medan han föräldrar gick på teater. Insåg snabbt att mitt hem inte är barnsäkert längre... har lite att fixa med innan ordningen är återställd. Lyx att få rå om honom. "Syskonet" är exakt tio år yngre än mig, var 11 år när vår mamma blev sjuk... Livet är fasen inte rättvist eller förutsägbart, har nog aldrig fattat vad "syskonet" missade. Det gör ONT!
"Du är lite en mormor för honom". Ha-ha, jag är vad som helst för den killen, trots att han river ut alla batterier ur kontrollerna, kladdar på seglarna och förväntar sig "Imse vimse spindel" minst sju gånger. Älskar den killen!

Men en sak: Alla ni som har friska föräldrar... uppskatta det. Nåja, min pappa är frisk... tar hand om min mamma på heltid sedan LÅNG tid tillbaka. Respekt! Min hjälte!
Min mamma.. var (och är) en MYCKET speciell person, önskar jag hade ärvt hennes GODA hjärta. De som mött henne förstår vad jag menar!

Oj... så personlig jag blev... sorry.

Bara lev... njut av att tända en brasa, skjuta en älg, göra ett snyggt mål, täcka ett skott eller göra någon glad. Bara lev och NJUT!

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Frågar

Kim 2+1? Östholm hänger? Vilken match handlar det om?

2010-11-05 @ 22:07:16
Postat av: Matte

Vilken underbar text. Grät länge när jag läste. Vikman skulle ha varit stolt.

2010-11-06 @ 08:51:43
Postat av: Ingrid

Den här matchen:

Matchfakta



Sverige-Tjeckien 4-4 (0-2, 2-2, 2-0)



Första perioden

0-1 (6.26) Ales Zálesný (Tomás Chrápek)

0-2 (16.51) Radim Cepek (Milan Tomasik)



Andra perioden

1-2 (4.51) Johan Samuelsson (Jim Canerstam)

1-3 (6.16) Radek Sikora (Vojtech Skalík)

2-3 (11.13) Rasmus Enström (Martin Östholm)

2-4 (14.12) Daniel Sebek (Tomás Sladký)



Tredje perioden

3-4 (2.54) Kim Nilsson

4-4 (9.57) Johan Samuelsson (Kim Nilsson)

2010-11-06 @ 11:01:19
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: Anonym

Andra gången jag är inne idag för att läsa dina ord om din vän. Han verkar varit en skön kille.

2010-11-06 @ 21:24:03

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg